کارت GTX 590 عرضه شد

vahid_ba

کاربر سایت
سلام

دوستان سرانجام کارت قدرتمند و DUAL GPU ( دو هسته ای) انویدیا عرضه شد

یه راست میریم سر تست ها

3DMark%2011%20GT4.png

Metro%202033%201920.png

Metro%202033%201920.png

Lost%20Planet%202%201920.png

Lost%20Planet%202%202560.png

picture.php

picture.php

picture.php

Battlefield%20Bad%20Company%202%202560.png

اینم تست crysis 2

90948618400289649446.jpg

c8wkn5sd2n5tm0xbc3e3.jpg

دو کارت 6990 و 590 تقریبا هم قدرت هستن اما مزیت هایی چون

نویز و صدای کمتر
ساپورت فیزیک
عمل کرد بسیار بهتر در دایرکس 11
ظاهر بسیار زیبا
پایداری بهتر در min fps
و مصرف کمتر
باعث میشه انتخاب هر کاربری کارت 590 باشه
-------------
به هر حال این تاپیک فقط جنبه خبری داشت و نقد و بررسی کارت رو میزارم به عهده رامین جان:d

• Like
Reactions: Horror and A-L-I
سلام

دوستان سرانجام کارت قدرتمند و DUAL GPU ( دو هسته ای) انویدیا عرضه شد

یه راست میریم سر تست ها
G]

نویز و صدای کمتر
ساپورت فیزیک
ظاهر بسیار زیبا
پایداری بهتر در min fps
و مصرف کمتر
-------------
به هر حال این تاپیک فقط جنبه خبری داشت و نقد و بررسی کارت رو میزارم به عهده رامین جان:d

مرسی وحید جان مطالبی که لازم بود گفته بشه رو شما گفتی فقط من یکی از پست هام رو اینجا نقل میکنم

خوب همونطور که انتظار داشتیم به موقع عرضه شد و متاسفانه با فرکانس 600 که باز هم در این فرکانس خوب عمل کرده.

با این فرکانس در حد 570 sli هست که با فرکانس کمتر کاملا مشخص بود اما با افزایش فرکانس خودشو راحت به 580sli نزدیک میکنه.

اولین نکته اینه که این کارت واقعا زیباست علاخصوص علامت جیفورس که به صورت led از زیر کارت جلوه زیبایی به اون میده

asus-gtx590-logo.jpg

نکته بعد براورد وبسایت هاردویر کانوکس هست

در رزولوشن 1920*1080 و 4xaa که اکثر در این حالت از سیستم هامون استفاده میکنیم این کارت برتر از رقیب یعنی 6990 ظاهر شده.

GTX-590-82.jpg

اما

وقتی به مسئله مهم ثبا فریم ریت میرسیم این 590 هست که با اختلاف خوب از رقیبش جلو میوفته:

GTX-590-83.jpg

این نشون میده که اویدیا در رزولشن ذکر شده با اختلاف 15% از رقیب پیشه که با قابلیت اورکلاک بالای این کارت احتمالا به سادگی ارزش خودشو پیدا میکنه.

در نهایت به وضوح برتر در dx11 و بازی های نسل اینده که شامل این API میشوند من این کارت رو به رقیبش ترجیح میدم.

این کارت از 2 عدد GPU کارت 580 با فرکانس پایین 600MHZ عرضه شده.که قابلیت اور خوبی بهش داده و میشه پرفورمنسش به راحتی به 580SLI رسوند.

خوب متاسفانه کسی به کرایسیس 2 بها نداده و مهم ترین انگیزه این باز هستش

اینه که باعث میشه انویدیا قابل ستایش باشه رفقا

90948618400289649446.jpg

90948618400289649446.jpg

خوب جدا رقیبش رو ترکوند

حتی 580 هم عالی کار کرده.جای تشکر از انویدیا داره که در فوقولاده ترین بازی تاریخ چنین عملکرده مهیبی داره

حال میرسیم به بحث نویز که چندی پیش خیلی ادیتور تامز روش مانور داده بود ببنیم 590 چه کارست

Noise.png

نظر شما چیه؟؟

همین به نظر من کافیه تا من انتخابم مشخص باشه چون اصلا حوصله صدای دهشتناک رو ندارم(به قول ادیتور تامز موتور هواپیمای FA/18 HORNET برای 6990)

و حرف اخر ادیتور تامز این دوستان

Nevertheless, in a comparison between GeForce GTX 590 versus Radeon HD 6990, Nvidia wins

قابلیت اور و پایداری کارت در MIN FPS رو هیچوقت فراموش نکنید.

