کارمک: RAGE بهترین گرافیک کنسولی تاریخ

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
RAGE.jpg

جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود!

RAGE برای سه پلتفرم PC , PS3 و X360 در نظر گرفته شده است, برنامه نویس کهنه کار استدیو ID Software جان کارمک میگوید "سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود".

بزرگترین چالش ما با RAGE ساخت بازیی بر مبنای 60 فریم در ثانیه بود. بعضی اوقات در کمپانی من تنها کسی بودم که میگفت ما واقعاً به انجام این کار نیاز داریم.
این همیشه آسان بنظر میرسد اگر بر این فکر باشیم که فقط یک بازی 30 فریم بسازیم، این راه حل آسانیست, ما میتوانیم موارد بیشتری را به صحنه نمایش بازی اضاف کنیم و در عین حال مجبور نیستیم بازی را سخت بهینه سازی کنیم.

عقیده من بر این است که برای یک بازی اکشن قوی شما به فریمی بیشتر از 30 (60fps) نسبت به اضافات بخش گرافیکی و بهبود این قسمت در جهت مقابل نیاز خواهید داشت.
ما درحال ساخت بهترین گرافیک این نسل بر روی کنسول ها هستیم. واقعیت این است که ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم, این موضوع خود گویای این هست که رسیدن به این نقطه با چنین شرایطی چقدر مشکل است.
http://www.nowgamer.com/news/5542/rage-best-looking-console-game-this-gen-carmack

آخرین ویرایش:
منظور من هم همون پردازش عمودی بود داداش. خوبه خودت هم رزولوشن 1080 رو نوشتی. اون p رو اشتباهاً تایپیدم که اصلاح کردید.
آقای λ.D.00 من اصلاً نفهمیدم شما چی میگید!! خواهشاً برید صفحه ی قبل ببینید این بحث از کجا شروع شده بعد بیاید نظر بدید. یه دفعه نپرید وسط که حالی کردنتون جز به دست خداوند میسر نیست!
پست قبلی من رو بخونید هم شما هم آقای Dreadlord شاید که اصلاً بحث رزولوشن و اینا از ذهن شما بره بیرون ! ممنون :)

بازی ریسنگ از لحاظ تکنیکی قابل قیاس با یک بازی fps نیست که بخوایم حالا مقایسه کنیم . شما تو یه بازی ریسینگ مهمترین کاری که میخوای انجام بدی چیه ؟!

الآن این منظورش تکنیکی بوده که مشکلی نیست :

سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود

به شخصه با این تیکش مشکل دارم که بخواد بگه از همه نظر بهترینه ! اصلا امکان نداره یه بازی با 60 فریم به عنوان بهترین گرافیک بصری هم بخواد انتخاب بشه !

شما از اون قماش آدما هستید که فکر میکنید باید به همه جواب بدید!!
میشه فرقشون رو بگید. GT با 1080p روی 60 فریم اجرا میشه و از گرافیک فوق العاده ای هم بهر میبره. هر موقع Rage اومد و بهترین گرافیک کنسولی شد با 720p و روی 60 فریم هم ثابت اجرا شد بعداً این چنین قاطعانه هیکل یامائوچی رو زیر سوال ببرید. من فقط یه احتمال دادم که این بازی هم ممکنه به خاطر 60 فریم بودن هنگام عرضه خلاف چیزی باشه که سازندگان الان نشون میدن و ادعا میکنن. مشکل شما اینه که زیادی تعصب دارید به آقای کارمک عزیز.
lشما هم از اون قماش هستی که میترسی بقیه بهت جواب بدن ... اگه میترسی خوب پست نده عزیز برادر ... وقتی پست میدی هر کی دلش خواست میتونه بهت جواب بده ...

کارمک امتحانشو پس داده ... 12 سال پیش موتور گرافیکی ـی رو ساخت که هنوز که هنوزه Base ـه بازی هایی مثه CoD هست ... پدر FPS ـه ... رو Doom 3 هم ادعاهاش کم نبود اما به اکثرش عمل کرد در زمینه گرافیک .

