کارگردان AC 3: مود Easy فقط باعث تخریب بازی می شود

MαMαSαN

کاربر سایت
assassinscreed3connorheader.jpg

کارگردان خلاق سری عنوان های AC یعنی جناب آقای Alex Hutchinson در طی صحبت هایی اعلام کرد که هیچ اعتقادی به مود Easy در بازی ها ندارد و از نظر او، این مود فقط و فقط باعث تخریب بازی می شود. Alex Hutchinson در طی صحبت هایی با سایت EDGE گفت:

"تا به حال عنوان های زیادی به علت داشتن مود Easy نابود شده اند و از ذهن ها رفته اند. اگر فرض را بر این بگذاریم که شما مشغول تجربه ی یک عنوان Cover Shooter هستید، اگر مود بازی را بر روی Easy بگذارید، به هیچ عنوان نیاز نیست که از Cover استفاده کنید و در این صورت شما عنوان خود را نابود کرده اید چون نیمی از هیجان بازی را از دست داده اید و در پایان، عنوان خود را به بدترین نسخه ی قابل بازی تبدیل کرده اید."

همچنین Alex Hutchinson در ادامه ی صحبت های خود اشاره ای به صنعت سینما کرد و با بیان مثالی گفت که ممکن است بعضی از فیلم ها، محتوای خود را تا بدترین حالت پایین بیاورند و از طریق یک مقایسه اعلام کرد که این کار چقدر بر روی بازی های ویدئویی تاثیر می گذارد.

"وجود مود Easy در بازی مثل این است که من هنگام خرید یک کتاب ببینم که روی آن نوشته شده است: شما نسخه ی آسان را می خواهید یا نسخه ی سخت ؟! در ادامه باید اعلام کنم که AC 3 هیچگونه مود Easy ندارد و به جای این مود، دو مود دیگر در بازی موجود است که یکی از آنها مود متوسط و دیگری مود سخت می باشد. اما در این نسخه نیز همانند Brotherhood و Revelations، گیمرها قادر هستند در طول انجام یک ماموریت، Requirement های خود را به صورت انتخابی انجام دهند که این موضوع به افرادی که بازی را متوسط و یا سخت میخواهند، کمک شایانی میکند.

این عنوان در ماه اکتبر برای PC، PS3 و X360 منتشر خواهد شد و پس از آن کار بر روی نسخه ی Wii U این عنوان آغاز خواهد شد.

لازم به ذکر است که بحث در مورد Easy Mode از زمانی به اخبار روز تبدیل شد که سازنده ی Dark Souls اعلام کرد که به فکر قرار دادن یک مود Easy برای افرادی است که به خاطر سخت بودن بیش از حد بازی به سراغ آن نرفته اند.

Source

با صراحت کامل میگم که سری AC آسون ترین و راحت ترین و بدون چالش ترین بازی بود که بنده در این نسل بازی کردم !!

اینا اصولا نمیخواد مود Easy بزارن برای بازیشون چون خود بازی اتوماتیک رو Very Easy تنظیم شده !! نمیخوامم بگم خفن گیمر هستم !! این حرف اسون بودن بازی رو همه دوستانی که تجربه کردند میزنند و وقتی جلو خودت میبینی یه پسر 10 الی 11 تموم میکنه بازی رو میشه به عمق میزان سختی این بازی پی برد !.

اره بخدا مود easyبد جوری رو مخ،رفته بودم خونه رفیقم یه بازی رو رو مد easy می رفت می کشت می رفت جلو و اصلا سختی هم به خود نمی داد.

خو Normal اینا همون easy

من اگه بفهمم چرا بعضی ها با مود ایزی مشکل دارن خیلی خوب میشه اصلا حرف های این اقا رو هم قبول ندارم بالاخره همه گیمر ها که در یه سطح نیستن بعضی ها پایین ترن که فقط برا فان گاهی اوقات بازی میکنن و بعضی ها سطح بالاتر بالاخره هر سه درجه سختی باید تو بازی باشن

میخوای آروم و با آرامش بازی کنی! نمیخوای اعصاب خودتو سرویس کنی که!
تو همین سایت حتی 1% اعضا هم قادر به رفتن 3 4 مرحله COD روی آخرین درجه سختیش نیستند! سختی بازی یه انتخاب به یوزر هست!

تو همین سایت حتی 1% اعضا هم قادر به رفتن 3 4 مرحله COD روی آخرین درجه سختیش نیستند!
الان این آمار رو چطوری بدست آوردی دوست من
1%
شوخی میکنی دیگه ؟!

پ.ن : درجه سخت یا غیر سخت بازی که باید به انتخاب کاربر باشه
اما مود آسون که تو بازی راه بری و همه رو بکشی به نظر منم چیز بیخودیه

وقتی یه بازی درجه بندی سنی میشه و درجه ی M میگیره خود طرفی که بازی میکنه اینقدر شعورش میرسه که بازی رو روی چه درجه بازی کنه..!!من از این آقا یه سوال دارم می خوام بدونم سری بازی MGS که حتی مود very easy دارن سری بازی به فنا رفته..؟؟یا تخریب شدن..؟خوب معلومه طرف از یه جایی بازی رو شروع میکنه توانایی شو داره وقتی تو بازی MGS 3 مود بازی very easy هست طرف خیلی بهتر بازی رو درک میکنه تا بتونه تو مودهای بعدی بازی رو بیشتر و بهتر کامل کنه.

سری Assassin's Creed جزء له ترین و آسون ترین بازیهایی بوده که تا حالا انجام دادم.مبارزاتش واقعاً مسخره و بدون چالشه.امیدوارم که حداقل ACIII یه ذره بهتر شده باشه تو این مورد.

میخوای آروم و با آرامش بازی کنی! نمیخوای اعصاب خودتو سرویس کنی که!
تو همین سایت حتی 1% اعضا هم قادر به رفتن 3 4 مرحله COD روی آخرین درجه سختیش نیستند! سختی بازی یه انتخاب به یوزر هست!

گذاشتن گیف ممنوع شده؟

سیستم مبارزات که واقعا اسون طراحی شده واسه ac چون با counter attack میتونی هر تعداد دشمنی رو نابود کنی!
جالب تر اینکه افراد دشمن که دورت جمع میشن تک تک حمله میکنن و شما با خیال راحت مبارزه میکنی وهیچ ترسی از لو رفتن تو ماموریت ها نیست.

بخش easy به درد بازی مثل dead space نمی خورد،چون تو این بازی چیزی که باعث ترس بیشتر میشه کمبود خون و تیر و اگه رو ایزی بازیش کنی این تنش ناشی از کمبود خون و تیر تفنگها از بین میبره.ولی واسه بازی مثل اساسین کرید هدف لذت بردن از خاص بودن کاراکتر که رو همین درجه سختی آدم اون حس متفاوت بودن رو احساس میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or