]تست های xbitlabs در حالت اور شده 6990 هست با این حال 590 باز هم برتره مثلا کاریی فضایی 590 در کرایسیس 2 برای من حسن ختام هست

21_crys2.png

min fps معادل 4 برابر رقیب که کلا به نظر همین باعث میشه من حتی تو فروشگاه ها به 6990 نگاه هم نکنم.این رو از روی فن بازی نخوننید دوستان اما باید در برترین بازی حال حاظر لاقل amd کارایی خوبی از خودش نشون میداد

البته میبینیم 590 حتی از حالت oc کارت 6990 هم عملکرد بهتری داشته که قابل تحسینه(فرکانس 600mhz همیشه به یاد داشته باشید)

zfulltable.png
[/]

نتایج کلی چارت بالا با نسخه oc 6990 هست که فرکانس از 830 به 880 ارتقاء پیدا کرده.

برای قیاس عادلانه در ذهنتون 590 رو اور کنید :d.

• Like
Reactions: shefer and Horror
خدای من ! این دیگه چه بلایی بود بر سر ATI اومد ؟!؟!؟!؟!؟! :d
خدا وکیلی عجب چیزیه ! خدا ۱۰۰۰ بار مرتبه شکر که 580 رو فروختم در انتظار 590. >:d<

فقط مهمترین چیز رو نگفتید ! قیمت ؟؟؟؟ :-*

وحید و رامین عزیز کارتون مثل همیشه بسیار سریع و بسیار عالی بود.

مرسی از توضیحات دوستان ، لازم دیدم با توجه به تجربه ام تو زمینه شنوائی سنجی ارزش کار بزرگ nVidia زو کمی شرح بدم. اصولا آستانه شنوائی انسانهای معمولی از 52 تا 55 دسیبل شروuع میشه و کسانی که اصطلاحا گوشهای تیزی دارن از 47~48 دسیبل شروع به شنیدن میکنن که کارکرد 590 تو حالت پربار (Load) خارق العادست، یعنی با 47 دسیبل نویز غالب آدمها صدائی از کارتشون نمیشنون.
آستانه دردناکی 110 تا 120 دسیبل و صدای بوق یه اتوبوس حدودِ 80 دسیبل هست که میشه حدودی صدای 60 و خورده ای دسیبلِ 6990 رو تصور کرد. Good job nvidia

شما كه در اين زمينه تجربه داريد اين حرف از شما بعيد بود. آستانه شنوايي انسان از 25 دسي‌بل شروع مي‌شه و افرادي كه گوش‌هاي تيزي دارن از 23 دسي‌بل. آستانه دردناكي رو هم درست گفتين كه از 110 تا 120 دسي‌بل هست.
HL Hearing Level برای یک انسان بالغ حدود 50 شروع میشه.البته منظور از این معیار میزان شنوائی هستش که بشه منبع صدا و نوع و مفهومش رو تشخیص داد ولی صداهای نامفهوم و کمتر از 35 رو هم میشه متوجه شد. این با شنیدن تفاوت داره.در ضمن تو سنین 25 تا 30 به بعد این حساسیت به اندازه قابل توجهی کاهش پیدا میکنه و به همون 50 میرسه.
تو اکثر تستهائی که میزان شنوائی رو میخوان بسنجن مبنای شروع از 47 یا 48 دی بی هست.
البته من منظور خاصی نداشتما ولی مثل اینکه شما منم تو جبهه دشمنا قرار دادید :) بگزریم بحث منحرف نشه...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Horror
سلام
خواب از سر همه پریده مخصوصاً...

