کارمک: Doom 4 از قابلیت Radeon 7970 یعنی PRT پشتیبانی خواهد کرد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Doom 4 در دست ساخت است و طبق اخرین توییت کارمک این بازی از قابلیت AMD Radeon 7970 یعنی Partially Resident Texture پشتیبانی خواهد کرد.

پیشبینی می شود

PRT جزوی از موتور هایی که برای نسل بعد ساخته می شوند شود
پس شاید این عنوان در نسل بعد عرضه شود

باز این کارمک حرف زد
با این حرفاش چیزی میخواد ارائه بده که نمیتونه
rage

عزیزجان این واسه بار 1 میلیونم. کارمک فقط تو بخش گرافیک Rage بود که تازه تو اون قسمت هم آزادی کامل نداشت. نمی دونستی بدون فن آوری Virtua Textures کار دستهای توانمند خودش بود. مگه ندیدی بازی با اون محیط گستردش چجوری راحت 60 فریم میداد؟

تاپیکهای کارمک دار همیشه تهش به دعوا میکشه. :دی

آخرین ویرایش:
باز هم شاهد انحراف هستیم در برخی پستها . دوستان ، برداران ، خواهران . والا به پیر به پیغمبر کارمک سازنده امروز و دیروز نیست لااقل برید سوابق این بابارو بخونید . برید بازیهای قبلی که ساخته رو ببینید . حالا یه Rage اومده همه یاد گرفتن . اصولا مد شده کوبیدن افراد موثر تو صنعت بازی .!!!!

همونطور که Doom 3 از زمان خودش جلوتر بود و دنیا رو به زانو در اورد مطمئن باشید در Doo4 هم همینطوره .

. همه اینارو شما میدونی و ما هیچی نمیدونمی ... آفرین
پس بهتره برید هایپ هایی که همین جناب در مورد Rage کرد را دوباره ببینید

ببینین مجبور نیستین هر چی جان کارمک میده بیرون بازی کنین و همین جور بیایین وسط اظهار کمالات کنین!!!
خب بدتون میاد که بیاد،نظر خودتونه و برای همه محترمه ولی اینکه بیایین همین طور به کسی که سال ها داره به صنعت بازی سازی کمک میکنه،توهین کنین،باید انتظار جواب هم داشته باشین.

خیلی جالبه کارمک داره نخ میده که doom4 برای نسل بعده و این موضوع احتمال معرفی کنسول ها رو در e3 بیشتر میکنه بعد اینجا دعوا سر دیر لود شدن تکسچره

مشکلش اینه که با نصف کارت گرافیک‌ها مشکل داره،مثلا تو سیستم من همیشه یا با چند ثانیه تاخیر لود می‌شه یا کلا نمی‌شه باید بیست بار بازی رو از اول لود کنی‌،فکر کن از شهر خارج میشی‌Wasteland کلا سیاه شده :biggrin1: حالا هی‌ بیا لود کن شاید یه چیزیش شد
با پچ و Driver اینا هم درست نشد
تنها مشکلی که من توی این بازی داشتم این بود که اولش اصلا تکسچر ها لود نمی شد بعد با آپدیت درایور ATI و آپدیت 40 مگی بازی مشکل کاملا رفع شد

