کارگردان God of War: Ascension از استودیو سانتا مونیکا رفت.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
96601076447087642032.jpg

آقای Todd Papy کارگردان بازی God of War: Ascension طی متنی که در صفحه توئیت خود منتشر کرده، از ترک استودیو
سانتا مونیکا خبر داده است.
دیروز آخرین روز حضور من در استودیو سانتا مونیکا بود، از اینکه جزئی از این تیم بودم بسیار افتخار می کنم. وقت یک ماجراجویی جدید فرا رسیده!
ما تصمیم گرفتیم که به آلمان برویم و می خواهیم یک تجربه جدید از فرهنگ متفاوت و همه چیز های جالبی که اروپا ارائه کرده،داشته باشیم.
اما ایشان هدف از این کار را ترک دنیای بازی ندانسته وگفته است:
من از بازی ها جدا نمی شوم

1

GOW:A یه GOW خیلی خوب و روون بود واقعا بازی هیچ نقصی نداشت از لحاظ گیم پلی رایز 2 با کارگردانی Todd Papy و همکاری اعضای Vigil میتونه یه شاهکار بشه بلاخره Todd Papy کسیه که از اول تو تیم سانتا که سازنده ی بهترین سری H&S این چند سال بوده حضور داشته و رو تمام نسخه ها کار کرده تجربش میتونه تاثیر فوق العاده ای رو رایز 2 داشته باشه
کلا خبر خیلی خوبی بود چون Todd Papy بهترین فردی بود که کرایتک میتونست به عنوان کارگردان سری H&S اش انتخاب کنه از همین الان میشه متای رایز 2 رو بالای 80 پیش بینی کرد:d

GOW:A یه GOW خیلی خوب و روون بود واقعا بازی هیچ نقصی نداشت از لحاظ گیم پلی رایز 2 با کارگردانی Todd Papy و همکاری اعضای Vigil میتونه یه شاهکار بشه بلاخره Todd Papy کسیه که از اول تو تیم سانتا که سازنده ی بهترین سری H&S این چند سال بوده حضور داشته و رو تمام نسخه ها کار کرده تجربش میتونه تاثیر فوق العاده ای رو رایز 2 داشته باشه
کلا خبر خیلی خوبی بود چون Todd Papy بهترین فردی بود که کرایتک میتونست به عنوان کارگردان سری H&S اش انتخاب کنه از همین الان میشه متای رایز 2 رو بالای 80 پیش بینی کرد:d

یعنی عاشقتونم کلا فن بازی هم فن بازی های قدیم ! اگه همین بنده خدا قرار بود دوباره روی یه ip انحصاری برای ps4 کار کنه همین شما ها اولین نفری بودید که ترولش میکردید :| قبلا GOW ;A کلی ضعف داشت حالا چی شد که یکدفعه تمام نقص هاش برطرف شد ؟ نکنه جدیدا آپدیت داده ما خبر نداریم !
کلا خیلی بعیده کرایتک پشت ip ای باشه و اون ip به خاک سیاه نشینه ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or