رو کارمک الکی تعصب ندارم ... عملکردش باعث شده طرفدار سر سختش بشم ... کسی که این عملکرد رو زیر سوال ببره خیلی باحاله .

• Like
Reactions: koorosh sh
الآن این منظورش تکنیکی بوده که مشکلی نیست :
به شخصه با این تیکش مشکل دارم که بخواد بگه از همه نظر بهترینه ! اصلا امکان نداره یه بازی با 60 فریم به عنوان بهترین گرافیک بصری هم بخواد انتخاب بشه !

چیه کم اوردی داداش =)):d
کجا گفته بصری ؟
سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود
ولی یکی از خاصیت ها مگا تکسچر تو همین چیز پیاده شده که میتونه محیط های اطراف حتی دوردست را با جزئیات عالی به نمایش بزاره . یکم مطالعه کن ببین چرا میگم این حرف را :دی

آخرین ویرایش:
John Carmack believes Rage is arguably the best-looking console game to date
این لغت هیچوقت در کنار لغاتی مثل definitely به کار نمیره. اگه حرفو زده صرفا برای هایپش نبوده بلکه میتونه ازش دفاع هم بکنه، همچنان که تا به حال چیزای خوفی هم ازش نشون داده.

lشما هم از اون قماش هستی که میترسی بقیه بهت جواب بدن ... اگه میترسی خوب پست نده عزیز برادر ... وقتی پست میدی هر کی دلش خواست میتونه بهت جواب بده ...

کارمک امتحانشو پس داده ... 12 سال پیش موتور گرافیکی ـی رو ساخت که هنوز که هنوزه Base ـه بازی هایی مثه CoD هست ... پدر FPS ـه ... رو Doom 3 هم ادعاهاش کم نبود اما به اکثرش عمل کرد در زمینه گرافیک .

رو کارمک الکی تعصب ندارم ... عملکردش باعث شده طرفدار سر سختش بشم ... کسی که این عملکرد رو زیر سوال ببره خیلی باحاله .
خداروشکر لولوخرخره توی سایت نداریم پس ادعای خط اول شما باطل میشه!
من الان کی از کارمک انتقاد کردم؟ کی گفتم این آقا کاره ای نیست؟ برای کی دارید توضیح میدید؟ من که یادم نمیاد صحبتی از تجربه ی داشته یا نداشته ی کارمک گفته باشم.
کارمک پدر FPS باشه یامائوچی هم پدر شبیه سازی ریسینگ.
بار گذاشتن آبگوشت که نیست از لحاظ تکنیکی تفاوت داشته باشن. FPS یا شبیه سازی ریسینگ جفتشون نیاز به برنامه نویسی میخواد.
من عملکردی رو زیر سوال نبردم شما انگار خودت داری برای خودت داستان درست میکنی. ضمن اینکه عملکرد یک بازی زمانی مشخص میشه که روی 60 فریم با رزولوشن بالا روی سخت افزاری که خیلی ها شکایت کردن ازش بهترین بازدهی رو گرفته.
من هم بحث مقایسه ای بین شبیه سازی و FPS نکردم. من گفتم گرن توریسمو از دیدگاه گیمرها با تمامی ویژگیهاش به خاطر کم جزئیات بودن شاخ و برگ درختا و چمنش مورد نکوهش قرار گرفت این بازی هم به نوبه ی خودش ( شما عناصر بازی های FPS ) رو به جای دار و درخت و جمن قرار بدید ممکنه سرنوشتی شبیه به گرن توریسمو پیدا کنه. کی مقایسه کرد!؟
من از جواب گرفتن کدوم صحبتم باید بترسم؟
تجربه و دانش و تبهر هر کس رو در زمینه ی کاریش میسنجن عزیز. اگر کارمک در زمینه ی ساخت FPS حرف اول رو میزنه مگه میشه گفت به یامائوچی برتری داره؟ یامائوچی تا به حال یک FPS ساخته؟ مثل اینه که بگیم آقای X دکترای زبان انگلیسی داره و آقای Y دکترای زبان عربی. شما بگی آقای Y به هیچ وجه در حد آقای X نیست!!!!!!