با 360 بازی میکنی؟

اگر بازی رو رو هارد 360 نصب کردی زیاد مشکل نداری ولی اگر بدون نصب رو هارد بازی میکنی (یا نسخه ی PS3) عظیم ترین مشکل تکسچرلودینگ تاریخ رو مشاهده میکنی :biggrin1:
آخه مشکل اینجاست بازی هایی که با آنریل ساخته میشن یه بار کل محیط رو لود میکنه تموم میشه حالا میخواد اصلا 20 ثانیه طول بکشه ولی تو ریج هربار که سرت میچرخونی به هر طرف محیط دوباره لود میشه که بدجوری میره رو اعصاب.
حالا نبود AA و افت رزولوشن (که بعضی جاها تا حد نسل قبل افت میکنه) و... بماند.
رو PC هم که میگفتن اولش داغون بوده بعدا با پچ و وصله پینه درستش کردن.
همین الان یه ویدئو از نسخه های کنسولی دیدم که اونم باز تاخیر کوتاه توی لود شدن تکسچرها بود ولی بازم به تاخیر های آنریل انجین گیمز نمی رسید
نمی دونم چطوریه که کسی به باگ های درشت اسکایرم گیرنمی ده به مشکلات زیادی که این بازی با سیو کردن داره و فکر هم نمی کنم هنوز حل شده باشه بعد یه مشکل به این سادگی رو اینقدر باید بزرگ کنیم؟ در عوض این مشکل تکسچر روی نسخه های کنسولی، یه فریم ریت کاملا ثابت داریم که لذت بازی رو چند برابر کرده. 7-8 تا دشمن یهو به طرفت حمله ور میشن یه سری هاشون از لوله ها و میله های روی سقف تاب می خورن و به طرفت میان یه سری های دیگه روی زمین غلط می خورن و تیرها رو جا خالی میدن و یه سری های دیگه دارن از دور بهت شلیک می کنن و یه نارنجک هم کنار پات منفجر میشه و بازم فریم بازی 60 هست!توی چند تا بازی میشه چنین صحنه ای رو تجربه کرد؟ به این ها گرافیک خیره کننده و نماهای فوق العاده زیبا و هنری محیط ویست لند رو اضافه کنید که با تم استیم پانک، اولد وستیش یه دنیای کم نظیر رو خلق کرده که بعضی اوقات آدم رو مجبور می کنه به جای بازی کردن فقط نگاه کنه و از محیط لذت ببره. هوش مصنوعیی که به نظر من باهوش ترین enemy های تاریخ رو درست کرده و باعث شده تک تک مبارزات ریج متفاوت و جدید باشه و تکراری نشه
rage دقیقا همون چیزی هست که باید باشه. به شخصه این بازی رو با تمام مشکلات فنیش به 100 تا بازی مثل بتلفیلد و کال آف دیوتی ترجیح میدم

آخرین ویرایش:
آقا یکی بگه این یعنی چی . این چیکار می کنه دقیقا . گنگ ِ این توضیحات ِ تو عکس ِ . تو عکس ِ نوشته که به مگاتکسچرینگ سرعت می بخشه :دی عجب ...

همون بالا توضیح داده که:d در واقع همون روند انقلابی کارمکه که ادامه پیدا کرده:d البته تیکه دارم بار استاد نمیکنم چون واقعا این روش اگه به صورت 100درصد عملی بشه ، توی بازیهای نسل بعد دیگه حتی یه تکسچر تکراری هم نمیبینیم !!

تنها مشکل Rage این بود که رنگ های بازی یه روشنایی عجیب غریبی داشتن :دی چشام به نور حساسه اصلا نمی تونم تحملش کنم . کمتر از 2 ساعت بازی کردم کلا .