آی گفتی :d
من الان چند ساعتی هست باید خواب باشم اما مگه فکرش میذاره ؟

مرسی از توضیحات دوستان ، لازم دیدم با توجه به تجربه ام تو زمینه شنوائی سنجی ارزش کار بزرگ nVidia زو کمی شرح بدم. اصولا آستانه شنوائی انسانهای معمولی از 52 تا 55 دسیبل شروuع میشه و کسانی که اصطلاحا گوشهای تیزی دارن از 47~48 دسیبل شروع به شنیدن میکنن که کارکرد 590 تو حالت پربار (Load) خارق العادست، یعنی با 47 دسیبل نویز غالب آدمها صدائی از کارتشون نمیشنون.
آستانه دردناکی 110 تا 120 دسیبل و صدای بوق یه اتوبوس حدودِ 80 دسیبل هست که میشه حدودی صدای 60 و خورده ای دسیبلِ 6990 رو تصور کرد. Good job nvidia

توضیحاتتون عالی بود.
بینهایت ممنون و سپاسگذارم.

چیزی که من الان تو بنچمارک های وحید دیدیم 590 به معنای واقعی یک غول واقعی هست که تو بازی مثل کرایسیس با اختلاف خیلی زیاد 6990و 580 را رد کرده فکر کنم هر کی این کارت بخره یک 5 سالی حرف اول می زنه من که خیلی هوای شدم شاید خریدمش :d
90948618400289649446.jpg

تکبیر....
من این رو میخرم به هر حال نوه نتیجه ی کارت گرافیک خودمه(gtx295 ) :دی
فقط امید وارم تو ایران هم قیمت تلسکوپ هابل نباشه!!:دی حول حوش 600 خوبه...×!!!

چه خبره اينجا:d
منم يكي از پستهام رو اينجا نقل قول مي‌كنم:
من با كمال احترام حرفهاي گفته شده مبني بر اينكه كارت 590 بهتر از كارت 6990 هست رو رد مي‌كنم.
به نظر من هر دو كارت كاملا در يك سطح هستند و هيچ يك برتري نداره.

من با اين چارت ثابت مي‌كنم كه حتي كارت 6990 بهتر هست:
[SPOILERS]
22_6990vs590_big.png
[/SPOILERS]

چارت برگرفته از سايت x-bitlabs هست كه همه قبولش دارن و اين هم لينك كامل مقايسه اين دو كارت:
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-gtx-590.html

در چارت بالا قسمت‌هايي منفي نشان دهنده درصدي هست كه كارت 590 از كارت 6990 پرفورمنس كمتري داره. كه در مجموع كارت 6990 در 18 بازي و نرم‌افزار تست پرفورمنس بيشتر و كارت 590 در 15 بازي و نرم‌افزار پرفورمنس بيشتري داره.

مساله نويز كمتر 590 هم به اين دليل هست كه فركانس كمتر از ميزاني هست كه بايد باشه و اينبار انويديا ريسك نكرده تا كارت ديگري مثل كارت 480 توليد بكنه كه از لحاظ نويز و حرارت توليدي روي هر چي كارت هست رو كم بكنه! اور كارت 590 هم يك ريسك هست، پس به تنور آجر پزي شدن كارت 590 پس از اور رو در ذهنتون مرور كنيد:دي

همچنين رامين هم فكر كنم فراموش كرده كه ميزان توان مصرفي دو كارت رو ذكر بكنه!
كارت 590 در حالت ميانگين 318 وات توان مصرفيش هست و كارت 6990 حدود 252 وات!

در نتيجه فعلا هر دو شركت با هم برابر هستند و اشتباست كه بگيم كارت 590 قويتر از كارت 6990 هست.

نویز و صدای کمتر
ساپورت فیزیک
ظاهر بسیار زیبا
پایداری بهتر در min fps
و مصرف کمتر
نويز كمتر 4 تا 6 دسي‌بل هست.
عملكرد در دايركس11 كارت 590 بيشتر از كارت 6990 هست.
اين هم ظاهر دو كارت كه خودتون مي‌تونيد مقايسه بكنيد:

Min FPS كارت 6990 با توجه به اين چارت بهتر هست.
در مورد مصرف كمتر هم واقعا تعجب كردم و ترجيح ميدم چيزي نگم! و خودتون مي‌تونيد با خواندن پستم قضاوت بكنيد كه كداميك توان مصرفي كمتري داره.

شما كه در اين زمينه تجربه داريد اين حرف از شما بعيد بود. آستانه شنوايي انسان از 25 دسي‌بل شروع مي‌شه و افرادي كه گوش‌هاي تيزي دارن از 23 دسي‌بل. آستانه دردناكي رو هم درست گفتين كه از 110 تا 120 دسي‌بل هست.

