خدایی این دیگه از اون حرفاست .. نگفته که نابود و منقرض میشه .. کاربردش به ورکستیشنها و یه کارای حرفه ای محدود میشه .. آخه چه معنی داره دل رو به مونیتور 30 اینچ فول اچ دی خوش کنی در حالی که تلویزیون حداقل 47 اینچ تو خونه هست .. مثلا اومدیم و کلی خرج سیستم خنک کاری کردی و اورکلاک شد و تو فلان بازی جای 60 فریم 75 فریم گرفتیم و کلی ذوق مرگ شدیم.. خوب که چی واقعا؟! .. اگه pcgamer بودن به انحصاریهاشه اون بله !! .. ولی متاسفانه اکثر pcgamer ها به سیستم n میلیونیشون مینازن .. n میلیون برای dota ?!!!!!! یه کنسول بگیر کوچول موچول و خوشگل بزار پای تلویزیونت حال کن .. الکی چرا سر خودت رو درد میاری ! .. من خودم یه مدت واسه pc خرج زیاد میکردم بازی نسب میکردم 10 دقیقه با گرافیکش ذوق مرگ میشدم و دیگه بازی تعطیل!! اینم شد pcgamer .. بعد آدم تا 10 دقیقه بخواد بازی کنه 9 دقیقش آپشنهای گرافیکیو دستکاری میکنه !! ..
شما با مونیتور 32 اینچ 1080 بازی کن اما هیچوقت با مونیتور 47 اینچ 720 بازی نکن
یه دوست داشتم میگفت هرچی اینچ تصویر بیشتر باشه کیفیتشم بیشتره..... اسمشو گذاشتم نظریات ایرانی
برای pc مونیتور نهایت تا 32 اینچ کفایت میکنه چون فاصله چشم به مونیتور کمتره البته بزودی یک عدد مونیتور 4k خریداری خواهم کرد . و مورد دیگه اینکه ممنون میشم سوال منو جواب بدی ... مطمئنا شما تو اتاق خوابت تلویزیون 47 اینچی نداری
موقعی که داره فوتبال میده یا سریال
حریم سلطان تو منتظر میشی خانواده سریالشونو تماشا کنن بعد بری تو مونیتور 47 اینچ بازی کنی ؟
اونم تو پذیرایی خونه جلو چشم پدر یهو یه صحنه +18 تو بازی باشه دیگه زیاد جالب نیست
راستی سوالی داشتم من میتونم سیستممو به مونیتور 47 اینچ خونه وصل کنم ؟ با دسته بیسیم ایکس باکس بازی کنم یانه؟
برای همینه هیچ کنسول بازی تو بازی های (اول شخص شوتر )
انلاین حریف pc gamer ها نمیشه چون شما لم دادی کنارتون چیپسه پفکته بازی کردنو جدی نمیگیری ما نشستیم با موس کیبورد حرفه ایی انلاین میزنیم .
پسر عمه من 12 ساله ps3 داره منم ps3 دارم فرق من با اون بچه 12 ساله چیه ؟
بعد آدم تا 10 دقیقه بخواد بازی کنه 9 دقیقش آپشنهای گرافیکیو دستکاری میکنه !! .
عشقش به همین دستکاریشه مود کردناش
ایا کسی که پول میده n میلیون برای pc ... پولشو نداره دوزار خرج کنسول کنه؟
و اینکه چرا pc gamer ها با وجود اینکه اکثرا کنسول هم دارن ولی صداشو در نمیارن ؟
دی: