کارمک: RAGE بهترین گرافیک کنسولی تاریخ

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
RAGE.jpg

جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود!

RAGE برای سه پلتفرم PC , PS3 و X360 در نظر گرفته شده است, برنامه نویس کهنه کار استدیو ID Software جان کارمک میگوید "سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود".

بزرگترین چالش ما با RAGE ساخت بازیی بر مبنای 60 فریم در ثانیه بود. بعضی اوقات در کمپانی من تنها کسی بودم که میگفت ما واقعاً به انجام این کار نیاز داریم.
این همیشه آسان بنظر میرسد اگر بر این فکر باشیم که فقط یک بازی 30 فریم بسازیم، این راه حل آسانیست, ما میتوانیم موارد بیشتری را به صحنه نمایش بازی اضاف کنیم و در عین حال مجبور نیستیم بازی را سخت بهینه سازی کنیم.

عقیده من بر این است که برای یک بازی اکشن قوی شما به فریمی بیشتر از 30 (60fps) نسبت به اضافات بخش گرافیکی و بهبود این قسمت در جهت مقابل نیاز خواهید داشت.
ما درحال ساخت بهترین گرافیک این نسل بر روی کنسول ها هستیم. واقعیت این است که ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم, این موضوع خود گویای این هست که رسیدن به این نقطه با چنین شرایطی چقدر مشکل است.
http://www.nowgamer.com/news/5542/rage-best-looking-console-game-this-gen-carmack

آخرین ویرایش:
جاش اینجا نیست فرخ جان اما نه اشتباه میکنی! من تقریبا میتونم بگم تو این قضیه منطقی هستم و فن نیستم!
اتفاقا در حال حاصر به قدری از عناوینی مثل کیلزون و گرن توریسمو که فقط برای پول ساخته شده متنفر هستم که سر پستام تو تاپیکاشون نزدیک بود بن شم!:دی
حالا شما هر جور دوست داری فکر کن اما من تنها بازیی که تو این نسل دیدم و واقعا اسمش رو میشه بازی گذاشت و هیچ هایپ و جو روش نبوده mass effect 2 بوده!

الان شدم فرخ جان ؟:دی
تو اگه منطقی هستی:
یادت میاد میگفتی gears2 از نظر گرافیکی هیچ فرقی با gears1 نکرده ؟!
دیروز تو نبودی میگفتی u2 از لحاظ نورپردازی از aw بهتره . اخه کل دنیا میدونن که این حرفی که میزنی استباهه بیا برات 100 تا سایت نام ببرم ببین واژه بهترین نورپردازی به aw استفاده کردند یا نه ؟

دقیقاً کدوم قسمت GOW3 از پیش رندر شده بود ؟ تا اونجایی که ما میدونیم کات سین های بازی هم رئل تایم بودن!
خیلی هاش Real-Time نبود، خواستی الان با KMPlayer از چند تاش عکس میگیرم:دی

کلا GoW رو نمیشه با Rage مقایسه کرد. GoW یه بازی با دوربین ثابت و صحنه های از پیش تعیین شده است و محیطش هم از Rage کوچیکتره و هم خطی تر. فیزیک و تخریب پذیری خاصی هم نداره و فریمش هم در صحنه های شلوغ تا 40 پایین میومد.

کلا تو 60 فریم ها فعلا هیچ بازی قابل مقایسه با Rage نیست...

• Like
Reactions: .:Soheil:.
کلا GoW رو نمیشه با Rage مقایسه کرد.
خیلی جالب شد:دی جک به این قشنگی نشنیده بودم:دی
صحنه های از پیش تعیین شده است
یعنی این قضیه رو گرافیک تاثیر داره؟ یعنی از پیش تعیین نشه گرافیک بالاتره؟
محیطش هم از Rage کوچیکتره
مگه مپه مولتی پلیره؟ تا یه حدی رو میشه تو بازی دید دیگه؟ پس نمیشه مقیاسی باشه!
هم خطی تر.
محیط خطی؟ یعنی چی اونوقت؟
ساعت از 12 گذشته دقت کردین؟

