کاپ رمضان FIFA 14

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو بچ گروه یک توجه توجه l-)
KILLMEx شرکت کننده کیلمکس psnid اصلیش اینه که تایپ کردم(KILLMEx) اشتباه نکنید=;
چون این killmex یه شرکت کننده دیگس=;

برو بچ گروه یک توجه توجه l-)
KILLMEx شرکت کننده کیلمکس psnid اصلیش اینه که تایپ کردم(KILLMEx) اشتباه نکنید=;
چون این killmex یه شرکت کننده دیگس=;

پست اول ویرایش شد

بابا منظورش همین 8 روز دیگه س
حداقل بذار جام قبلی تمام بکنم بعد اینه شروع کن .وگرنه او جام نیمه تمام میمونه =((

خب دوست خوبه من اون جام 2 هفته هست تو حالت اغما هست!

الان همه دارن میگن جام رو شروع کن! نمیدونم برنامه ی hamed fc چی هست تا شب برنامشون رو مشخص کنن تا ببینیم جایگزین کنیم یا نه

پست اول ویرایش شد

خب دوست خوبه من اون جام 2 هفته هست تو حالت اغما هست!

الان همه دارن میگن جام رو شروع کن! نمیدونم برنامه ی hamed fc چی هست تا شب برنامشون رو مشخص کنن تا ببینیم جایگزین کنیم یا نه

گفت 8 روز دیگه حالا خوددانی .....

دوستان هم گروهی اگه خواستن با من بازی کنن من از بعد از ظهر هستم. البته قبلش یه پیام خصوصی برام بفرستید تا هماهنگ بشه. ممنون

راستی عجب شانسی داریم ما همش میفتم تو گروه های سخت.:((

آقا منو حذف نکن ..فقط یه تقاضا ازت دارم منو با اون رضا جونم تویه 1 گروه بنداز که میخوام با آبکش خونه شون عوضش کنم:p(اینیستا رو میگم)

467413_126fs4290765.gif
:d
نه ولی گروهبندی خوبیه من افتادم با میزبان مسابقات تا باشد افتتاحیه پرگل باشه و مثل غلطک از روم رد شه:d

:-o:-o :-o:-o
اگه منظورت خود منم،همه میدونن بازیم خوب نیست،اینو میزارم به حساب جنگ روانی قبل بازی:d
ولی اگه منظورت خود خود خوزه هست اونکه اصلا بازی بلد نی فقط بلده جام ها رو درو کنه:d
آقا بیخیال...اگه تو ضعیفی که من دیگه هیچی...هنوز یادم نرفته که تو فیفا13 با ترکیب 4-2-3-1 رئال میزدی نابودم میکردی...

آقا برنامه اینه چون همه اماده هستن بازی ها رو از امشب میتونین شروع کنین،پست اول رو هم حتما بخونید
به جای hamedfc
اقای ragnarlothbroke2 شرکت میکنن ایشالا اقا حامدم تو جام بعدی شرکت میکنن :x
یاعلی

دوستان هم گروهی من (گروه C)
هموطور که گفتم PSID که من میگیرم معتبر نیس و هر لحظه امکانش قطع شدنش هس الانم این ایدیم بن شده
فعلا با این ایدی شما رو ادد میکنم که امکان داره این م زود بن شه،بیاید تا امشب بازی هامونو انجام بدیم،مرسی

FIFA-GOD-IR

هم گروهیای من اومدن اینوایت دادم اما نمیدونم چرا افف کرد منم کلی منتظر کارش که قشنگ نبود هیچ حداقل میگفت بازی نمیکنم منم به کارم میرسیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or