خوب همونطور که انتظار داشتیم به موقع عرضه شد و متاسفانه با فرکانس 600 که باز هم در این فرکانس خوب عمل کرده.
با این فرکانس در حد 570 sli هست که با فرکانس کمتر کاملا مشخص بود اما با افزایش فرکانس خودشو راحت به 580sli نزدیک میکنه.
اولین نکته اینه که این کارت واقعا زیباست علاخصوص علامت جیفورس که به صورت led از زیر کارت جلوه زیبایی به اون میده
نکته بعد براورد وبسایت هاردویر کانوکس هست
در رزولوشن 1920*1080 و 4xaa که اکثر در این حالت از سیستم هامون استفاده میکنیم این کارت برتر از رقیب یعنی 6990 ظاهر شده.
اما
وقتی به مسئله مهم ثبا فریم ریت میرسیم این 590 هست که با اختلاف خوب از رقیبش جلو میوفته:
این نشون میده که اویدیا در رزولشن ذکر شده با اختلاف 15% از رقیب پیشه که با قابلیت اورکلاک بالای این کارت احتمالا به سادگی ارزش خودشو پیدا میکنه.
در نهایت به وضوح برتر در dx11 و بازی های نسل اینده که شامل این API میشوند من این کارت رو به رقیبش ترجیح میدم.
این کارت از 2 عدد GPU کارت 580 با فرکانس پایین 600MHZ عرضه شده.که قابلیت اور خوبی بهش داده و میشه پرفورمنسش به راحتی به 580SLI رسوند.
خوب متاسفانه کسی به کرایسیس 2 بها نداده و مهم ترین انگیزه این باز هستش
اینه که باعث میشه انویدیا قابل ستایش باشه رفقا
خوب جدا رقیبش رو ترکوند
حتی 580 هم عالی کار کرده.جای تشکر از انویدیا داره که در فوقولاده ترین بازی تاریخ چنین عملکرده مهیبی داره
حال میرسیم به بحث نویز که چندی پیش خیلی ادیتور تامز روش مانور داده بود ببنیم 590 چه کارست
نظر شما چیه؟؟
همین به نظر من کافیه تا من انتخابم مشخص باشه چون اصلا حوصله صدای دهشتناک رو ندارم(به قول ادیتور تامز موتور هواپیمای FA/18 HORNET برای 6990)
و حرف اخر ادیتور تامز این دوستان
Nevertheless, in a comparison between GeForce GTX 590 versus Radeon HD 6990, Nvidia wins
قابلیت اور و پایداری کارت در MIN FPS رو هیچوقت فراموش نکنید.
]تست های xbitlabs در حالت اور شده 6990 هست با این حال 590 باز هم برتره مثلا کاریی فضایی 590 در کرایسیس 2 برای من حسن ختام هست
min fps معادل 4 برابر رقیب که کلا به نظر همین باعث میشه من حتی تو فروشگاه ها به 6990 نگاه هم نکنم.این رو از روی فن بازی نخوننید دوستان اما باید در برترین بازی حال حاظر لاقل amd کارایی خوبی از خودش نشون میداد
البته میبینیم 590 حتی از حالت oc کارت 6990 هم عملکرد بهتری داشته که قابل تحسینه(فرکانس 600mhz همیشه به یاد داشته باشید)
[/]
نتایج کلی چارت بالا با نسخه oc 6990 هست که فرکانس از 830 به 880 ارتقاء پیدا کرده.
برای قیاس عادلانه در ذهنتون 590 رو اور کنید :d.