کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373

Nima

مدیر انجمن
خب با توجه به اینکه الان تقریبا تمام فکر و ذکر بچه ها مشغول این موضوع هست و از هر جایی برای مقایسه استفاده میکنن ، این تاپیک رو ایجاد کردم کعه دیگه به جاهای دیگه کاری نداشته باشیم و هر بحثی هست اینجا صورت بگیره .
بازیهایی که هستند همگی نسخه کنسولی مدنظره ( چون مثلا Crysis 2 با DX11 و Texture Pack روی PC خب مسلمه که با بقیه بازیها قابل مقایسه نیست )
4 تا از عناوین که منتشر شدن ، یکیشون Gold شده و یکیشون هم هنوز وضعیت کنسولیش مبهمه ( BF3 )
Crysis 1 رو هم به این دلیل قرار ندادم چون اولا نقدها گفتن با نسخه PC خیلی فاصله داره و دیگه اینکه به احتمال 99% امسال به این عنوان جایزه ای نمیدن . کسی که میخواد به Crysis 1 رای بده به Crysis 2 رای بده بجاش .

با احترام بحث کنید ولی هر چقدر که خواستید تو سر و کله هم بزنید ، دست از سر تاپیک امتیازات و تاپیک مخصوص هر بازی هم بردارید :d

خوب برا کنسول مشخصا و با فاصله زیاد uncharted 3 این بحثی نداره اصلا.gew 3 هم خوب بود از لحاظ گرافیکی اما در حد بازی های 360 و نسبت به گذشته پیشرفت داشت.اگرنه نسبت به غول هایی چون uncharted 2 و Killzone 3 قابلیت مقایسه نداشت.

باتوجه كه امروز GEOW 3 رو بازي مي كردم نظرم U3 هست ......
بعد آنچارتد هم بتلفيلد به خاطر داشتن بخش مولتي قوي و غني
مولتی غنی و قوی کدومه ؟!!! آقا اینجا بحث فقط گرافیکه ، گرافیک
متوجه هستم دوست من ، منظورم اين بود خواه يا ناخواه روي تصميم من تاثير گزاشته !

آخرین ویرایش:
k3 , c2 , geow3 همه ی این ها تا به اینجا غول های امسال هستند. . .اما!!!با دمویی که امروز از u3 پخش شد با فاصله زیاد این بازی غول گرافیکی امسال هستش.
خارق العاده ترین گرافیک هنری و تکنیکی که تا بحال دنیای گیم بخودش دیده!
media

k3 , c2 , geow3 همه ی این ها تا به اینجا غول های امسال هستند. . .اما!!!با دمویی که امروز از u3 پخش شد با فاصله زیاد این بازی غول گرافیکی امسال هستش.
خارق العاده ترین گرافیک هنری و تکنیکی که تا بحال دنیای گیم بخودش دیده!
media
واقعا این دمو فوق العاده ست به شدت توصیه میشه

من بشخصه بهترین گرافیک سال بین سه بازی زیر میدونم :
crysis 2 ، rage و GEOW 3

در مورد u3 هم تمام تریلر هاش به نظرم خوب بوده ولی بشخصه جز تریلر صحرا تو تریلر های دیگه ـش تحث تاثیر قرار نگرفتم و نظرم این هست u3 از لحاظ تکنیکی از 3 بازی نام برده شده ضعیف تر هست.
اینم بگم این انتخاب ها کاملاً نظر شخصی هست و با دلایل خودم و به هیچ عنوان پیش بینی انتخاب بهترین گرافیک سال توسط سایت ها نیست .

آخرین ویرایش:
الان این یکی تاپیک چی هست پس ؟ :-/

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=45120

Forza 4 و Halo CEA هم میتونستن باشن توی لیست !

سالی یه دونه از این تاپیک ها میزنیا:دی

من که خفن ترین گرافیکی که دیدم Forza 4 بوده الان به کدوم رای بدم؟:-/

تاپیک قبلی مال خیلی وقت پیشه ، هنوز اکثر بازیها منتشر نشده بود و چیزی مشخص نبود ، الان بهتر میشه گفت .

خب مسلمه Halo که به هیچ وجه بین اینا شانسی نداره ، کسی هم بهش رای نمیده ... Forza هم هرچی خوب باشه باز من فکر میکنم بین اینا شانسی نداشته باشه ، ضمن اینکه یه بازی Racing خیلی بعیده که بیاد بهترین گرافیک بشه .

بحث پربازی و کم باری هم نیست ، دیگه بهتره خودمونو گول نزنیم ، همه میدونن الان همین بحث گرافیک مهمترین موضوع واسه اکثر ماهاست ، هدفشم گفتم که دیگه توی تاپیکای دیگه شاهد بحث گرافیک نباشیم ...

