کارمک: RAGE بهترین گرافیک کنسولی تاریخ

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
RAGE.jpg

جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود!

RAGE برای سه پلتفرم PC , PS3 و X360 در نظر گرفته شده است, برنامه نویس کهنه کار استدیو ID Software جان کارمک میگوید "سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود".

بزرگترین چالش ما با RAGE ساخت بازیی بر مبنای 60 فریم در ثانیه بود. بعضی اوقات در کمپانی من تنها کسی بودم که میگفت ما واقعاً به انجام این کار نیاز داریم.
این همیشه آسان بنظر میرسد اگر بر این فکر باشیم که فقط یک بازی 30 فریم بسازیم، این راه حل آسانیست, ما میتوانیم موارد بیشتری را به صحنه نمایش بازی اضاف کنیم و در عین حال مجبور نیستیم بازی را سخت بهینه سازی کنیم.

عقیده من بر این است که برای یک بازی اکشن قوی شما به فریمی بیشتر از 30 (60fps) نسبت به اضافات بخش گرافیکی و بهبود این قسمت در جهت مقابل نیاز خواهید داشت.
ما درحال ساخت بهترین گرافیک این نسل بر روی کنسول ها هستیم. واقعیت این است که ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم, این موضوع خود گویای این هست که رسیدن به این نقطه با چنین شرایطی چقدر مشکل است.
http://www.nowgamer.com/news/5542/rage-best-looking-console-game-this-gen-carmack

آخرین ویرایش:
خیلی جالب شد:دی جک به این قشنگی نشنیده بودم:دی
حرفی که شما میزنی جوکه نه بابی
معلومه که اصلا نمیشه gow 3 رو با rage مقایسه کرد

------------------------
یعنی این قضیه رو گرافیک تاثیر داره؟ یعنی از پیش تعیین نشه گرافیک بالاتره؟

معلومه که تاثیر داره
شما چند تا صحنه از یش تعریف شده داری و با تمام دقت روی اونها کار میکنی و زحمتی که واسش میکشن 1 دهم اونی نیس که واسه rage میکشن

مگه مپه مولتی پلیره؟ تا یه حدی رو میشه تو بازی دید دیگه؟ پس نمیشه مقیاسی باشه!
حالت خوبه شما؟

پس RDR رو هم بیا با gow3 مقایسه کن بگو به هر حال چشم که از یه محدوده بیشتر نمیتونه بازی رو ببینه پس محیط رو یه وجب هم میساختن فرقی نمیکرد

محیط خطی؟ یعنی چی اونوقت؟
ساعت از 12 گذشته دقت کردین؟

یعنی یه راه و مسیر رو داری و طبق اون پیش میری نه مثل rage از راهی که عشقت باشه اون مسیرو طی کنی

• Like
Reactions: koorosh sh
استاد این روزها داره خیلی تبلیغات میکنه. به نظرم یکی از دلایلش مربوط میشه به Crysis 2 که میخواد بگه ما گرافیک به مراتب بهتری نسبت به Crysis 2 ارائه میدیم.
ولی خداییش کار هر کس نیست خرمن کوفتن/گاو نر می خواهد و مرد کهن.
که استاد از پس این کار (60 فریم ثابت) با توجه به تکنولوژی جدید Mega Textures بر میاد.

خیلی جالب شد:دی جک به این قشنگی نشنیده بودم:دی

یعنی این قضیه رو گرافیک تاثیر داره؟ یعنی از پیش تعیین نشه گرافیک بالاتره؟

مگه مپه مولتی پلیره؟ تا یه حدی رو میشه تو بازی دید دیگه؟ پس نمیشه مقیاسی باشه!