همین مونده بود که gt5 با rage مقایسه بشه!!!!
بازی که درختای توش 2 بعدی بود!!!:))
محیط های اطراف هم که افتضاح بودن!
300 تا ماشین با کیفیت فقط توش بود همین

ولی در کل میگم من تو قسمت گرافیک بازی ها 2 نفر رو سلطان میدونم
یکی جواد هست که با ساخت بازی c2 به همه ثابت کرد که واقعا کارش درسته.
یکی استاد هست که با ساخت doom3 فک من یه هفته چسبیده بود زمین و باور دارم که بهترین برنامه نویس هست.
وقتی شرکت بزرگی مثل valve میاد تو رسانه های عمومی میگه ما بدون استاد هیچی نبودیم دیگه خودتون حسابش رو بکنید
حالا یه عده که چهار تا خط برنامه نویسی هم نکردن میان به این آدم گیر میدن و اون رو با gg مقایسه میکنن.

ولی خالی میبنده عمرا روی PS3 نتونن به 60 فریم برسن. بزور 30 فریم با گرافیک ضعیف تر.
نه داداش مگه نمیدونی که فقط بازی های 40 گیگی و بازی هایی که از 120 در صد قدرت کنسول ps3 استفاده میکنن همچین قابلیت هایی رو دارن

چیه کم اوردی داداش =)):d
کجا گفته بصری ؟

ولی یکی از خاصیت ها مگا تکسچر تو همین چیز پیاده شده که میتونه محیط های اطراف حتی دوردست را با جزئیات عالی به نمایش بزاره . یکم مطالعه کن ببین چرا میگم این حرف را :دی

عزیز برادر، خدا دو تا گودی بهت داده که میشه باهاش نظاره کرد :d این نقل قولت رو که منم نقل قول کردم و گفتم این تیکش مشکل نداره ! :d

مشکل این تیکش که هم تکنیکی رو در بر میگیره هم بصری :

جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود

بالا بری پایین بیای عمرا بهترین گرافیک بصری نمیشه :d که برای من به شخصه چیزی که میبینم مهمه نه چیزی که در معنویات بازی هست :d
یحتمل گرافیک همه رقمه عالی رو که به سلیقه شخصی کسی مثل من بخوره مطمئنا خود کارمک تو DOOM IV نشون میده :d

میگم امیرجان حالا تو هم قطعی نظر نده.هیچ کس فکرش رو نمیکرد کرایتک بتونه در اولین تجربه کنسولیش بهترین گرافیک کنسولی رو ارائه بده.یادش بخیر چقدر خودم مسخرش میکردم.ولی آخر سر ضایع شدم در حد تیم ملی.:d

حالا جریان کارمک هم همینه.این بابا قول برنامه نویسی هست.حتما تونسته یه کاری بکنه اومده همچین ادعایی کرده.وگرنه ایشون انقدر بی تجربه و خام نیستن که همچین ادعایی کنن و آخرش درش بزایند.:d

من که در حدی نیستم بخوام کارمک رو زیر سوال ببرم :d فقط میگم با 60 فریم و 720 نمیشه از نظری بصری بهترین بازی این نسل رو درآورد ! اصلا انقدر کشش ندارن دستگاه ها که با این قدرت تکنیکی بخوان از نظر بصری هم بهترین بشن. مگه اینکه کارمک به معنای واقعی معجزه کنه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
عزیز برادر، خدا دو تا گودی بهت داده که میشه باهاش نظاره کرد :d این نقل قولت رو که منم نقل قول کردم و گفتم این تیکش مشکل نداره ! :d

