کاراکتر های جدید بازی Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations

Boss Hunter

کاربر سایت
بر اساس اطلاعات جدید از اسکن از یک مجله ژاپنی شخصیت های جدیدی در بازی Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations دیده شده است.مثل جوانی های کاکاشی، اوبیتو و میناتو.
انتظار میره این بازی در سال 2012 در اروپا منتشر بشه.

• Like
Reactions: Danitondar
افتضاح قرن Naruto: The Broken Bond میانگین 79.98% (تاریخ عرضه 2007).
افتخار بشریت و صنعت گیم Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 میانگین 77.09% (تاریخ عرضه 2010).

یه بازی Open-World با اون همه مینی گیم از یه بازی تمام اسکریپ شده کسل کننده که تمام ماجراجوئیش توی راه رفتن در خطهای مستقیم خلاصه شده ست برتری داره. That Was Great LOL :دی.

من نمیفهمم چرا میخوای اینقدر این بازی رو خوب بدونی؟ نمیگم بد بود ولی واقعا داغون بود AA بازی که منفی بود، تو بخش سرگرمی که شدیدا از شکست خورده، دقیقا یه بازی ای بود که بعد 3 یا 4 ساعت شدیدا خسته کننده میشد در حالی که همین BB که میگی اصلا اینجوری نبود. اگه از Storm مبارزاتش رو بگیری و کات سین هاش رو دیگه هیچی برای گفتن نداره، واقعا سازنده ها هیچ وقتی برای بخش کلی بازی نزاشته بودن هیچ درگیری تو بازی نبود هیچ سورپرازی تو بازی نبود، فقط یه بخش مبارزه بود و بس دیگه بقیه اش رو به اجبار گذاشته بودن تو بازی هیچ ایده ای پشت بقیه بخش های بازی نیست! واقعا نمیدونم چه طوری میگی، تو این چند سال که بازی های ناروتو کردم واقعا اون عنوانی که Ubi از این سری ساخت بهترین بازی ای بود که از ناروتو کردم.
واقعا ایده پشتش بود یه بازی هرتی پرتی نبود که سازنده برای فروش بخواد بسازه.
شما کلا مثینکه متوجه نیستی و نمیخوای بفهمی! عزیزم! بازی فایتینگ رو با ادونچر مقایسه نمیکنن. میگه اگه مبارزاتش رو بگیری دیگه هیچی نداشت :))! الان مثلا میخوای برات ناروتو بندری بزنه؟ چجوریه که یه بازی فایتینگ بدون مبارزاتش میتونه چیزی داشته باشه؟!

من فکر می کنم بازیهای یوبی گیم های بهتری بودن ولی بازیهای سایبر کانکت واسه طرفدارای انیمه ها بهتر بودن.
طراحی گرافیکی Storm 2 ، انیمه ای ترین حالت ممکن بود.
البته من هیچکدوم از بازیهای ناروتو رو تا آخر نرفتم.

دنبال سورپرایز میگردی بفرما برو Heavy rain بازی کن.این بازی همه چیزش مشخصه.داستانش رو همه از قبل میدونن.
حتما میخواستی Orochimaru یهو بابای ناروتو از اب در بیاد سورپرایز بشی
ایول این تیکه رو خیلی خوب اومدی.اروچیمارو بشه بابای ناروتو خیلی باحال میشه :))=))
ولی در کل موافقم که storm با اون 3d fighting ی که داره یه چیز دیگست!

تو سری بازیهای ناروتو نباید دنبال داستان بود,این احمقانه ترین درخواستی که میشه از این بازی داشت....
مهم فایتینگ بازی storm 2 بود که واقعا نظر منو جلب کرد, خزعبلاتی مثل تیکن نیست که هر کی سریعتر دکمه زد برنده مبارزه باشه....

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
من فکر می کنم بازیهای یوبی گیم های بهتری بودن ولی بازیهای سایبر کانکت واسه طرفدارای انیمه ها بهتر بودن.
طراحی گرافیکی Storm 2 ، انیمه ای ترین حالت ممکن بود.
البته من هیچکدوم از بازیهای ناروتو رو تا آخر نرفتم.
توجه کنید سبک بازی Fighting ـه. اینی هم که میبینید ناروتو تو یه محیط open world میگرده فقط برای بخش Story Mode بازی هست در اصل سری Naruto Ultimate Ninja Storm قرار بوده روی چیزی به نام 3D Fighting تمرکز کنه که فوق العاده هم از آب دراومده و نظیرش رو توی هیچ بازی سبک ّFightingـی تا به حال ندیدیم!