محیط خطی؟ یعنی چی اونوقت؟
ساعت از 12 گذشته دقت کردین؟
هائون؟:-/:دی
اصلا به خاطر تو هیچکدوم رو در نظر نمیگیرم. همون دوربین ثابت خودش این دو تا رو غیر قابل مقایسه میکنه:دی

کمتر بازی 30 فریمی هست که بتونه با گرافیک Rage رقابت کنه، حالا دیگه 60 فریم ها بماند:دی

• Like
Reactions: Biohazard
Gran Turismo 5 هم سعی زیادی در 60 فریم نگه داشتن بازی داشت و همین باعث شد خیلی حرفا زده بشه که بازی از لحاظ گرافیک محیط و جزئیات در سطح خوبی نیست! مطمئناً یامائوچی هم دست کمی از کارمک نداره و از تمام تجربه و علمش استفاده کرد! اما نتیجه برای گیمرها راضی کننده نبود! این خطر که این بازی هم به چنین بلایی دچار شه هست!
همین مونده یامائوچی رو از لحاظ سطح فنی بازی با کارمک یکی کنین .... خندتون نگرفت از این مقایسه ؟ در بعد فنی اصلا در حد کارمک نیستن .. خیلی از سازنده ها نیستن ... یامائوچی بسیار سازنده خوبیه اما این که بیای با کارمک مقایسش کنی خنده داره ..

نظر من اینه که فقط 60 فریم کافی نیست ؛ و همچین شق القمری هم نیست ... سالی یه کالاو میاد رو 60 فریم هم قفله :biggrin1: !
باس یه چیز مث کرایسیس یا گیرز یا کیلزون ردیف کنن ، اونوقت اگه تونستن رو 60 فریم بازی رو بدن بیرون احسنت داره کارشون (از جنبه هنری هم باید به مساله نگاه کنیم) ؛ تااینجا گرافیکش منو جذب نکرده و محیط هم خیلی خالی و بیریخت بنظر میرسه ... ینی از دید هنری ضعیفه ...
کیوان خودت از حرفت خندت نمی گیره ؟ بابا لول .

mohammad_66

برادر از تو بیشتر از اینا انتظار داشتم :دی خداوکیا بعضی از جملاتت خیلی تأمل برانگیزه :دی

آخرین ویرایش:
باز تو حرف زدی ؟:دی
ببخشید یادم نبود از تو اجازه بگیرم!:دی

خو که چی؟:دی تجربه ثابت کرده اینجور وعده و عیدها روی کنسول فقط مختص 360 هست که معماریش به PC نزدیک تره. روی PS3 اکثرا نمیتونن وعده هاشون رو عملی کنن. مثلا همین Crysis 2. خود جواد گفته بود نسخه PS3 بهترین نسخه کنسولی میشه در صورتی که بدترین شد! Rage هم حالا به همین ترتیی. البته کسی به توانایی های ایشون شک نداره و هممون میدونیم که روی PC جادوگر هستن اما روی کنسول فقط 360 چون به PC نزدیک تره.

کیوان خودت از حرفت خندت نمی گیره ؟ بابا لول .
نه بابا ! تو کژ فهمی داری من چکار کنم ؟ :-/
فرخ فهمید من چی گفتم ، به راحتی ، 2 3 نفر دیگه از بچه ها هم فهمیدن و گفتن ما هم موافقیم ؛ اون وقت تو حتی در فهم جمله من ، که به ساده ترین شکل بیانش کردم عاجزی پسر خوب ؟ :-/
من چکار کنم ؟ :-/
من الآن مگه جک گفتم که بخواد خندم بگیره ؟:-/
میشه بیخیال شی ؟:-/
توروخدا:-/

آخرین ویرایش:
نه بابا ! تو کژ فهمی داری من چکار کنم ؟ :-/
فرخ فهمید من چی گفتم ، به راحتی ، 2 3 نفر دیگه از بچه ها هم فهمیدن و گفتن ما هم موافقیم ؛ اون وقت تو حتی در فهم جمله من ، که به ساده ترین شکل بیانش کردم عاجزی پسر خوب ؟ :-/
من چکار کنم ؟ :-/
من الآن مگه جک گفتم که بخواد خندم بگیره ؟:-/
میشه بیخیال شی ؟:-/
توروخدا:-/
یه حرفی زدی که خودت میدونی چه لولی بوده .
60 فریم تو اون محیطی که Rage رندر میکنه این 60 فریم انقد خارق العادست . شما همین تیکه رو زیر سوال بردی بعد میگی ساده ترین شکل ممکن منظورمو رسوندم ؟ نکنه منظورت اینه که Rage فقط 60 فریم نیست و مزیت های دیگه هم داره ؟

