کارگردان AC 3: مود Easy فقط باعث تخریب بازی می شود

MαMαSαN

کاربر سایت
assassinscreed3connorheader.jpg

کارگردان خلاق سری عنوان های AC یعنی جناب آقای Alex Hutchinson در طی صحبت هایی اعلام کرد که هیچ اعتقادی به مود Easy در بازی ها ندارد و از نظر او، این مود فقط و فقط باعث تخریب بازی می شود. Alex Hutchinson در طی صحبت هایی با سایت EDGE گفت:

"تا به حال عنوان های زیادی به علت داشتن مود Easy نابود شده اند و از ذهن ها رفته اند. اگر فرض را بر این بگذاریم که شما مشغول تجربه ی یک عنوان Cover Shooter هستید، اگر مود بازی را بر روی Easy بگذارید، به هیچ عنوان نیاز نیست که از Cover استفاده کنید و در این صورت شما عنوان خود را نابود کرده اید چون نیمی از هیجان بازی را از دست داده اید و در پایان، عنوان خود را به بدترین نسخه ی قابل بازی تبدیل کرده اید."

همچنین Alex Hutchinson در ادامه ی صحبت های خود اشاره ای به صنعت سینما کرد و با بیان مثالی گفت که ممکن است بعضی از فیلم ها، محتوای خود را تا بدترین حالت پایین بیاورند و از طریق یک مقایسه اعلام کرد که این کار چقدر بر روی بازی های ویدئویی تاثیر می گذارد.

"وجود مود Easy در بازی مثل این است که من هنگام خرید یک کتاب ببینم که روی آن نوشته شده است: شما نسخه ی آسان را می خواهید یا نسخه ی سخت ؟! در ادامه باید اعلام کنم که AC 3 هیچگونه مود Easy ندارد و به جای این مود، دو مود دیگر در بازی موجود است که یکی از آنها مود متوسط و دیگری مود سخت می باشد. اما در این نسخه نیز همانند Brotherhood و Revelations، گیمرها قادر هستند در طول انجام یک ماموریت، Requirement های خود را به صورت انتخابی انجام دهند که این موضوع به افرادی که بازی را متوسط و یا سخت میخواهند، کمک شایانی میکند.

این عنوان در ماه اکتبر برای PC، PS3 و X360 منتشر خواهد شد و پس از آن کار بر روی نسخه ی Wii U این عنوان آغاز خواهد شد.

لازم به ذکر است که بحث در مورد Easy Mode از زمانی به اخبار روز تبدیل شد که سازنده ی Dark Souls اعلام کرد که به فکر قرار دادن یک مود Easy برای افرادی است که به خاطر سخت بودن بیش از حد بازی به سراغ آن نرفته اند.

Source

ببین کی داره یه همچین حرفی میزنه :|
متاسفانه مبارزات توAC3 از همه بازیهای سری اسونتره تو یکی از تریلر های بازی که بعد E3 اومد کانر راحت 25 نفرو کشت !!! واقعا جای تاسفه هنوز نتونستن سیستم مبارزات رو بالانس کنن

Easy فقط بدرد گرفتن اچیومنت میخوره و همچنین معلولین ذهنی که توان پردازش اطلاعاتشون در همون حد هست..

من خودم به شخصه به یاد ندارم تو این نسل بازی رو حتی روی نرمال رفته باشم و همه رو Hard و Very Hard تموم کردم البته به غیر از DMC 4 که نرمالش Very Hard بود..

من همیشه ایرادی که از این سری گرفتم همین آسون بودن خیلی زیادشه ، من AC1 رو یادمه یه بار بدون این که اصا حین مأموریتی بمیرم تموم کردم :| تازه اون در مقابل بقیشون سخته :دی تا تهش بخونین .

مبارزات AC پتانسیل سخت شدن رو دارن ولی هر دفعه دارن آسون تر میشن ؛ انصافا می گم این اسمش رو باید میذاشتن General's Creed :دی بویی از مخفی کاری نبرده این سری . :| در صورتی که اسمش یعنی اصا باید مخفی کاری خیلی داشته باشه . وقتی بازی ـی هم بر اساس مخفی کاری باشه میشه مبارزات رو در رو رو توش خیلی سخت کرد :دی ولی خب به مذاق اینا خوششون نمیاد دیگه .

دو مود دیگر در بازی موجود است که یکی از آنها مود متوسط و دیگری مود سخت می باشد.
این یعنی بازی قراره برای اولین بار درجه سختی داشته باشه؟ اگه آره که خیلی خوبه.چون 100% کردناش هم چالش زیادی نداشتن.