به نظر من هر دو كارت كاملا در يك سطح هستند و هيچ يك برتري نداره.
ظاهر 590 واسه خریدش بسته
فیزیک و نویز کمتر و قدرت توی crysis2 هم که یکی از اصلی ترین دلایل خرید کارت گرافیک high end هست به کنار

من با اين چارت ثابت مي‌كنم كه حتي كارت 6990 بهتر هست
مگه هر کارتی فقط یه خورده قدرت بالاتری داشت بهتره؟
انویدیا میتونست فرکانس رو تا 680 بالا ببره اونوقت میتونست به راحتی با اختلاف زیاد 6990 رو پشا سر بزاره اما این سیاست های انویدیاست که باعث شده همیشه برگ برنده دستش باشه:x

نويز كمتر 4 تا 6 دسي‌بل هست.
اره 4 دسی بل هست!
توی این تست خودتون تفاوت رو حس کنید

slide04.jpg

عملكرد در دايركس11 كارت 590 بيشتر از كارت 6990 هست.
اين هم ظاهر دو كارت كه خودتون مي‌تونيد مقايسه بكنيد:

در مورد مصرف كمتر هم واقعا تعجب كردم و ترجيح ميدم چيزي نگم! و خودتون مي‌تونيد با خواندن پستم قضاوت بكنيد كه كداميك توان مصرفي كمتري داره.

توان مصرفی در حالت لود کامل مهمه نه میانگین که 6990 --375 وات مصرف میکنه اما 590 --365 وات

HAWX%202%20Tess%20Disabled.png
HAWX%202%20Tess%20Enabled.png

آخرین ویرایش:
من سر درنمیارم بازیهای PC حتی Crysis 2 با بهترین تنظیمات یه 295 هم کفایت میکنه دیگه اینهمه هیجان برای کارتای جدید چیه ؟ پول زیادی دارین بدین مردم جاپن از بدبختی دربیان !
تست این کارتها هم دیگه رفته به رزولوشن 5760 و فکر نکنم کسی این وضوح بکارش بیاد ...
پس باید بپرسم دوستان میخوان
با این کارت چیکار بکنن دقیقا ؟!

• Like
Reactions: Hamidreza
ابتدا اين گفته رو تصحيح مي‌كنم:
در چارت بالا قسمت‌هايي منفي نشان دهنده درصدي هست كه كارت 590 از كارت 6990 پرفورمنس كمتري داره. كه در مجموع كارت 6990 در 15 بازي و نرم‌افزار تست پرفورمنس بيشتر و كارت 590 در 18 بازي و نرم‌افزار پرفورمنس بيشتري داره.

نوشته قرمز رنگ توسط vahid_ba

فیزیک و نویز کمتر و قدرت توی crysis2 هم که یکی از اصلی ترین دلایل خرید کارت گرافیک high end هست به کنار
اول اينكه كرايسيس2 هنوز مورد تست سايت‌هاي مطرح سخت‌افزاري قرار نگرفته و فعلا بازي جديدي هست و بايد تا عرضه شدن پچ‌ها و درايورهاي جديد صبر كرد. و حتي حالا كه بازي عرضه شده نمي‌شه در موردش قضاوت كرد.

مگه هر کارتی فقط یه خورده قدرت بالاتری داشت بهتره؟
فكر مي‌كنم همينطور باشه.
انویدیا میتونست فرکانس رو تا 680 بالا ببره اونوقت میتونست به راحتی با اختلاف زیاد 6990 رو پشا سر بزاره اما این سیاست های انویدیاست که باعث شده همیشه برگ برنده دستش باشه:x
انويديا مي‌تونست اما خاطره تلخ 480 كه ازش به عنوان اجاق خوراك پزي ياد مي‌شد، در ذهنش باقي مونده.

اره 4 دسی بل هست!
توی این تست خودتون تفاوت رو حس کنید
من كه نمي‌دونم شما اين تست رو از كجا آوردين.
اما نويز كارت 6990 در حالت idle برابر با 34 دسي بل و كارت 590 برابر با 33 دسي‌بل. و در حالت لود برابر با 53 و 48 دسي‌بل هست.
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_590/22.html
توان مصرفی در حالت لود کامل مهمه نه میانگین که 6990 --375 وات مصرف میکنه اما 590 --365 وات
الان شما تز دادين؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or