کارمک: RAGE بهترین گرافیک کنسولی تاریخ

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
RAGE.jpg

جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود!

RAGE برای سه پلتفرم PC , PS3 و X360 در نظر گرفته شده است, برنامه نویس کهنه کار استدیو ID Software جان کارمک میگوید "سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود".

بزرگترین چالش ما با RAGE ساخت بازیی بر مبنای 60 فریم در ثانیه بود. بعضی اوقات در کمپانی من تنها کسی بودم که میگفت ما واقعاً به انجام این کار نیاز داریم.
این همیشه آسان بنظر میرسد اگر بر این فکر باشیم که فقط یک بازی 30 فریم بسازیم، این راه حل آسانیست, ما میتوانیم موارد بیشتری را به صحنه نمایش بازی اضاف کنیم و در عین حال مجبور نیستیم بازی را سخت بهینه سازی کنیم.

عقیده من بر این است که برای یک بازی اکشن قوی شما به فریمی بیشتر از 30 (60fps) نسبت به اضافات بخش گرافیکی و بهبود این قسمت در جهت مقابل نیاز خواهید داشت.
ما درحال ساخت بهترین گرافیک این نسل بر روی کنسول ها هستیم. واقعیت این است که ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم, این موضوع خود گویای این هست که رسیدن به این نقطه با چنین شرایطی چقدر مشکل است.
http://www.nowgamer.com/news/5542/rage-best-looking-console-game-this-gen-carmack

آخرین ویرایش:
بیراه نگفته که هیچ کاملا به راه گفته:d هیچ گرافیک کنسولی دیگه ای نمیتونه در برابر rage بایسته
میگم شما همیشه اینقدر خوشحال میزنین؟:|
محض اطلاع بگم، برای بازی Rage فقط از 1/3 قدرت موتور id Tech 5 استفاده کردن و قرار هست از کل قدرت این موتور تو بازی Doom 4 استفاده بشه.
عجیبه تو این پستت تشکر نکردی.:|

میگم شما همیشه اینقدر خوشحال میزنین؟:|
محض اطلاع بگم، برای بازی Rage فقط از 1/3 قدرت موتور id Tech 5 استفاده کردن و قرار هست از کل قدرت این موتور تو بازی Doom 4 استفاده بشه.
عجیبه تو این پستت تشکر نکردی.:|

مگه موتورم قدرت داره:d؟ من این عدد رو جایی نشنیدم اون بازی که می ترکونه

احتمالا منظورشون امسال بوده نه کلی ولی به هر حال ادعای زیادیه چون با وجود میحط بازی که داره و 60 فریم بودنش و سایت های خسته کمی بعیده

مظلوم گیر اوردی عضو جدید گیر می دی:d

مگه موتورم قدرت داره:d؟ من این عدد رو جایی نشنیدم اون بازی که می ترکونه

البته درسترش اینه که کارمک گفته اگه ما بازی را میخواستیم تو 30 فریم اجرا بشه 3 برابر بیشتر از این میتونست گرافیک داشته باشه . که DOOM4 تو 30 فریم اجرا میشه !

البته درسترش اینه که کارمک گفته اگه ما بازی را میخواستیم تو 30 فریم اجرا بشه 3 برابر بیشتر از این میتونست گرافیک داشته باشه . که DOOM4 تو 30 فریم اجرا میشه !
اوه اوه سه برابر بیشتر از بالاترین گرافیک در آینده؟!، یچیزی تو مایه های نسل بعد میشه که! ایول کارمک.

آخرین ویرایش:
البته به حرف نیست و سه برابر کردن گرافیک روی کنسول ناممکنه. البته اگر منظور کارمک خان PCباشه قضیش فرق میکنه. یه زمانی دو بار سیستم عوض کردم دووم3 بازی کنم! فکر کنم 5 باری تموم کردمش. توی فیلم دووم که راک بازی میکنه یه صحنه فیلم به صورت اول شخص میشه. اگر گرافیک روی PC در اون حد بشه خوبه :D

تریلر کاملا جدید که صحنهاش را ندیدید تا ادعای کارمک را به راحتی ثابت کنه .
اولیه فیل نیست میتونید نگاه کنید :
http://www.g4tv.com/videos/52440/rage-dead-city-trailer/?quality=hd
http://www.gametrailers.com/video/dead-city-rage/712960?type=flv
http://www.youtube.com/watch?v=-XGo5BnfU2Y

هر کس توضیحات هم خواست تو این تاپیک دادم :دی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=15787&page=7

تریلر کاملا جدید که صحنهاش را ندیدید تا ادعای کارمک را به راحتی ثابت کنه .
واقعآ دیدنی بود ! توی همون 30 فریمش هم چیز فوق العاده ای هست چه برسه به 60 فریم ! البته اگه اشتباه نکرده باشم این ویدئو برای نسخه PC هست. یه جا فکر کنم دکمه E رو دیدم :دی
تنها مشکلی که میتونم ازش بگیرم طراحی بعضی از اسلحه هاش هست که رسمآ زمین تا آسمون با بقیه قسمت های بازی فرق داره و در سطح بازیهای خیلی معمولی هست ! نمیدونم چرا وقتی همه چیز بازی انقدر عالی هست , بعضی اسلحه ها باید این شکلی باشن ! :دی

واقعا زیبا بود.فقط باید یک ذره تو طراحی اسلحه ها دقت بیشتری کنن و اینکه اگه بتونن همچین گرافیکی رو 60 فریم اجرا کنن به راحتی بهترین گرافیک سال میشه.

البته فرخ من رسما اعلام میکنم :dبا یه PC خوب هنوز CRYTEK سلطان گرافیک هست و لا غیر BF3 که جوجس :d فقط Doom IV میتونه یه کاری بکنه :d

تنها مشکلی که میتونم ازش بگیرم طراحی بعضی از اسلحه هاش هست که رسمآ زمین تا آسمون با بقیه قسمت های بازی فرق داره و در سطح بازیهای خیلی معمولی هست ! نمیدونم چرا وقتی همه چیز بازی انقدر عالی هست , بعضی اسلحه ها باید این شکلی باشن ! :دی
احتمالا تموم ذوق و سلیقشون رو گذاشتن واسه طراحی اسلحه های Doom IV:دی البته من با اسلحه های Doom III هم بگی نگی حال نمیکردم:دی rage هم مثل همونه.

مثل اینکه بازی از اون چیزی که انتظار داشتیم هم فراتر رفته . این عکس را توجه کردید ؟! طرف رو هوا جتپک بسته پشتش ! گیمپلی بازی هم بنظر متفاوت میاد این کارمک و id چه اشی برامون پخته خبر نداریم .

ss_preview_rage_pc_1303133666_068.jpg.jpg

تو تریلر هم هوش مصنوعیه بازی عالی به نظر میومد یه چیزی هم که دقت کردم هر دشمنی که تو بازی وجود داره هوش مصنوعی و انمیشنی که روش گذاشته شده متفاوته! واقعا قسمت انیمیشن تو rage غوغا میکنه انواع اقسام استایل و حرکات خاص تو دشمنها وجود داره غیر قابل پیشبینی ! توجه به جزئیات تو بازی هم بینظیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or