کارتون های قدیمی

یه سوال دارم.
این پلنگ صورتی هنوز هم ساخته میشه؟
باتشکر.....
توشبکه bomrang که روی هاتبرد هست سری جدید این کارتون رو می تونی بینی که ظاهرا پلنگ صورتی زبان باز کرده و حرف می زنه:)

سلام
ولی پرهام جون کلا توم میانه خوبی با کارتون نداری..............اینو به وضوح من فهمیدم
اتفاقا میونش خوبه فقط یکم IQ هست برای همین به خاطرش نمیمونه
بهزاد به نظرم حرف امین درستر هست
39.gif

من اون موقعها یه پا کارتون نگاه کن حرفه ای بودم .
ولی اسمها تو ذهنم نمونده .
بچه ها یادتونه یه کارتون می ذاشت به نام خانواده یه گوش....در مورد نیم دونم یه ببر بود یا پلنگ بود؟
بهزاد یه چیزایی یادمه .
میشه بیشتر توضیح بدی ؟

آخ داغون شدم :) از ساعت 7 صبح داشتم تا همین لحظه First Season ـه سری محبوبم ROBOTECH رو نگاه میکردم :(( :cheesygri میتونم بگم نه چشمام جائی رو میبینه و نه گردنم رو میتونم تکون بدم... اما میارزید :) میتونم بگم این 6امین باری بود که این سری رو کامل دیدم.. سه دفعه به زبان اینگلیسی، یک مرتبه چینی، فارسی و ترکی... هردفعه برام جالب تر از دفعه قبله :)

نوشته شده توسط Darkfie1d:
کارتوهای قدیمیه دیگه اینجا!! غیر از اینه ؟ :)
:blushing:
من فکر میکردم میگی دارم بازی میکنم :cheesygri
اصلا من این کارتون رو ندیدم اگه عکسی داری بزار شاید یادم بیاد.:blushing:

سلام
سیاوش جان تاپیک رو اشتباه اومدی چشات واقعا مثل اینکه نمیبینه!!!!!!
امین بازم تیکه رفتی که .
58.gif

=====
بهزاد اون کارتون یه گوش که گفتی ببره یا پلنگه نقش منفی کارتون نبود ؟
رنگشم فکر کنم سیاه بود .
درسته یا با یه چیز دیگه قاطیش کردم ؟

نوشته شده توسط supermhr:
ما که از این نعمت محرومیم.ریسیور رو میگم.
همچنین بنده...
---------------------
این کارتونی که گفتید را میشه بیشتر توضیح بدهید تا اسمش را بگویم ؟
مثلا بگویید شخصیت اصلی خوب بود یا مردم آزار ( فکر کنم حیوان آزار بهتر باشه )
آخر داستان می گفت کلاغه به خونه اش نرسید ... ؟
چند قسمت بود ؟ ( اگر یادتان نمیاد تخمین بزنید البته اگر از روش گرد کردن استفاده کردید دو ماه به پایین گرد کنید )
بقیه ی چیزها هم تابلوست......

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
:blushing:
من فکر میکردم میگی دارم بازی میکنم :cheesygri
اصلا من این کارتون رو ندیدم اگه عکسی داری بزار شاید یادم بیاد.:blushing:

بیا اینم چندتا عکس مناسب برای یادآوری..

robotech.jpg

robotech-2.jpg

robotech-5.jpg

نوشته شده توسط Darkfie1d:
بیا اینم چندتا عکس مناسب برای یادآوری..
:wow::wow:وای اینو تو ایران با اسمه دژه فضایی نشون میداد. شخصیت اصلی هم ریک هانتر. چقدر حال میکردم با این کارتون ایول بابا. فقط یادتون باشه تو ایران سری کامل رو نشون نداد:((

دوستان ببخشید من نمیدونستم اینا رو کجا بذارم و خیلی دوست داشتم یه جا بذارم دیگه قرعه به نام این تایپیک افتاد

game_evolution1.jpg
game_evolution2.jpg

game_evolution3.jpg
game_evolution4.jpg
game_evolution5.jpg
game_evolution6.jpg
game_evolution7.jpg
game_evolution8.jpg

game_evolution9.jpg

خدا وکیلی سرعته پیشرفت آدمو دیوونه میکنه

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
:wow::wow:وای اینو تو ایران با اسمه دژه فضایی نشون میداد. شخصیت اصلی هم ریک هانتر. چقدر حال میکردم با این کارتون ایول بابا. فقط یادتون باشه تو ایران سری کامل رو نشون نداد:((

فقط زبون اینگلیسی... آره میدونم 85 قسمته (سه تا سیزنه) من دارمشون، تازه اینا چیرو کامل نشون دادن که این یکی رو کامل نشون بدن؟!... یه ممدائی هم گویا دارن بصورت سه بعدی از نو میسازنش :) اونم باید جالب باشه..

راستی بچه ها کارتون بنر سنجاب را الان تلویزیون نشون می ده روز دقیق اش را یادم نیست.
این لینک کارتون ها خیلی جالب بود. دستتان درد نکند. من را یاد بچگی هایم انداخت (15 سال پیش !!)
راستی اگر میشه اینها را هم معرفی کنید و لینک بدهید :
1- کارتون چوبین : همان موجود پشمالو که با برونکا (موجودی که دماغش دراز بود) می جنگید و یادم هست قسمت آخرش شمشیر خود برونکا رفت توی قلب خودش و خون سبزی از او بیرون ریخت !
2- کارتون سرندی پیتی و پیلا پیلا که با یک پسربچه در یک جزیره دورافتاده زندگی می کردند.
3- کارتون سندباد که دیگر همه می شناسند.
4- کارتون بابالنگ برگرفته از رمان Jerry Webster .
5- کارتون واتو واتو : که البته بعید می دانم ژاپنی باشد و به نظرم مسخره ترین کارتون عمرم بود که هر قسمت اش 2 دقیقه بود و خیلی گرافیک اش داغون بود ! به خاطر مسخره بودن اش دوست دارم و آخر هر قسمت واتو واتو با 500 تا از دوستانش به دشمن حمله می کردند ! مسخره تر از آن ندیده بودم.
6- کارتون هاچ زنبور عسل.

با تشکر
از لینکهای جالبتان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or