اولا تفاوت امتیازی این دو عنوان فقط 2 نمرست. دوما چرا بامبول در میاری مرد حسابی این دو بازی چه ارتباطی به این بحث داره؟قابل درک نیست به خدا. بلاخره امتیاز مهم هست یا نه؟ اگر نیست قبول دارید C: lords of Shadow از GOW 3 خیلی خیلی بهتره ؟ شما و دوست خوبمون Robin Hood این قضیه رو OK کنید، بنده هم قبول میکنه Broken Bond چرته.
اولا تفاوت امتیازی این دو عنوان فقط 2 نمرست. دوما چرا بامبول در میاری مرد حسابی این دو بازی چه ارتباطی به این بحث داره؟![]()
منظور دوستمون Dave antiH هم فکر میکنم این باشه که نمره سایتهای ژاپنی یا شرقی برای این بازیها ملاکه نه سلیقه غربی و منتقدهایی که بازیهای با سبکُ سیاق غربی رو به نسخه ژاپنی ترجیح میدن. میبینی که فامیتسو به NS:UNS2 امتیاز عالی 39 از 40 رو داده و به بعنوان یوبی سافت امتیاز 20 از 40 !
حداقل شما که اهل انیمه و مانگایی نباید همچین حرفی بزنی .
هست البته. اونایی که معمولا شرکت های مشهور مثل باندای و کونامی میسازن. نمونش Yu-Gi-Oh و Digimon و Pokemon و اینا. بعضی هاشون مانگا دارن ولی کاملا فرق میکنه2-اکثر انیمه ها از مانگا درست میشن موردی رو به اسم نمیشناسم که مانگا نداشته باشه.
داستان توی فایتینگ مهم نیست. میشه هم به این نتیجه رسید که شما متوجه نیستی ادونچر رو با فایتینگ مقایسه نکنی!کلا میشه این نتیجه رو گرف که کسانی که با سریه ninja storm حال میکنن کسانی هستند که به بخش داستانی اهمیت نداده و این بازی رو به چشم یه گیم مختص فایتینگ میبینند.
حرفت واقعا لول داشت! انیمه رو میبینی، بعد توقع داری توی بازی هم داستان عمیق ببینی؟ چی مثلا میخوای ببینی؟ چیزایی که قبلا دیدی؟ خندت نمیگیره خدایی از حرفتحالا من همسان من که انیم رو دنبال میکنیم مهمترین بخش برامون داستان عمیق و مبحوت کننده ی اونه که در سریه نینجا استورم کلا داستان رو بیخیال شدن و چسبیدن به فایتها.
منم میگم اگه کسی واقعا درک درست از گیم داشته باشه فایتینگ رو با ادونچر مقایسه نمیکنه. نمیدونم والا! مرحله ای که باید بری چیپس جمع کنی یا ******ـی ـه جیرایا رو کنی خیلی مثلا عمیقن یا اون بتل های فوق خفن! کسایی که میان اون آشغال Broken Bond رو با این بازی مقایسه میکنن عمرا اگه دو دست آنلاینش رو بازی کرده باشن.اگر کسی واقعا ناروتو باز باشه با ناروتوهای یوبیسافت حال میکنه.
سلام دوست من دقیقا عین من فکر میکنی من هم آرزوم همینه!البته نسخه ی قبلی خوب بود ها
مشکلش فقط حرف زدن و گشت و گذار کسل کننده بود! همچنین AA که عمیقا رو اعصاب بود
ولی طراحی محیط و Boss fight و هیجان بازی خوب بود..
من که منتظر این شماره هستم..
آرزو دارم یه روزی ناروتو کینکت بیاد.. وااای فکرشو بکنید خودمون نینجوتسو بزنیم
آره واقعا اون بازی مضخرف بود فقط خوبیش این بود که آهنگ های انیمه رو داشت!این مال Namco هم اگه داشت عالی میشد اون broken bond نامرد حتی اسم جوتسو رو نمیگفت حداقل یذره حال کنیم!لول ولمون کن آقا! شما مثینکه اون افتضاح Broken bond رو یادتون رفته. یعنی یه بازی امکان نداره انقدر باگ داشته باشه و گیم پلی مبارزاتش انقدر چرت باشه. Rise of a Ninja یه شاهکار بودش بخاطر بخش داستانیش ولی توی گیم پلی هیچ بازی انیمه ای نمیتونه با استورم مبارزه کنه.
