کالبد شکافی : شباهت های دو عنوان Resident Evil 4 و The Evil Within

TEW واقعا بازی خیلی خوبی بود فوق العاده نبود ولی خیلی خوب بود RE4 هم که بهترین بازی تاریخ از نظره منه :x امیدوارم بازی بعدیش یه شاهکاری مثل RE4 بشه

ان شا الله. ما تا اخر استاده ایم! :-?:D

به نظرم نکته بسیار ظریفی که دوستان بهش اصلا اشاره نکردند وجود یک داستان عمیق و موشکافانه در TEW بود.چیدمان و چینش داستان درسته که کمی گنگ بود ولی فقط از میکامی بر می اومد.داستانش واقعا عالی بود و پایان بندیش هم اوج داستان بازی بود.هیچکدومتون اصلا فهمید اون سر درد آخر سباستین علتش چی بود؟اصلا فهمیدین روویک از طریق لزلی از دستگاه اومد بیرون ؟:) یعنی به شدت منتظر TEW 2 هستم.عجب خوفناک میشه

آخرین ویرایش:
به نظرم نکته بسیار ظریفی که دوستان بهش اصلا اشاره نکردند وجود یک داستان عمیق و موشکافانه در TEW بود.چیدمان و چینش داستان درسته که کمی گنگ بود ولی فقط از میکامی بر می اومد.داستانش واقعا عالی بود و پایان بندیش هم اوج داستان بازی بود.هیچکدومتون اصلا فهمید اون سر درد آخر سباستین علتش چی بود؟اصلا فهمیدین روویک از طریق لزلی از دستگاه اومد بیرون ؟:) یعنی به شدت منتظر TEW 2 هستم.عجب خوفناک میشه

بفرما فرشاد. این هم لینک داستان.:D

شرح داستان بازی THE EVIL WITHIN

طراحی محیط ها و اتمسر بازی باعث میشد بعضی ایرادات بازی رو فراموش کنم و همچنان از بهترین تجربه های زندگیم بوده
کسایی که می خوان راجع به زندگی شخصی شخصیت داستان (سپاستین) اطلاعات بیشتر کسب کنند به دست نوشته هایی که تو بازی پیدا میکنید توجه کنید
در اخرین دست نوشته از همسرش متوجه میشه تمام این اتفاقات پیشبینی شده بود!

آخرین ویرایش:
شیطان درون یا همان ایول ویدن! بازی خیلی خوبی بود.پلات ( داستان) بکر و جذابی داشت اما از نظر تکنیکی و روایت داستان قطعا باید بهتر میبود!

به نظر من شماره 2 قطعا عنوان فوق العاده ای از اب درمیاد.

یک مقاله خیلی خوب دیگه هم تو وبسایت زومجی هست که به دوستان و طرفداران این عنوان پیشنهاد میکنم بخونن

تحلیل و موشکافی داستان بازی The Evil Within - زومجی

آخرین ویرایش:
b205mc4oz15ddsmofein.jpg

جا داره یادی بکنیم از بانو Laura:-s که مراحل رویارویی باهاش حسابی تو ذهنم مونده و خیلی خاطره انگیز شد برام این مراحل. اوج وحشت بود این بانو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or