خیلی جالب شد:دی جک به این قشنگی نشنیده بودم:دی
فکر کن جکه همینطور که جک ها در مورد C2 همراه بود !
یعنی این قضیه رو گرافیک تاثیر داره؟ یعنی از پیش تعیین نشه گرافیک بالاتره؟
نه پس چی ؟!
مگه مپه مولتی پلیره؟ تا یه حدی رو میشه تو بازی دید دیگه؟ پس نمیشه مقیاسی باشه!
اصلا فهمیدی بابک چی گفت محیط تو RAGE به صورت OPEN WORLD هست ! پس هرجا دلت خواست میتونی بری و یه مسیر برات تعین نشده که حتما از اونجا حرکت کنی محیط تو RAGE به صورت SANDBOX هست و.........
محیط خطی؟ یعنی چی اونوقت؟
بالا توضیح دادم !
خـــيــــلـــي حرف بزرگي زده !!! :d
خيلي حرف بزرگيه !!!
البته تواناييشو داده. 60 فريم ....
وقتی سازنده های تازه به دوران رسیده این حرفها را میزنن نیمشه حرف بزرگ ! الان جانکارمک که داره این حرف را میرنه میشه حرف خیلی بزرگ ؟!

آخرین ویرایش:
دوستان برای درک بهتر کار بزرگی که کارمک و تیمش کردن یه مثال ساده میزنم :

الان من با یه 460 GTX دارم crysis 2 رو آخرین تنظیمات و رزولوشن بازی میکنم و در عین حال 30 فریم میگیرم...
حالا حساب کنید اگه بخوام همین بازی رو 60 فریم بازی کنم احتمالا به یه کارت 580 یا شایدم بالاتر نیاز داشته باشم و این یعنی صرف و خرج قدرت بیشتر که مساوی میشه با هزینه اضافی(شاید نزدیک 200 دلار)

حالا خودتون حساب کنید که rage داره رو سیستم ثابت کنسول ها رو 60 فریم اجرا میشه...!!!!!
در کل منظورم این هست که رسیدن به 30 فریم اضافه نسبت به بازی های دیگه به همین سادگیا نیست . شک نکنید همین 60 فریم بودن به تنهایی rage رو جزو کاندیداهای بهترین گرافیک سال قرار میده:d

دوستان برای درک بهتر کار بزرگی که کارمک و تیمش کردن یه مثال ساده میزنم :

الان من با یه 460 GTX دارم crysis 2 رو آخرین تنظیمات و رزولوشن بازی میکنم و در عین حال 30 فریم میگیرم...
حالا حساب کنید اگه بخوام همین بازی رو 60 فریم بازی کنم احتمالا به یه کارت 580 یا شایدم بالاتر نیاز داشته باشم و این یعنی صرف و خرج قدرت بیشتر که مساوی میشه با هزینه اضافی(شاید نزدیک 200 دلار)

حالا خودتون حساب کنید که rage داره رو سیستم ثابت کنسول ها رو 60 فریم اجرا میشه...!!!!!
در کل منظورم این هست که رسیدن به 30 فریم اضافه نسبت به بازی های دیگه به همین سادگیا نیست . شک نکنید همین 60 فریم بودن به تنهایی rage رو جزو کاندیداهای بهترین گرافیک سال قرار میده:d