بعد مثینکه برای دوستان جا نیوفتاده بازی fighting رو با Adventure مقایسه نکنن.
خب اسراری نیست شما میتونید با نهایت افتخار ninja storm تون رو بازی کنید.ما هم با یک لبخند از کناره این افتضاح میگذریم و به دیدن ادامه ی انیم میپردازیم.هست البته. اونایی که معمولا شرکت های مشهور مثل باندای و کونامی میسازن. نمونش Yu-Gi-Oh و Digimon و Pokemon و اینا. بعضی هاشون مانگا دارن ولی کاملا فرق میکنه!داستان توی فایتینگ مهم نیست. میشه هم به این نتیجه رسید که شما متوجه نیستی ادونچر رو با فایتینگ مقایسه نکنی!حرفت واقعا لول داشت! انیمه رو میبینی، بعد توقع داری توی بازی هم داستان عمیق ببینی؟ چی مثلا میخوای ببینی؟ چیزایی که قبلا دیدی؟ خندت نمیگیره خدایی از حرفت
؟ضمنا، امثال، مبهوت
مبحوت فکر کنم اسم یه نوع سنگه
منم میگم اگه کسی واقعا درک درست از گیم داشته باشه فایتینگ رو با ادونچر مقایسه نمیکنه. نمیدونم والا! مرحله ای که باید بری چیپس جمع کنی یا ******ـی ـه جیرایا رو کنی خیلی مثلا عمیقن یا اون بتل های فوق خفن! کسایی که میان اون آشغال Broken Bond رو با این بازی مقایسه میکنن عمرا اگه دو دست آنلاینش رو بازی کرده باشن.
خوب اسراری نست شما میتونید با نحایت افتخار ninja storm تون رو بازی کنید.ما هم با یک لبخند از کناره این افتضاح میگذریم و به دیدن ادامه ی انیم میپردازیم.

خیلی جالبه شما و دوستتون جز ایراد گرفتن به غلط املایی حرف دیگه ای برای گفتن ندارید.خب که چی وقتی تند تایپ میکنی بعضی مواقع اینطور میشه.شما اگر ادعاتون میشه یه حرف منطقی بزنید.با این کارا به جایی نمیرسید.کسانی که بازیه ناروتو رو بازیهایی مثل mortal kombat و tekken اشتباه گرفتن بایدم بی منطق باشن.خیلی خیلی از تمام بچه های سایت و این دوست عزیزمون عذرخواهی می کنم که این حرف رو میزنم....شما اول برو فارسی دوم دبستانت رو پاس کن بعد بیا واسه ی من از ناروتو حرف بزن.شما که هنوز بلد نیستی که نهایت رو این طوری می نویسن نمیخواد واسه من با کنایه حرف بزنی!!!!![]()
قبل از شروع این نسل ناروتو روی PS2 هم فایتینگ بود. اتفاقا ما بی منطق نیستیم. شما خودتم متوجه نیستی چی میگی!خیلی جالبه شما و دوستتون جز ایراد گرفتن به غلط املایی حرف دیگه ای برای گفتن ندارید.خب که چی وقتی تند تایپ میکنی بعضی مواقع اینطور میشه.شما اگر ادعاتون میشه یه حرف منطقی بزنید.با این کارا به جایی نمیرسید.کسانی که بازیه ناروتو رو بازیهایی مثل mortal kombat و tekken اشتباه گرفتن بایدم بی منطق باشن.
رایکاگه که از همون اول بودش احدبابا جوونی کاکاشی به چه دردم میخوره!برین رایکاگه رو بیارین
![]()
من کاملا متوجه هستم چی میگم .شما نگرفتی .گفتم انیمی که اینهمه داستانه زیبا و عمیقی داره نباید با تمرکز کردن فقط در بخش فایتینگ اون رو بگند بکشن.که زحمت این کار در ninja storm کشیده شد.قبل از شروع این نسل ناروتو روی PS2 هم فایتینگ بود. اتفاقا ما بی منطق نیستیم. شما خودتم متوجه نیستی چی میگی!
خوب مثلا باید چه سبکی بسازن بازی این انیمه رو؟ نقش آفرینی با سیستم انتخاب دیالوگ؟من کاملا متوجه هستم چی میگم .شما نگرفتی .گفتم انیمی که اینهمه داستانه زیبا و عمیقی داره نباید با تمرکز کردن فقط در بخش فایتینگ اون رو بگند بکشن.که زحمت این کار در ninja storm کشیده شد.