بازی من و محمدرضا 3-2 به نفع محمدرضا
بازی دوم هم 5-3 به نفع محمدرضا
....................................................................
دوستان رسماً می گم اگه من این DNS لعنتی رو نتونم درست کنم تا زمان موعد بازیم، دیگه من رو خط بزنید خدا شاهده منی که از 24 ساعت 10 12 ساعتشو آن بودم الان 2 روزه نمی تونم وصل شم ببینید دارم چی می کشم ...
از پوست مرغ تا جون آدمیزاد هم زدم روش و گشتم ولی هیچی عوض نشده ...
بابا تو که همش از خودت گفتی بیا یکمم درباره او کچل تو دروازه من بگو که هرچه آمد رو دروازه رفت تو گل رسما تو ای جام داره به نفع حریفام کار مکنه ولی وقتی با حسین بازی مکنم یه پا نویر میشه برای خودشعجب بازیایه نفس گیری بود:d
بازی اول 2-1 عقب بودم دقیقه 50 یه گل زدم و در اخرین لحظات دقیقه 86 رونالدینیو گل پیروزی بخش تیممو زد:d
و اما بازی دوم
3-1 عقب افتادم،گل دومم رو بلافاصله زدم اومدم گل سوم رو بزنم که نت حامد جان قطع شد(نتیجه رو تا اینجا 3-3 حساب کریدم:d) یه بازی دیگه کردیم دقیقه 30 قطع شد دوباره یه بار دیگه هم بازی کردیم دقیقه 2 قطع شد|||||||||||||| دیگه حامد مودمشو خاموش روشن کرد و دوباره بازی کردیم این دفعه تا دقیقه 30 2 تا گل زدم :d از دقیقه 30 هم دیگه اومدیم بیرون از بازی :d
دستم خیسه عرق بودااا :d
خب داشتی میگفتی بعدش؟ :dحامد رفت مودم خاموش روشن کرد بعد حمید(داداش حامد)گفت اینترنته قطع شد؟عجب بازیایه نفس گیری بود:d
بازی اول 2-1 عقب بودم دقیقه 50 یه گل زدم و در اخرین لحظات دقیقه 86 رونالدینیو گل پیروزی بخش تیممو زد:d
و اما بازی دوم
3-1 عقب افتادم،گل دومم رو بلافاصله زدم اومدم گل سوم رو بزنم که نت حامد جان قطع شد(نتیجه رو تا اینجا 3-3 حساب کریدم:d) یه بازی دیگه کردیم دقیقه 30 قطع شد دوباره یه بار دیگه هم بازی کردیم دقیقه 2 قطع شد|||||||||||||| دیگه حامد مودمشو خاموش روشن کرد و دوباره بازی کردیم این دفعه تا دقیقه 30 2 تا گل زدم :d از دقیقه 30 هم دیگه اومدیم بیرون از بازی :d
دستم خیسه عرق بودااا :d
مودمت رو ریست کن از اول تنطیمش کن (شایددرست بشه)
اخرین لحظات دقیقه 86
خب داشتی میگفتی بعدش؟ :dحامد رفت مودم خاموش روشن کرد بعد حمید(داداش حامد)گفت اینترنته قطع شد؟
بعد از بازی هم حامد رفت یه لیوان آب خورد و..................
خاطره تعریف میکنی ها
ضعیف چرا ؟ لیگای تیمای 4.5 ستاره به پایینمنم تو فکر گفتن یه نوآوری بودم که الان با دیدن این پست ارضا به گفتنش شدم!
به نظر منم یه نوآوری خوب می تونستید به وجود بیارید یعنی متفاوت عمل کنید مثلا به صورت لیگ ـی باشه! مثلا لیگ ضعیفا مثل برزیل
خیلی جالب می شد ( نظر شخصی! )
ضعیف چرا ؟ لیگای تیمای 4.5 ستاره به پایین
یوونتوس سطح پایینه ؟ توز 86 - پوگبا 82 - یورنته که هر چی میکشی رو سرش گله - مارچیسیو 85 - کیلینی 85 - بارزاگلی 84 ...خب همونا ضعیف حساب میشن دیگه!
مثلا الان یوونتوس 5 ستاره سطح پایین هست!