دقیقا من تو همین فکر بودم.
آخه چجوری؟!! اون که Crysis 2 بود با هزار تا دنگ و فنگ و موتور ما بهترین و هیچ موتوری نمیتونه Crysis 2 رو بسازه و ... با 30 فریم بازی بالا اومد! بعد اینکه Rage هست میخواد بهترین گرافیک کنسولی یعنی از Crysis 2 هم بهتر!!!!@#%$&*&)؟&%^ با 60 فریم بر ثانیه:-o:-o:-o؟!!! بالا بیاره! در حالی که Crysis 2 رویه 580 فکر کنم حدودایه 55 فریم همین حد گرفته باشه ( البته رو آخرین تنظیمات )
1 راه وجود : اونم اینکه ایشون با اون موتورشون به یک تکنولوژی دست نیافتنی ای چیزی دست یافتند!! چون به هیچ عنوان دیگه فکر نمیکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه ( مگه اینکه جزئیات و .. پایین باشه )
البته این موتور تویه ساله 2007 تویه WWDC نمایش داده شد و آخرین بازیه Id Software هم ماله ساله 2004 بود پس میشه گفت اگه بعد DOOM 3 شروع به کاره درست کردن این Engine کرده باشن در واقع همزمان با Engine Crytek میشه که اون الان ورژن 3ش هم در اومده اما این که از استاده بزرگی چون جان کارمک داره ساخته میشه هنوز تویه بازی ای دیده نشده!!! پس احتماله یک چیزه عجیب و غریب باید داد!
هرچند که دیگه چقدر میتونه قدرت داشته باشه! 60 فریم خیلیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دقیقا من تو همین فکر بودم.
آخه چجوری؟!! اون که Crysis 2 بود با هزار تا دنگ و فنگ و موتور ما بهترین و هیچ موتوری نمیتونه Crysis 2 رو بسازه و ... با 30 فریم بازی بالا اومد! بعد اینکه Rage هست میخواد بهترین گرافیک کنسولی یعنی از Crysis 2 هم بهتر!!!!@#%$&*&)؟&%^ با 60 فریم بر ثانیه:-o:-o:-o؟!!! بالا بیاره! در حالی که Crysis 2 رویه 580 فکر کنم حدودایه 55 فریم همین حد گرفته باشه ( البته رو آخرین تنظیمات )
1 راه وجود : اونم اینکه ایشون با اون موتورشون به یک تکنولوژی دست نیافتنی ای چیزی دست یافتند!! چون به هیچ عنوان دیگه فکر نمیکنم همچین چیزی امکان پذیر باشه ( مگه اینکه جزئیات و .. پایین باشه )
البته این موتور تویه ساله 2007 تویه WWDC نمایش داده شد و آخرین بازیه Id Software هم ماله ساله 2004 بود پس میشه گفت اگه بعد DOOM 3 شروع به کاره درست کردن این Engine کرده باشن در واقع همزمان با Engine Crytek میشه که اون الان ورژن 3ش هم در اومده اما این که از استاده بزرگی چون جان کارمک داره ساخته میشه هنوز تویه بازی ای دیده نشده!!! پس احتماله یک چیزه عجیب و غریب باید داد!
هرچند که دیگه چقدر میتونه قدرت داشته باشه! 60 فریم خیلیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اين شايد كمترين كاريه كه ازشون بر مياد :))
اون زمان كه بازيا حول soldier of fortune و ... كه خداي زمان خودشون بودن ميگشت و من تريلر هاي دوم 3 رو ديدم باورم نميشد و با خودم ميگفتم اين فيلمه يا بازي؟ اين گرافيكه يك بازي هست يا انيميشن؟
اين حركت برا زمان عرضه ي دوم 3 بود !!
حالا چندين سال ازش گذشته و اينها هم بيكار نشستن !
پس الان هم ميشه گفت كه اين بازي ( ريج يا دوم4 در اينده) هست يا فيلم؟
اين بازي براي نسل حاضر هست يا اينده؟
هيچي عوض نشده ;)

اين شايد كمترين كاريه كه ازشون بر مياد :))
اون زمان كه بازيا حول soldier of fortune و ... كه خداي زمان خودشون بودن ميگشت و من تريلر هاي دوم 3 رو ديدم باورم نميشد و با خودم ميگفتم اين فيلمه يا بازي؟ اين گرافيكه يك بازي هست يا انيميشن؟
اين حركت برا زمان عرضه ي دوم 3 بود !!
حالا چندين سال ازش گذشته و اينها هم بيكار نشستن !
پس الان هم ميشه گفت كه اين بازي ( ريج يا دوم4 در اينده) هست يا فيلم؟
اين بازي براي نسل حاضر هست يا اينده؟
هيچي عوض نشده ;)

آخه این چیزی که الان داره میگه یعنی یک حالت 2 برابر Crysis 2 ! فریم ریت بازی که 2 برابر Crysis 2 گرافیکشم که بیشتر پس... تازه اون که Crysis 2 با اون همه دم و دستگاه موتور گرافیکی! یعنی اگه حتی 1.0002 برابر Crysis 2 هم باشه خودش فوق العاده ی با اون سبک بازی چی باشه با این وضعیت!
اصلا مغزه آدم کشش حضمه اینو نداره! کم نیستا! انگار که یک 460 وصل کرده باشی به 360 یا بیشتر! اگه اینطوری در بیاد واقعا راست گفتن که نرم افزار از سخت افزار 10 سال عقبه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or