کارمک: RAGE بهترین گرافیک کنسولی تاریخ

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
RAGE.jpg

جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود!

RAGE برای سه پلتفرم PC , PS3 و X360 در نظر گرفته شده است, برنامه نویس کهنه کار استدیو ID Software جان کارمک میگوید "سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود".

بزرگترین چالش ما با RAGE ساخت بازیی بر مبنای 60 فریم در ثانیه بود. بعضی اوقات در کمپانی من تنها کسی بودم که میگفت ما واقعاً به انجام این کار نیاز داریم.
این همیشه آسان بنظر میرسد اگر بر این فکر باشیم که فقط یک بازی 30 فریم بسازیم، این راه حل آسانیست, ما میتوانیم موارد بیشتری را به صحنه نمایش بازی اضاف کنیم و در عین حال مجبور نیستیم بازی را سخت بهینه سازی کنیم.

عقیده من بر این است که برای یک بازی اکشن قوی شما به فریمی بیشتر از 30 (60fps) نسبت به اضافات بخش گرافیکی و بهبود این قسمت در جهت مقابل نیاز خواهید داشت.
ما درحال ساخت بهترین گرافیک این نسل بر روی کنسول ها هستیم. واقعیت این است که ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم, این موضوع خود گویای این هست که رسیدن به این نقطه با چنین شرایطی چقدر مشکل است.
http://www.nowgamer.com/news/5542/rage-best-looking-console-game-this-gen-carmack

آخرین ویرایش:
کارمک حرف بی خود نمیزنه مطمئن باشید اگه 1 درصد هم احتمال میداد نمیشه هیچوقت یه همچین حرفی رو نمیزد. کلا از نظر من rage بهترین بازی شوتر امسال خواهد شد. (نظر شخصی)

باز هم تا چیزی میشه یه کلمه از بازی و داستان حرفی نمیشه فقط گرافیک!
ببینیم گرافیکش رو بزارن کنار اصلا در حد یه بازیه عادی هم محسوب میشه یا نه؟
جان من گیم پلیی که اخیرا اومده رو ببینید! یه عده آدم احمق که قده ... نمیفهمن فقط با آچار میدوان سمتت تو هم هر جور حال کردی میکشیشون! بعد اسمش شده بازی!!

• Like
Reactions: Kainé
Gran Turismo 5 هم سعی زیادی در 60 فریم نگه داشتن بازی داشت و همین باعث شد خیلی حرفا زده بشه که بازی از لحاظ گرافیک محیط و جزئیات در سطح خوبی نیست! مطمئناً یامائوچی هم دست کمی از کارمک نداره و از تمام تجربه و علمش استفاده کرد! اما نتیجه برای گیمرها راضی کننده نبود! این خطر که این بازی هم به چنین بلایی دچار شه هست!
شما بازی ای كه رو 720p اجرا می شه (RAGE) رو با بازی كه رو 1080p اجرا می شه (GT5) مقايسه می كنی؟:دی
روی PS3 گویا 30 فریم قراره باشه ؟! :-/(اینجوری که قبلاً صحبتش بود :d)
نه يه سال و نيم پيش كارمك گفت نسخه PS3 با اجرا شدن روی 60 fps مشكل داره ولی الان مثل اينكه اين مشكل حل شده...
تو پست اول تاپيك هم گفته شده كه روی تمام پلتفرم ها با 60 fps اجرا می شه.
همه دیگه بقالی زدند و ماست شیرین میفروشند..:blink:
مخصوصا كارمك كه يكی دو روزه از دانشگاه فارغ التحصيل شده و اومده تو صنعت گيم...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
نظر من اینه که فقط 60 فریم کافی نیست ؛ و همچین شق القمری هم نیست ... سالی یه کالاو میاد رو 60 فریم هم قفله :دی !
باس یه چیز مث کرایسیس یا گیرز یا کیلزون ردیف کنن ، اونوقت اگه تونستن رو 60 فریم بازی رو بدن بیرون احسنت داره کارشون (از جنبه هنری هم باید به مساله نگاه کنیم) ؛ تااینجا گرافیکش منو جذب نکرده و محیط هم خیلی خالی و بیریخت بنظر میرسه ... ینی از دید هنری ضعیفه ...

