کدام بازی ارزش دوبار بازی کردن دارد

بلیزارد و عناوینش رو اصالا نمیتونی بازی نکنی !!!
کیه که DIABLO 2 بازی کرده باشه و قبل از اومدن DIABLO 3 بازیو بزاره کنار؟
یا همینطور SC یا به خصوص WARCRAFT III ??!!!
و غیر از بلیزارد سری CIV و Elder Scrolls هم بی نهایت اعتیاد آوره نمونش من معتاد !
البته این روند عالی در سطح بخش تکنفرس اگه بحث چند نفره بشه که پایه خیلی بازی ها میاد وسط که زیادن!

بازی هایی که دوبار تموم کردن زیادن مثل GOW I II III و RE4و mw2 وKillzone 2 و uncharted2 و MGS 4
اما یه بازی هست که فک کنم بیشتر از ده بار تمومش کردم و اونم مکس پین 2 بود.

منمم خیلی از بازیهارو چند بار بازی کردم
ماریو تو میکرو رو که بالای 30 بار تموم کردم :دی
mgs3 رو 17-18 بار تموم کردم !!!! واقعا باهاش زندگی کردم
mgs4 رو تا الان 3 بار تموم کردم
uncharted2 رو هم 3بار
god of war 3 هم 2 بار
killzone2 رو 2 بار تموم کردم :دی

آخرین ویرایش:
خيلي از بازيها :d ولي خودم اينا رو خيلي دوست داشتم چند بازي كنم و اين كارو كردم
Half Life 2
Uncharted 2
Uncharted 1
KILLZONE
KILLZONE 2
LBP PSP
LBP PS3
HEAVY RAIN(خدا بار :d )
Assassins Creed I
Crash
و....

من الان حدود 12 ساله دارم بازی می کنم بازی مثل MW2 ندیدم. شاهکاره. تا الان حداقل 40 بار تمام کردم. بگو دیالوگ کدوم قسمتو میخوای حفظم. تا بعد امتحانام بیشترم میشه.
بازی قبلی که بازی می کردم: Mafia , Stronghold 2

Devil may cry 3 : یادم نیست چند با تموم کردم اما خیییییییلی! عاشق این بازیم دیوونشم البته حالم از 4 بهم میخوره
Geow 2 : نمیدونم چرا این بازیو 9 باز تموم کردم ، فوق العاده بود! البته تعدادی که با بچه ها Co-op تموم کردیم یادم نیست
Max 2 : مکس پین رو 4 بار تموم کردم چون عاشقشم
COD MW 1 : این بازی رو دقیقا 12 بار تموم کردم چون بازیش میکردم حس میکرم واقعا توی جنگ هستم اما نمیدونم چرا MW2 بهم زیاد نچسبید
most wanted: خدا ترین NFS که بازی کردم 3 بار هم تموم کردمش
Gow 2,3 : دوست دارم دوباره تمومشون کنم!
Halo 1, halo reach : تازگیا که ریچ رو بازی کردم دیونش شدم! هر چند بار که بتونم تمومش میکنم! فعلا که شده 2 بار ! ایندفعه که هیچ درجه ای نمیمونه جز Legendary که اونم فک نکنم بتونم روش تموم کنم! احتمالا با همون درجه سختی کمتر تمومش میکنم .
هیلو 1 هم که واجب شده برای بار سوم تمومش کنم چون بعد از چندین سال ریچ منو یاد این شاهکار انداخته و باید شروع کنم به ورق زدن خاطرات:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or