به نظر منم همون طور که دوستان گفتن درجه سختی بازی باید به انتخاب خود بازیکن باشه. ولی کلا برا این بازی صدق نمی کنه چون مبارزاتش از very easy اونور تره.
توی دموی e3 هم که کانر همرو درو کرد رفت. کاشکی یه فکری به حال این سیستم مبارزه آسونش می کردن. البته حالا گفته بازی دو تا مود داره، باید ببینیم چه کار کردن

بنده همیشه فن این سری بودم پس اگه حرفی میزنم از سر قصد و غرض نیست :

اصولا بنده وقتی داشتم AC 2 رو بازی میکردم اونم برای بار اول در PS3 اصلا حتی به پلات کردن بازی در اون لحظه هم فکر نمیکردم و مثل همیشه و طبق روال بازی داشتم بازی میکردم . گذشت و بازی تموم شد و خواستم برای بار دوم برم که بازی رو پلات کنم یکدفعه رفتم و دیدم که بله 77 درصد به طرز اتوماتیک خودش پلات ها رو جمع کرده بود !! یعنی تا حالا هیچوقت یه بازی رو به این راحتی تو عمرم پلات نکرده بودم !! ( ادم پلات بازی هم نیستم و فقط 2 تا بازی پلات کردم !! )

کلا خود سازنده ها دلشون میخواد بازی رو اسون اسون بکنند تا بازی برای هر قشری از گیمر ها قابل بازی باشه !! وگرنه این سری پتانسیل تبدیل شده به یکی از زیبا ترین سری های مخفی کاری رو داره !! ولی خب .........

Easy فقط بدرد گرفتن اچیومنت میخوره و همچنین معلولین ذهنی که توان پردازش اطلاعاتشون در همون حد هست..

من خودم به شخصه به یاد ندارم تو این نسل بازی رو حتی روی نرمال رفته باشم و همه رو Hard و Very Hard تموم کردم البته به غیر از DMC 4 که نرمالش Very Hard بود..
به هیچ وجه قصد اسپم ندارم ولی آورین آورین:d

تا اونجایی که به یادم میاد توی AC II هیچ قسمت چالش برانگیزی نبود یا حداقل من ندیدم همینطور در نسخه ی بعدیش !
ولی از یوبی عزیز خیلی بعید بود که همچین کاری کنه چون خیلی از طرفداران این بازی رو افراد خیلی کم سنُّ سالی تشکیل میدن با این حال خوبه که سیاست سِگا رو در پیش نگرفته !

پ.ن : حیفِش دیر رسیدم وگرنه اون گیفـ هایی رو که رو دستم بادکرده بود رو استفاده می کردم ! :d

میخوای آروم و با آرامش بازی کنی! نمیخوای اعصاب خودتو سرویس کنی که!
تو همین سایت حتی 1% اعضا هم قادر به رفتن 3 4 مرحله COD روی آخرین درجه سختیش نیستند! سختی بازی یه انتخاب به یوزر هست!

آمار ت به درد خودت میخوره !!!!

1% ؟؟؟؟؟؟؟؟

خودم و بیشتر کسایی که میشناسم MW1 . MW2 .MW3 و سری جنگ جهانی رو رو اخرین درجه سختی تموم کردیم !!! بازی به این اسونی کی دیده !!! حداقل میگفتی battlefooeld یه چیزی !

چرا چرت و پرت میگه این یارو،بخش easy یک حق انتخاب بازی گیمر هست.شاید یکی فقط بخواد داستان بازی رو بفهمه و دنبال چالش نباشه.تازه حالا انگار AC بازی خیلی سخته بوده که ایشون اومده میگه بخش easy به بازی صدمه میزنه!!

دیگه کم کم دارم به یکی از طرفدارای Alex Hutchinson تبدیل میشم اخه خیلی حرفای نکته دار و خوبی میزنه . ( از این حرفشم معلومه که به کی میخواسته تیکه بندازه ). :d

یه سریا به هر روشی میخوان بگن هارکوریم الان هم بگی رو آخرین درجه میرم نشان از هاردکوریه،واسه اینکه ثابت کنن که چه کاره شاقّی میکنن هرکی که رو آسون میره رو معلول ذهنی میخونن

ادامه بدید ...

یه سریا به هر روشی میخوان بگن هارکوریم الان هم بگی رو آخرین درجه میرم نشان از هاردکوریه،واسه اینکه ثابت کنن که چه کاره شاقّی میکنن هرکی که رو آسون میره رو معلول ذهنی میخونن

ادامه بدید ...

اینکه اماتورها رو معلول ذهنی فرض کنیم حرف کاملآ مسخره و چرتیه! یه نفر ممکنه وقت نداشته باشه هاردکور بازی کنه و بخواد اماتور بازی کنه. پس اون شخص معلول ذهنیه ؟!

بله نه اینکه بازی خودشون رقیب Dark soul هست .... وقتی دشمن دورت هستن یک راست کلیک میگیری تمام ، بعد موقعی که بهت حمله کردن یک کلیک ضدحمله :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or