روی PS3 گویا 30 فریم قراره باشه ؟! :-/(اینجوری که قبلاً صحبتش بود :d)
نه يه سال و نيم پيش كارمك گفت نسخه PS3 با اجرا شدن روی 60 fps مشكل داره ولی الان مثل اينكه اين مشكل حل شده...
تو پست اول تاپيك هم گفته شده كه روی تمام پلتفرم ها با 60 fps اجرا می شه.
آخه تا چند ماه پیش هم تو همین بخش اخبار 30 فریم اعلام شده بود :d فقط امیدوارم این 60 فریم تبدیل به Sub HD و زدن از اینور و اونور کیفیت بصری بازی نشه :d

آخرین ویرایش:
به شخصه اگر از این بازی ایراد گرفتم، شما بیاید بگید چرا :d.

اگر این چیزی که الان نشون میدن باشه با 60 فریم روی X360 من دیگه حرفی ندارم بزنم :d.

هرچند من دیگه شکاک شدم به حرف اینجوری سازنده ها تقریبا همه قبلش یه چیزی میگند موقع عرضه بازی همه چیز عوض میشه.

ببینیم گرافیکش رو بزارن کنار اصلا در حد یه بازیه عادی هم محسوب میشه یا نه؟
جان من گیم پلیی که اخیرا اومده رو ببینید! یه عده آدم احمق که قده ... نمیفهمن فقط با آچار میدوان سمتت تو هم هر جور حال کردی میکشیشون! بعد اسمش شده بازی!!
بله بازی ای که تو e3 بهترین شوتر شناخته میشه یه بازی عادی حساب میشه نه ؟!
بازی هم که یه ادم که فقط اچار دستشون گرفتن lol !
نظر من اینه که فقط 60 فریم کافی نیست ؛ و همچین شق القمری هم نیست ... سالی یه کالاو میاد رو 60 فریم هم قفله :دی !

بله mw روی 60 قفله ؟! این بازی تا 40 هم فریمش میاد پایین و همچنین hd هم نیست رزولیش بازی در 1024x600 قرار داره و بعد محیطهاش هم که خیلی کوچکتر از rage هست .
حالا بازی های ریسینگ هم که نام میبرید همچنین قابل قیاس با یک بازی fps از هر لحاظ نیست که بخوایم با 60 فریم rage مقایسه بشه .
ولی rage در native 720p با محیط open world با تکسچرهای...... در 60 فریم قفل شده در هر لحظه که دلت بخواد !
تا الان هم به هر سایتی مراجعه شده فقط از گرافک بازی تعریف کرده حالا جانکارمک باید چیکار میکرده روی کنسول که بشه اینجا کاربرای بازیسنتر را خوشحال کنه ؟!

• Like
Reactions: Biohazard
بله mw روی 60 قفله ؟! این بازی تا 40 هم فریمش میاد پایین و همچنین hd هم نیست رزولیش بازی در 1024x600 قرار داره و بعد محیطهاش هم که خیلی کوچکتر از rage هست .
خوب حالا قفل قفل که نه ، اما در 80% موارد رو 60 بود دیگه . اصن گرافیکش افتضاح هم باشه ، رنگ بندیش از Rage بهتره :دی !

خواستنِ فریم ریت بالا به همراه گرافیک بالا از کنسول مثل اینه که از یک قاطرِ پیر بخوایم برامون اسبِ برّاق بزایه. تابحال که حتی پورتهای مزخرف هم روی پی سی خوش آب و رنگتر بودن.

پ.ن.: اگر برخوان این کار رو بکنن، باید X360 بالقوه فریم ریت بالاتری بهشون بده تا بتونن تازه برسوننش به رفرش ریت تلوزیونها. آیا اصلا ممکنه؟ سخت افزار مال 6 سال پیشه.

فرخ mw2 روی 360 - 60 فریم قفل بودها:d

نخیر نبود :دی درسته تو اکثر مواقع فریمش بالا بود ولی تو بعضی صحنه میومد پایین میتونید برید سایتها را مطالعه کنید !
الان من توکف gears3 هستم :دی لعنتی گرافیکش خداست برو تو این تاپیک جمال بازی را نگاه کن !
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29521&page=44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or