شایعه کاهش قیمت PS3 ؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
تعدادی از کاربران neogaf، در فروم خود در باره کاهش قیمت PS3 صحبت می‌کنند. آن‌ها ادعا می‌کنند که PS3 های 80 گیگ را به قیمت 299 یورو خریداری کرده‌اند در حالی که قیمت اصلی این مدل، 399 یورو می‌باشد. علاوه بر PS3 یک bluray remote و یک بازی یا فیلم نیز در بسته موجود می‌باشد.

هنوز هیچ کاهش قیمت رسمی‌ای از سوی سونی اعلام نشده است.

Source

سلام
ببخشید من دخالت می کنم ولی جناب Only PS3 درست میگن .
این بهتره که شما بری یه Search بکنی که فکر نکنم 5 دقیقه هم طول بکشه .
میدونی منا ههموم همینجوری هستیم . از یه مووضوعی هیچی نمیدونیم و با اینکه میدونیم نمیدونیم میخوایم عقاید غلطمون رو به همه دیکته کنیم .
پس یکم آدم بهتره اول اشکالای خودش رو برطرف کنه بعد بیاد اینجا از بقیه ایراد بگیره .
اون اوایک که PS3 اومد قیمت تموم شده هر PS3 بیشتر از 850 % بود ولی حالا با پیشرفت ساخت هزینه تولید هر PS3 تقریبا 53 % کمتر شده و الان به 445 % برای هر PS3 به قیمت 399 % تموم میشه .
پس میبینیم که هنوز هم Sony داره رو هر PS3 داره ضرر می کنه ولی خوب سود اصلی Sony از فروش Software هست .
امیدوارم بعضی از دوستان خوبم با اینجور پست ها یکم بیشتر روی حرفاشون تحقیق کنم .
این هم منابع :biggrin1: :

حرف شما درست اما هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه پس بنابراین باید به تجارب دیگران رجوع کرد!
که تمامی کسانی که تو این کار بودن میگن قیمت ساخت یک وسیله entertainment بعد 2 سال به زیر 80 درصد هم میرسه!
حالا شما میخوای حرف سونی رو قبول کنی که میگه من الانم دارم ضرر میکنم:laughing: یا بقیه رو؟
اصلا شما بری از 4 نفر که تو این کاران بپرسی میفهمی که جنسی که تولید انبوه داره شدیدا قیمت ساختش میاد پایین!(البته اگه تقاضا داشته باشه که خداروشکر ps3 خیلی هم داره)

البته ps3 با وسایل دیگه که تولید انبوه دارن و سود اصلی از فروش اون وسیله هست فرق میکنه ، ps3 به دلیل استفاده از قطعات گرون قیمت ، قیمت تموم شدش بیشتر از قیمت فروششه اونم به این خاطر که سود اصلی شرکت سونی برای ps3 به قول دوستمون همون نرم افزار و بازی ها هستن . چرا یک کارت گرافیک باید قیمتش از یک ps3 بالاتر باشه ؟؟ خب پاسخ خیلی واضحه ، کمپانی سونی از فروش ps3 هیچ سودی نمیکنه در صورتیکه شرکت سازنده اون کارت گرافیک ، سود زیادی از فروش اون میبره :smile: . چرا قیمت یک BD player ، که در بهترین حالت از از یک پردازشگر چند مگاهرتزی استفاده میکنه مبلغی بیشتر از 1000 دلاره ولی ps3 با اینکه از غولی به اسم CELL استفاده میکنه ، قیمتش 400 دلاره ؟؟

مطمئن باش اگر سونی روی فروش ps3 سود میکرد ، اولا انقدر هزینه برای عدم کپی خور شدنش نمی کرد ، دوما ، خیلی خیلی زود تر از اینا ، قیمت فروششو کاهش داده بود تا تعداد ps3 بیشتری بفروشه و توی رقابت با 360 پیروز باشه !

