خُب معلومه میدونی سرعت SSD چقدر بالاتر از HDDـه؟خیلی جالبه ، اگه HDD روی PS3 رو با یه SSD سرعت بالا ، ترجیحا SATA 3 که حداکثر سرعتی که SATA 2 میده رو بهتون بده عوض کنید ، حتی 1 ذره هم تو هیچ صحنه ای Texture Loading در RAGE نمیبینید !! Loading Time ها هم به شکل عجیبی کاهش پیدا میکنه !!! من الان حدود 1 ساعت در محیط های مختلف بازی کردم با دقت زیاد و هیچی ندیدم !!
اصلا فکر نمیکردم اونهمه مشکل دز Texture Loading که با هر چرخش دوربین شاهدش بودیم با یه SSD بطور کامل و 100% از بین بره !!! خیلی عجیب بود واسم !
خب الان با این شرایط نظر نهاییت ؟مسلما میدونستم که رفتم SSD خریدم ! :d اما نکته ای که هست اینه که اولا PS3 از همه سرعت SSD که استفاده نمیکنه ، دوما اصلا اون چیزی که قبل بود با الان اینقدر تفاوت داره که واسه من خیلی عجیب بود ... کم نشده ، به صفر رسیده !!! الان مثلا از نسخه 360 در حالت نصب شده هم بهتره .
یه جورایی مطمئن هستم بازی را تموم نکردی حتی به دیسک 2 نرسیدینظر نهاییم فرقی نکرده :d من نظرم بدون در نظر گرفتن مشکلات RAGE بوده ... فقط دیگه میتونم بازی کنم و عصبیم نمیکنه ... هیچوقت هم نگفتم Rage گرفیک معمولی یا خوبی نداره ، خب خیلی خوبه ولی همچنان من در نظر شخصی خودم U3 و GeOW 3 و Crysis 2 و KZ3 رو از Rage بهتر میدونم :d
دیسک 2 که نداره PS3 :d ولی کم بازی کردم ، مطمئنا نرسیدم به اونجاهایی که میگی ، البته بازی میکنم ، یعنی ادامه میدم به مرور ...