بالا بری پایین بیای عمرا بهترین گرافیک بصری نمیشه :d که برای من به شخصه چیزی که میبینم مهمه نه چیزی که در معنویات بازی هست :d
یحتمل گرافیک همه رقمه عالی رو که به سلیقه شخصی کسی مثل من بخوره مطمئنا خود کارمک تو DOOM IV نشون میده :d
میگم امیرجان حالا تو هم قطعی نظر نده.هیچ کس فکرش رو نمیکرد کرایتک بتونه در اولین تجربه کنسولیش بهترین گرافیک کنسولی رو ارائه بده.یادش بخیر چقدر خودم مسخرش میکردم.ولی آخر سر ضایع شدم در حد تیم ملی.:d

حالا جریان کارمک هم همینه.این بابا قول برنامه نویسی هست.حتما تونسته یه کاری بکنه اومده همچین ادعایی کرده.وگرنه ایشون انقدر بی تجربه و خام نیستن که همچین ادعایی کنن و آخرش درش بزایند.:d

من که در حدی نیستم بخوام کارمک رو زیر سوال ببرم :d فقط میگم با 60 فریم و 720 نمیشه از نظری بصری بهترین بازی این نسل رو درآورد ! اصلا انقدر کشش ندارن دستگاه ها که با این قدرت تکنیکی بخوان از نظر بصری هم بهترین بشن. مگه اینکه کارمک به معنای واقعی معجزه کنه !
خوب دیگه.موضوع همینه.ایشون به معنای واقعی کلمه شعبده باز هستن و میتونن معجزه کنن.:d

آخرین ویرایش:
من فقط یه چیز رو میدونم ... این بابا اینکارس ... نه خودش بگه ها ... نه من و امثال من بگن ... گنده گنده هاش میگن این بابا اینکارس ... رو PC روش شرط می بندم ... ولی اولیت تجربه کنسولی ( مخصوصا برای نسخه PS3 ) اگه بتونه اونی که میگه رو اجرا کنه یه پله دیگه هم میره بالا ... ولی خیلی ها تو این تجربه اول کنسولی کم آوردن و نتوستن یه اونی که گفتن برسن ... البته این کارمک ِ !!!

• Like
Reactions: u.s.a
اصولا قبول داری که گرافیک بصری یه چیز سلیقه ای ای هست ؟
اگه تو گرافیک بصری توالت را دوست داری ولی در عوض من حمام را دوست داشته باشم اون سلیقه خودت و منه :دی پس به عنوان fact تحویلش نده :دی اینم بگم id گیر داده فقط از یه لوکیشن از بازی تریلر نشون میده :دی البته اخیرا هم یه لوکیش جدید همنشون داد :دی وگرنه اونطور که تو سایتها میخونم همشون اشاره به محیط ها متنوع بازی میکنند که ظاهرا هیچ کدومش را ماها ندیدیم ! ایشالا برای e3 شاید یه چیزی نشون دادن که شاید با سلیقه تو اینبار جور در اومد :دی

اگه تو گرافیک بصری توالت را دوست داری ولی در عوض من حمام را دوست داشته باشم اون سلیقه خودت و منه :biggrin1:
کلا تو علاقه ای خاصی به توالت داری :d مثال هات همشون میل میکنند به توالت :-".

گرافیک بصری که سلیقه ای نیست، گرافیک بصری چشم نوازه بیشتر بر میگرده به سلیقه ی سازنده و هنرش ...

گرافیک بصری بازی هایی که اصولا به واقعیت نزدیک ترند اصولا کمتر تو چشم میاد مثل Crysis تا بازی هایی که خیلی اب و تاب دادند مثل KZ یا Gears Of war ...
الان مثلا Rage یه جورایی همون جنبه ی Crysis رو دنبال میکنه، گرافیک بصریش خیلی هم خوبه ولی در حد معمولی و طبیعی هست برای همین بعضی ها گیر میدن بهش. ولی خب من خیلی با این بخشش حال میکنم فقط این بخش نیم کارتونیش رو اعصابه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or