یه حرفی زدی که خودت میدونی چه لولی بوده .
60 فریم تو اون محیطی که Rage رندر میکنه این 60 فریم انقد خارق العادست . شما همین تیکه رو زیر سوال بردی بعد میگی ساده ترین شکل ممکن منظورمو رسوندم ؟ نکنه منظورت اینه که Rage فقط 60 فریم نیست و مزیت های دیگه هم داره ؟
من هنوزم سر حرفم هستم ، 60 فریم چیز خارق العاده ای نیست ، تو پروفایل هم میگی 60 فریم چه قدرتی از کنسول میگیره :دی !
فک کنم الآن بدونی منظورم از اون عکسی که گذاشتم چی بود ؟!بازی بالای 60 فریم ـه :دی ! افتاد ؟

• Like
Reactions: koorosh sh
همین مونده یامائوچی رو از لحاظ سطح فنی بازی با کارمک یکی کنین .... خندتون نگرفت از این مقایسه ؟ در بعد فنی اصلا در حد کارمک نیستن .. خیلی از سازنده ها نیستن ... یامائوچی بسیار سازنده خوبیه اما این که بیای با کارمک مقایسش کنی خنده داره ..
شما از اون قماش آدما هستید که فکر میکنید باید به همه جواب بدید!!
میشه فرقشون رو بگید. GT با 1080p روی 60 فریم اجرا میشه و از گرافیک فوق العاده ای هم بهر میبره. هر موقع Rage اومد و بهترین گرافیک کنسولی شد با 720p و روی 60 فریم هم ثابت اجرا شد بعداً این چنین قاطعانه هیکل یامائوچی رو زیر سوال ببرید. من فقط یه احتمال دادم که این بازی هم ممکنه به خاطر 60 فریم بودن هنگام عرضه خلاف چیزی باشه که سازندگان الان نشون میدن و ادعا میکنن. مشکل شما اینه که زیادی تعصب دارید به آقای کارمک عزیز.

میشه فرقشون رو بگید. GT با 1080p روی 60 فریم اجرا میشه و از گرافیک فوق العاده ای هم بهر میبره. هر موقع Rage اومد و بهترین گرافیک کنسولی شد با 720p و روی 60 فریم هم ثابت اجرا شد بعداً این چنین قاطعانه هیکل یامائوچی رو زیر سوال ببرید. من فقط یه احتمال دادم که این بازی هم ممکنه به خاطر 60 فریم بودن هنگام عرضه خلاف چیزی باشه که سازندگان الان نشون میدن و ادعا میکنن. مشکل شما اینه که زیادی تعصب دارید به آقای کارمک عزیز.
این رزولوشن GT5 :
1280x720 (4xAA), 1280x1080 (QAA, TAA selectable), 1280x720 (QAA) in 3D mode
منبع: B3D

الان دقیقا کدوم یکی از اونا 1080p حساب میشن؟:-/

هنوز از این توهم خلاص نشدید شما ؟ بابا از یه چیز دیگه ی GT5 مایه بزارید !

----
نه عزیزم مشکل شما اینه که زیادی به ترتون خان علاقه دارید :d

بحث کارمک نیست ! شما از پیچفورد ، یرلی ، لیواین و ... همه رو میزارید وسط !

منظور من هم همون پردازش عمودی بود داداش. خوبه خودت هم رزولوشن 1080 رو نوشتی. اون p رو اشتباهاً تایپیدم که اصلاح کردید.
آقای λ.D.00 من اصلاً نفهمیدم شما چی میگید!! خواهشاً برید صفحه ی قبل ببینید این بحث از کجا شروع شده بعد بیاید نظر بدید. یه دفعه نپرید وسط که حالی کردنتون جز به دست خداوند میسر نیست!
پست قبلی من رو بخونید هم شما هم آقای Dreadlord شاید که اصلاً بحث رزولوشن و اینا از ذهن شما بره بیرون ! ممنون :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or