اول کرایسیس 2 در کل FPSها بعد آنچارتد 3 در کل TPSها.واقعاً گرافیک هر دو بازی محشره ولی من به کرایسیس رآی دادم.

crysis-2.jpg

615426_20101213_640screen002.jpg

آخرین ویرایش:
کاش یه مقدار تاپیک زودتر یا دیرتر زده میشه آخه الان اکثر دوستان تو جو تریلر صحرا u3 هستن طبیعی هم هست چون چند ساعت پیش پخش شده ......

در هر صورت بد ندیدم واسه یادآوری تصاویر crysis 2 و GOEW 3 که ingame هم هستن بذارم :

95957545032769584157.jpg

56886722910187410896.jpg

آخرین ویرایش:
راستی لازم نیست الان حتما کسی رای بده ، من خودم صبر میکنم بعد از U3 رای میدم ، BF3 رو قبول ندارم روی کنسول ، Rage هم خیلی خوب ازش تعریف شده و تحویلش گرفتن ، البته من PS3 ش رو که بازی کردم کلا موندم مثلا IGN چرا به گرافیک Rage روی PS3 امتیاز 10 داده ؟!!!! خیلی بخوایم بهش لطف کنیم 9 بسشه ، حالا 360 ش رو نمیدونم .
اما تا الان GeOW 3 از همه بهتر بوده بنظر من .

خیلیا میان هی میگن از این تکنیک در فلان بازی استفاده شده از اون تکنیک استفاده نشده ، این 12 تا تکنیک داره اون 8 تا داره .... من فکر نمیکنم کسی بیاد تکنیک بشمره !! گرافیک یک بازی بنظر من یعنی اینکه شما از تماشای تصویر اون بازی چقدر لذت میبرید و چقدر چشم نوازه ، چقدر جلب توجه میکنه ، حالا چه با 1000 تا تکنیک مختلف ، چه با 10 تا تکنیک ...
به همین دلیل من تا الان GeOW 3 رو انتخاب میکنم چون کلی افکت زیبا توش دیدم ، Texture های زیبا ، تنوع طراحی مراحل و لوکیشن ها ، زیبایی مناظر ، ظراحی عالیه کرکترها و .... شاید تنها چیزی که GeOW 3 کم داره انیمیشنهای قابل توجه باشه .

Rage هم خب 60 فریم بودنش قابل ستایشه ، و میدونیم که ارزش یه بازی 60 فریمی 2 برابر 30 فریمی ه ، ولی 60 فریم بودن چیزی به گرافیک بازی اضافه نمیکنه ! تکسچرهای Rage حتی اگه لود هم بشن خیلی خاص نیستند ، درسته که متنوع هستند ولی عمق زیادی ندارند . محیطش بزرگه ولی یک Open World e کامل نیست ، چون وقتی از جایی وارد جای دیگه میشید یه Loading نسبتا طولانی دارید ( یعنی مثل GTA یا RDR نیست خب ) .... نورپردازیش خیلی عالیه ولی خب فکر میکنم الان همه بازیها دیگه نورپردازی های عالی دارند ، مثلا Crysis 2 یا GeOW 3 ... آتش توی این بازی فوقالعادهست و به جرات میتونم بگم بهترینه ، مخصوصا حرارت اطراف آتش و دراتی که پخش میشه خیلی چشم نوازه .... انیمیشن هاش هم که حرف نداره ... با این حال بازی خیلی زیبا نیست و توجه آدم جلب نمیشه ... آدم خیلی دوست نداره بشینه اطراف رو نگاه کنه ( چیزی که GeOW 3 داره ) .

Crysis 2 هم خب محیطش بزرگه نقاط قوتش هم زیاده ، ولی مثلا محیطهای بسته زیاد جذاب نیست ، Texture ها هم بهترین نیست ، هر چند نسبت به Rage زیبا تره ... ولی باز هم من GeOW 3 رو ترجیح میدم .

KZ 3 تکسچرهاش از نظر کیفیت هم از Rage بهتره هم از Crysis 2 ... ول خب نورپردازیش به این 2 تا نمیرسه ... محیطش هم کوچیکتره خب ... اشکالاتش هم کمتره از اینا ، اما طراحی هنری زیبایی نداره و شاید افکتهاش هم خیلی زیبا نباشه ، ولی مثلا بهترین طراحی اسلحه رو داره .... در نهایت بازم GeOW 3

به ترتیب و در مجموع :
  1. GeOW 3
  2. Crysis 2
  3. Killzone 3
  4. Rage

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or