Mohsen Rock
کاربر سایت
عزیز می تونی یه توضیحی بدی که از کجا و کدوم مغازه بخرم که سرم رو کلاه نذارن؟ (یعنی دسته دوم بهم نندازن و گرون ندن و ...)
والا مغازه ی خوب که تو توپ خونه زیاده اما باید بگردیعزیز می تونی یه توضیحی بدی که از کجا و کدوم مغازه بخرم که سرم رو کلاه نذارن؟ (یعنی دسته دوم بهم نندازن و گرون ندن و ...)
بابا دمت گرم.والا این امر 100% سلیقه ای هست و نمیشه براش نسخه خاصی پیچید.... من دیدم چند تا از دوستان علاقه دارن درباره رنگ هم نظرشون رو به دیگران تحمیل کنند... مثلا یکی نوشته بود به نظر من نقره ایش یه درد نمیخوره چون رنگش عجیبه! من نمیدونم والا مگه مثلا سبز گل گلی با گلهای صورتی و ابیه که عجیب باشه ما نشنیده بودیم کسی به نقره بگه رنگ عجیب تا حالا!!! :cheesygri
اما به نظر من نقره ای اون بهترین رنگش هست و کنسول خودمم نقره ای هست :
من شخصا به رنگ نقره علاقه دارم به نظر من رنگ بسیار شیکی هست.... اما یکی از مهمترین دلایلی که باعث شد کنسولم رو نقره ای انتخاب کنم علاوه بر زیبایی اولا یونیک و کم بودن این رنگ نسبت به مشکیه و اینکه کنسول مشکی پدر آدم رو در میاره کوچکترین اثر انگشت و خشی روش از 200 متری داد میزنه بعد 3 ماه که دستته انگار با یه تیغ افتاری به جونش خط خطیش کردی اما تو نقره ای حتی خشهای عمیق هم به سختی معلوم میشن....
بابا دمت گرم.
شما اول میای میگی فلانی گفته نقره ای بدرد نمیخوره و رنگش عجیبه و میخواد نظرشو تحمیل کنه.
بعد خودت میگی مشکی پدر ادم رو در میاره. خش هاش از 200 متری داد میزنه:thinking::thinking::thinking:.
به نظر من هم برو بچ همون مشکی بگیرن به صلاحه. مشکی رنگیه که همیشه صدره. تازه کی با psp مشکی مشکل داشته؟:confused:عزیز من هنوز هم رو حرفم هستم و فکر نکنم هم تظادی تو حرفهام باشه اولا اگر دقت کرده باشی اول جمله نوشتم " به نظر من " و نسخه نپیچیدم.... اما در مورد اون حرف دوستمون ایراد ملا نصر الدینی هست منظور از عجیب چیه خدا داند... اما حرف من (که باز هم تاکید میکنم نظر من) یه واقعیت هست که خود PSP مشکی دارها هم همیشه به این موضوع اشاره میکنن و مشکل دارن باهاش... فکر نکنم دور از واقعیت باشه حرفم...
ممنون.
ار لحاظ سخت افزاری فرق نمیکنه که بحث مشکل داشتن یا نداشتم رو بیان میکنی من نمیدونم منظورتون از مشکل چیه؟!به نظر من هم برو بچ همون مشکی بگیرن به صلاحه. مشکی رنگیه که همیشه صدره. تازه کی با psp مشکی مشکل داشته؟:confused:
اگه دقت کنی آره,معلومه اما نه به اندازه ی مشکیمن می خواستم بدونم که روی psp سفید هم خش و لک خیلی تابلوئه؟