دوست عزیز mohammad_66 :
خواهشا همینجوری رو هوا حرف نزنید . من برات 3 تا منبع گذاشتم که در واقع اون منبع اصلی یکی از معتبرترین سایت در زمینه بازرگانی و تجاری و ... هست که مطمئنا اطلاعات شما از این سایت که بیشتر نیست . نکنه هست ؟ من برات لینک گذاشتم حتی دوست نداری بری نگاه کنی حداقل یه چیزی یاد بگیری بازم اومدی حرف های درست بقیه دوستان رو نقض میکنی بازم حرف خودتو میزنی .
همونجوری که تو اون لینک نوشته چون من نه بابام تو Sony کار میکنه و نه هیچ کدوم از بستگکانم پس همینجوری نمیام بگم ساخت PS3 چقدر تموم میشه حالا اینکه شما یا بستگانتون تو Sony کار میکنن رو نمیدونم . به هر حال تو اون لینک نوشته که ساخت PS3 در اوایل ورود واسه Sony چیزی حدود 850 % آب میخورده . اون موقع که PS3 599 $ بود . حالا ساخت PS3 به علت همین 65 نانو و گذشت زمان 53 % واسه سونی ارزونتر شده والان به 443 $ رسیه برای هر PS3 که 399 $ به فروش میرسه .
پس میبینیم که Sony هنوز هم داره روی PS3 ضرر میده ولی خیلی خیلی بیشتر از این ضرر توی فروش نرمافزار داره سود میکنه که یک چیز خیلی طبیعی و در واقع یه اصل هستش .
حالا نمیدونم شما بازم میای بگی PS3 خیلی ارزون تر از اونی که شما فکر میکنید تموم میشه . دوست من آخه آدم همینجوری نمیتونه رو هوا فکر کنه بیاد بگه . هر چیزی یه منبعی داره .
ما هممومن همینجوری هستیم و فکر می کنیم که فقط حرف ما درسته .
ببخشید از دوست خوبم
mohammad_66 و باقی دوستان
روزخوش