کارگردان God of War: Ascension از استودیو سانتا مونیکا رفت.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
96601076447087642032.jpg

آقای Todd Papy کارگردان بازی God of War: Ascension طی متنی که در صفحه توئیت خود منتشر کرده، از ترک استودیو
سانتا مونیکا خبر داده است.
دیروز آخرین روز حضور من در استودیو سانتا مونیکا بود، از اینکه جزئی از این تیم بودم بسیار افتخار می کنم. وقت یک ماجراجویی جدید فرا رسیده!
ما تصمیم گرفتیم که به آلمان برویم و می خواهیم یک تجربه جدید از فرهنگ متفاوت و همه چیز های جالبی که اروپا ارائه کرده،داشته باشیم.
اما ایشان هدف از این کار را ترک دنیای بازی ندانسته وگفته است:
من از بازی ها جدا نمی شوم

1

با اینکه GOW تا حدی نسبت به شماره های قبل بازی ضعیف بود ولی این ناراحتم می کنه که چرا باید یک شخص Sony رو ترک بکنه .

هرچی باشه امیدوارم با ناراحتی نرفته باشه .

Waiting 4
GOW V:>
البته فکر کنم منظور شما GOW IV بود
در ضمن کارگردان GOW III هم آقای Stig Asmussen ​بودن نه ایشون اگر اشتباه نکنم
من که امیدوارم برای نسخه چهارم این سری دیوید جفی برگرده (البته شتر در خواب بیند پنبه دانه :d)
اما نگران آینده این سری و بازیهای جدید سانتا نباشید چون بچه های این استودیو که در واقع مانند ریشه های یک گل هستند و تو این تیم دارن فعالیت می کنن نمی ذارن گلشون پر پر بشه و بیشتر از این کارگردانها که یکی پس از دیگری میان و می رن هوای بازیهاشون رو دارند

آخرین ویرایش:
سلام
عجب فیگور خدایی داره این عکس بالایی اگه ایران بود بخدا از خریدش دریغ نمیکردم میزاشتم دم در ورودی سالن تا هر مهمونی میرسه غش کنه و یا برگرده خونش

به به ryse 2 کاملا امیدوار کننده شد و هم از طرفی کارمندای Vigil game هم استخدام کردند کاملا مشخصه که میخوان روی RYSE 2 کار کنن . خبرش هم قبلا تومده بود که ساخت RYSE 2 را شروع کردند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or