همین الان یه ویدئو از نسخه های کنسولی دیدم که اونم باز تاخیر کوتاه توی لود شدن تکسچرها بود ولی بازم به تاخیر های آنریل انجین گیمز نمی رسید
نمی دونم چطوریه که کسی به باگ های درشت اسکایرم گیرنمی ده به مشکلات زیادی که این بازی با سیو کردن داره و فکر هم نمی کنم هنوز حل شده باشه بعد یه مشکل به این سادگی رو اینقدر باید بزرگ کنیم؟ در عوض این مشکل تکسچر روی نسخه های کنسولی، یه فریم ریت کاملا ثابت داریم که لذت بازی رو چند برابر کرده. 7-8 تا دشمن یهو به طرفت حمله ور میشن یه سری هاشون از لوله ها و میله های روی سقف تاب می خورن و به طرفت میان یه سری های دیگه روی زمین غلط می خورن و تیرها رو جا خالی میدن و یه سری های دیگه دارن از دور بهت شلیک می کنن و یه نارنجک هم کنار پات منفجر میشه و بازم فریم بازی 60 هست!توی چند تا بازی میشه چنین صحنه ای رو تجربه کرد؟ به این ها گرافیک خیره کننده و نماهای فوق العاده زیبا و هنری محیط ویست لند رو اضافه کنید که با تم استیم پانک، اولد وستیش یه دنیای کم نظیر رو خلق کرده که بعضی اوقات آدم رو مجبور می کنه به جای بازی کردن فقط نگاه کنه و از محیط لذت ببره. هوش مصنوعیی که به نظر من باهوش ترین enemy های تاریخ رو درست کرده و باعث شده تک تک مبارزات ریج متفاوت و جدید باشه و تکراری نشه
rage دقیقا همون چیزی هست که باید باشه. به شخصه این بازی رو با تمام مشکلات فنیش به 100 تا بازی مثل بتلفیلد و کال آف دیوتی ترجیح میدم
ببین میگم که مشکل ریج مدت زمان لود تکسچر نیست. لود شدن های بسیار زیاده.مثال هم زدم. مثلا تو گیرز 2 بعد 10 ثانیه کل محیط لود میشه ولی تو ریج اگر 50 دفعه به جهت های مختلف بچرخی 50 بار تکسچر لود میکنه! حالا حساب کن تو 1 مرحله چقد اذیت میکنه.اگر بخوایم اینجوری که شما میگی هم حساب کنیم باز نمیشه گفت ریج خوب بود. چون عملا غیر از 60 فریم - هوش مصنوعی و انیمیشن هیچی نداشت. 60 فریم داشت ولی در عوض فیزیک بازی از MW هم پایین تر بود. AA کلا وجود نداشت. افت رزولوشن هم زیاد داشت مخصوصا رو PS3. همون نارنجکی که میندازی دقت نکردی چقدر مضحک منفجر میشه و هیچ تاثیری رو محیط نمیذاره؟
لودینگ های بین مراحل و بعد از مردن هم که خیلی طولانی بودن و واقعا رو اعصاب میرن.
حالا اینا تازه فقط مشکل های گرافیکی بود. بخوایم مشکلات دیگه مثل سیستم سیو دستی (که تو سال 2011 واقعا Epic LoL داره و هنوز نفهمیدم دقیقا هدفشون از این حرکت چی بوده.) و داستان و روایت داستان مضحک و مزخرف رو حساب کنیم کلا از بازی چی باقی میمونه؟
ماموریت ها هم که همه در: رفتن ، پیدا کردن و آوردن " نخود سیاه " خلاصه میشد.

تاپیکهای کارمک دار همیشه تهش به دعوا میکشه. :دی

به خاطر اینه که یه عده وقتی میگی کارمک انگار به ناموسشون دهن کجی کردی

درسته که این شخص کارهای بزرگی در گذشته کرده و نباید یه اشتباه از طرف ایشون رو خیلی بزرگ کرد اما خب به خاطر همون کارها نباید به راحتی از کنار همه چیز بگذریم

مطمئنا خارجیها خیلی بیشتر از ما ایشون رو کوبیدن

من موندم این یارو چرا اینقدر طرفدار داره!.... با قدیم ندیما کاری ندارم ... الان و یک دهه پیش رو میبینم که ایشون با اون کمپانی در پیتش یدونه Doom 3بیرون داد و چندی قبل هم فاجعه Rage ... بازی سازی برای این نسل عرضه و هنر میخواد که این یارو نداره ... تاریخ مصرفش هم تموم شده:-$ ... حالا معلوم هم نیست چه بلایی میخواد سر Doom 4 بیاره 8-|

من موندم این یارو چرا اینقدر طرفدار داره!.... با قدیم ندیما کاری ندارم ... الان و یک دهه پیش رو میبینم که ایشون با اون کمپانی در پیتش یدونه Doom 3بیرون داد و چندی قبل هم فاجعه Rage ... بازی سازی برای این نسل عرضه و هنر میخواد که این یارو نداره ... تاریخ مصرفش هم تموم شده:-$ ... حالا معلوم هم نیست چه بلایی میخواد سر Doom 4 بیاره 8-|
باشه.میدیم تو بسازیش تا ببینیم چند مرده حلاجی!!!
اصلا میباستیم زودتر بهت پیشنهاد میدادیم!!! با ابتکاری که شما دارین واقعا جای تاسفه که توی ناسا نیستین!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or