کدام بازی ارزش دوبار بازی کردن دارد

بازی های این 3-4 سال اخیر که یک بارش هم من به زور تا اخر بازی می کنم:sick:
ولی بازی های نسل پیش...:pepsi:
call of duty 1 حدود 6-7 بار
مکس پین 2 حدود 14-15 بار
gta : vice city بیشتر از 20 بار یادم نیست.
.......
اگه بخوام مدت زمان بازی کردنشون رو بگم هر کدوم به 300-400 ساعت میرسن

اقا باید مینوشتین چه بازی هایی ارزش 2 بار بازی کردن نداره؟:cheesygri
همه ی بازی های امروزی رو میشه چند بار تا اخرش رفت واسه مثال:
bayonetta من خودم 2 بار رفتم الان هم درجه ی سختی اخرش رو دارم میرم
خلاصه همه بازی ارزش 2 بار تکرار داره

Syberia 1 & 2
سایبریا به خاطر داستان فوق العادش

Mass Effect 1 & 2
مس افکت به خاطر اکش های جالبش که توی بازیهای RPG تقریبا همتا نداره

Dragon Age
دراگون اج به خاطر گیم پلی بی نقصش و دنیای خیلی وسیعی داره و به قولا هر بار که بازیرو شروع می کنی یه عالمه سوراخ سمبه جدید توش پیدا می کنی

Tomb Raider Legend
به خاطر بازگشت موفق لارا کرافت و حس گشت و گذار توی مکانهای قدیمی که بازیکن رو مجبور می کنه به خاطر گرافیک فوق العادش هم که شده بازی رو تا ته بره.

tom clancy's SPLINTER CELL : Pandora Tomorrow:love:

scpt00.jpg

فکر میکنم تعداد دفعاتی که تمومش کردم از تعداد انگشتان دو دست تجاوز کرده باشه! ولی ارزش تک تک دفعاتی که رفتم رو داشت,داره, و خواهد داشت!

heavy rain که حداقل ارزش 23 بار تکرار رو داره
من تا حالا تو عمرم فقط heavy rain و uncharted2 رو چند بار بازی کردم
البته شاید تا چند روز دیگه gow3 هم اضافه بشه!

توی این چند وقت مثلا :
DMC : من 4ـش رو فکر کنم حدود 20 بار تموم کردم ! جدی میگیما چون فقط 3 4 بار بازی رو کامل میگرفتم تا آیتم و red orb بگیریم برای لول های بالاتر ! ولی هر دفعش میچسبید به من !
Crisis Core : بازی که 20 ساعت ( بار اول بار بعدی مثلا میشه 13 ~ 15 ساعت ) گیم داره و 3 بار و نصفی رفتم ! انصافا هر دفعش هم نهایت لذت رو بردم !
Dissidia : خب اینکه تمومی نداره ! حداقل 300 ساعت گیم پلی داره و با وجود اینکه سیوم پاک شد ولی بازم از اول رفتم و لول زدم !
Cod 4 و MW2 : اولی رو حدود 5 بار رفتم و دومی هم 3 بار تقریبا که 2 بارش توی 2 روز پشت سره هم بود !

خب قبلا هم بازی های کارتونی مثل هرکول و Lion King و اینا یکی شونصد بار میرفتیم ! واقعا هم عالی بود ! یا مثلا فیلم/بازی Batman Begins ! خب تا اون موقع بازی بتمنه این مدلی نیومده بود ! حدود 4 بارم اون رو تموم کردم و واقعا بهم حال داد . Heavy Rain و U2 هم واقعا ارزش nبار بازی کردن رو هم دارن ! به خصوص Hr ! یا مثلا Chaos Theory که فکر کنم دسته جمعی با چند تا از دوستان 3 باری تمومش کردیم ! البته الان هیچی ازش یادم نمیاد !

چون من يكي از فن هاي getting up بودم, با استايل بازي خيلي حال كردم, هر وقت حوصلم سر ميره يه بار تمومش ميكنم.
فارنهايت و Heavy Rain هم ارزش مجدد بالايي داشتن و massEffect هر 2 شمارش ارزش تكرار بالايي داشتن و شايدم Fallout 3 ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or