به نظرتون تو ایران فرقی میکنه؟
مثل XBOX 360
که 176.99
یوروه ولی تو ایران 470000 تومان یا یه کم پایین بالا:evil::mad:
تازه به بهونه تاریخ ساخت جدیدو یه مشت حرفه الکی گرونترم میدن

آخه عزیز من چرا چیزی که راجبش اطلاعی نداری میای ملتم گمراه میکنی؟
الان بعد 2 سال ساخت هر کنسول برای سونی 10 دلار به زور تموم میشه چه خبره 400 دلار؟:cheesygri
مطمئن باش اگه سود نداشت مایکروسافت به سمت ساخت کنسول کشیده نمیشد
خب پس طبق اين صحبت شما الان بايد Wii براي نينتندو مجاني تموم بشه و X360 براي مايكروسافت بين2 تا 3 دلار تموم بشه.

در هرصورت اگر قيمت تموم شدهPS3 براي سوني زير 300 دلار تموم بشه من شك دارم قيمت كنسولش رو كاهش نده. بل اخره يكي از دلايل موفقيت يك كنسول قيمتش هست و خواهد بود.

اين مسئله كه بعد از مدتي به دليل رسيدن به توليد انبوه و بوجود اومدن تكنولوژي هاي جديد قيمت كنسول ها شديدا كاهش پيدا ميكنه درست ولي فعلا كه PS3 همون PS3 هست و تغييري نكرده بجز چند مورد كوچك.

من فكر ميكنم در آينده سوني يك PS3 كوچيك مثل PS2 معرفي ميكنه و قيمتش كم تر و ديگه كاهش قيمت تا اون موقع نداريم ...

خب پاسخ خیلی واضحه ، کمپانی سونی از فروش ps3 هیچ سودی نمیکنه در صورتیکه شرکت سازنده اون کارت گرافیک ، سود زیادی از فروش اون میبره
نه دیگه اینا همه قراردادی هستن!
rsx نصف ساختش برای خود سونی هست و سونی پولی بابتش نمیده!
از اونورم cell رو هم خودش تولید میکنه!
حتی صاحب امتیاز دیسک و درایو BD هم هست!
یه جورایی همه چیز ps3 رو خودش تولید میکنه!
خب پس طبق اين صحبت شما الان بايد Wii براي نينتندو مجاني تموم بشه و X360 براي مايكروسافت بين2 تا 3 دلار تموم بشه.

در هرصورت اگر قيمت تموم شدهPS3 براي سوني زير 300 دلار تموم بشه من شك دارم قيمت كنسولش رو كاهش نده. بل اخره يكي از دلايل موفقيت يك كنسول قيمتش هست و خواهد بود.

اين مسئله كه بعد از مدتي به دليل رسيدن به توليد انبوه و بوجود اومدن تكنولوژي هاي جديد قيمت كنسول ها شديدا كاهش پيدا ميكنه درست ولي فعلا كه PS3 همون PS3 هست و تغييري نكرده بجز چند مورد كوچك.

من فكر ميكنم در آينده سوني يك PS3 كوچيك مثل PS2 معرفي ميكنه و قيمتش كم تر و ديگه كاهش قيمت تا اون موقع نداريم ...
من میگردم پست کسری رو براتون میزارم تا حرفمو قبول کنید!
بابا بخدا از خودم حرف نمیزنم!
الان قیمت تموم شدش برای ps3 خیلی کمتر از این چیزاس که فکرشو میکنید!

دوست عزیز mohammad_66 :
خواهشا همینجوری رو هوا حرف نزنید . من برات 3 تا منبع گذاشتم که در واقع اون منبع اصلی یکی از معتبرترین سایت در زمینه بازرگانی و تجاری و ... هست که مطمئنا اطلاعات شما از این سایت که بیشتر نیست . نکنه هست ؟ من برات لینک گذاشتم حتی دوست نداری بری نگاه کنی حداقل یه چیزی یاد بگیری بازم اومدی حرف های درست بقیه دوستان رو نقض میکنی بازم حرف خودتو میزنی .
همونجوری که تو اون لینک نوشته چون من نه بابام تو Sony کار میکنه و نه هیچ کدوم از بستگکانم پس همینجوری نمیام بگم ساخت PS3 چقدر تموم میشه حالا اینکه شما یا بستگانتون تو Sony کار میکنن رو نمیدونم . به هر حال تو اون لینک نوشته که ساخت PS3 در اوایل ورود واسه Sony چیزی حدود 850 % آب میخورده . اون موقع که PS3 599 $ بود . حالا ساخت PS3 به علت همین 65 نانو و گذشت زمان 53 % واسه سونی ارزونتر شده والان به 443 $ رسیه برای هر PS3 که 399 $ به فروش میرسه .
پس میبینیم که Sony هنوز هم داره روی PS3 ضرر میده ولی خیلی خیلی بیشتر از این ضرر توی فروش نرمافزار داره سود میکنه که یک چیز خیلی طبیعی و در واقع یه اصل هستش .
حالا نمیدونم شما بازم میای بگی PS3 خیلی ارزون تر از اونی که شما فکر میکنید تموم میشه . دوست من آخه آدم همینجوری نمیتونه رو هوا فکر کنه بیاد بگه . هر چیزی یه منبعی داره .
ما هممومن همینجوری هستیم و فکر می کنیم که فقط حرف ما درسته .
ببخشید از دوست خوبم mohammad_66 و باقی دوستان
روزخوش

دوست عزیز mohammad_66 :
خواهشا همینجوری رو هوا حرف نزنید . من برات 3 تا منبع گذاشتم که در واقع اون منبع اصلی یکی از معتبرترین سایت در زمینه بازرگانی و تجاری و ... هست که مطمئنا اطلاعات شما از این سایت که بیشتر نیست . نکنه هست ؟ من برات لینک گذاشتم حتی دوست نداری بری نگاه کنی حداقل یه چیزی یاد بگیری بازم اومدی حرف های درست بقیه دوستان رو نقض میکنی بازم حرف خودتو میزنی .
همونجوری که تو اون لینک نوشته چون من نه بابام تو Sony کار میکنه و نه هیچ کدوم از بستگکانم پس همینجوری نمیام بگم ساخت PS3 چقدر تموم میشه حالا اینکه شما یا بستگانتون تو Sony کار میکنن رو نمیدونم . به هر حال تو اون لینک نوشته که ساخت PS3 در اوایل ورود واسه Sony چیزی حدود 850 % آب میخورده . اون موقع که PS3 599 $ بود . حالا ساخت PS3 به علت همین 65 نانو و گذشت زمان 53 % واسه سونی ارزونتر شده والان به 443 $ رسیه برای هر PS3 که 399 $ به فروش میرسه .
پس میبینیم که Sony هنوز هم داره روی PS3 ضرر میده ولی خیلی خیلی بیشتر از این ضرر توی فروش نرمافزار داره سود میکنه که یک چیز خیلی طبیعی و در واقع یه اصل هستش .
حالا نمیدونم شما بازم میای بگی PS3 خیلی ارزون تر از اونی که شما فکر میکنید تموم میشه . دوست من آخه آدم همینجوری نمیتونه رو هوا فکر کنه بیاد بگه . هر چیزی یه منبعی داره .
روزخوش
خیلی تشکر بابت لینکی که گذاشتی.منم فکر میکردم پی اس تا الان حداقل ضرر نمیده ولی با این تفاسیر تا حداقل یک ساله دیگه وقت میبره تا از ضرر خلاص بشه.
یا حق

دوست عزیز mohammad_66 :
روزخوش
کاملاً حرفت صحیحه منم چندین و چند جا خوندم که سونی هنوز روی هر دستگاه رقمی در حدود 50 دلار رو ضرر میده...

بعضي وقتا منبع از خود سوني هم ميزاري ميگن نه درستش يه چيزه ديگست.

در كل اميدواريم ديگه رو ps3 ضرر نده و قيمت بازيهارو كم كنه. يه مدت هم از دستگاه سود كنه و رو بازيا ضرر بده .:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or