در واقع میشه گفت 3D ترین فایتینگ ممکن حال حاضر هستش. یوبی بازیهاش کاملا روی ادونچرش تمرکز داره. بخش داستانی استورم فقط برای اینه که بازیباز بشینه پاش تا سرگرم شه ولی اصلش فایتینگشه.

در اصل یک مانگاست :دی بعد شد انیمه بعد الان شده بازی به ترتیب هم کیفیتشون اومده پایین :دی.

شما دیگه داری از حد میگذرونی ها حواست باشه!!!!:d شوخی !!!!

در کل سلیقه ای دیگه یکی از ناروتو حال میکنه هی بره تو محیط به چرخه جنگولک(با فتحه خوانده شود) بازی در بیاره:d یکی دیگه حال میکنه بره تو مبارزات بازی!!!!

راستی این مجله ژاپنیه چه قدر باحاله هر سری میاد یه دونه عکس میذاره بعدشم میگه اطلاعات جدید!!!!;;)

افتضاح قرن Naruto: The Broken Bond میانگین 79.98% (تاریخ عرضه 2007).
افتخار بشریت و صنعت گیم Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 میانگین 77.09% (تاریخ عرضه 2010).

fratos عزیز امتیاز اون Broken Bond مسخره فقط به این دلیل بالا بود که بازی رو یوبی سافت میساخت و هیچ سایتی جرات نداشت نمره ی پایین بهش بده...

ملاک برتری بازی های محتوا ژاپنی نسبت به همدیگه فقط و فقط نمره هایی هست که خود ژاپنی ها بهشون میدن.
به عنوان مثال فامیتسو به این عنوان 20/40 داده ولی به Shippuuden نمره ی 39/40 ..
کدوم سایتی جرات داره بگه بازی یوبی بده سه سوت درش رو تخته می کنن!!!!

fratos عزیز امتیاز اون Broken Bond مسخره فقط به این دلیل بالا بود که بازی رو یوبی سافت میساخت و هیچ سایتی جرات نداشت نمره ی پایین بهش بده...
الان نصف سایتهای دنیا به HAZE نمره زیر 4 دادن، درب کدومشون تخته شده الان؟

قابل درک نیست به خدا. بلاخره امتیاز مهم هست یا نه؟ اگر نیست قبول دارید C: lords of Shadow از GOW 3 خیلی خیلی بهتره ؟ شما و دوست خوبمون Robin Hood این قضیه رو OK کنید، بنده هم قبول میکنه Broken Bond چرته.

شما دیگه داری از حد میگذرونی ها حواست باشه!!!!:d شوخی !!!!

در کل سلیقه ای دیگه یکی از ناروتو حال میکنه هی بره تو محیط به چرخه جنگولک(با فتحه خوانده شود) بازی در بیاره:d یکی دیگه حال میکنه بره تو مبارزات بازی!!!!

راستی این مجله ژاپنیه چه قدر باحاله هر سری میاد یه دونه عکس میذاره بعدشم میگه اطلاعات جدید!!!!;;)

ملاک برتری بازی های محتوا ژاپنی نسبت به همدیگه فقط و فقط نمره هایی هست که خود ژاپنی ها بهشون میدن.
به عنوان مثال فامیتسو به این عنوان 20/40 داده ولی به Shippuuden نمره ی 39/40 ..
شما یه دور مانگای این سری رو بخون، بعد برو انیمش رو ببین، بعد ببین کدومش بهتره، یه مقایسه هم بین کیفیت انیمه و بازی هاش بکن ببین کدوم بهتره :دی. خب مانگا>انیمه>بازی من چیکارم؟

آقا اصلا اینطوری نیست، چرا باید به خاطر اسم یوبی نمره بالا بدن؟ اصلا این طوری نیست، قبول ندارم متاسفانه.

دوستان حالا که دعوا شده من یه چند تا سوال دارم.
1.فایده این فیلر ها تو انیمه چیه؟ مگه مجبورن با زور چیزی بدن بیرون؟
2.امکان نداره انیمه ای مانگاش نباشه؟ یعنی همه انیمه ها از روی مانگا ساخته میشن؟
3.این فیلم سینمایی هایی که ساخته میشه موضوعشون چیه؟
ممنون میشم جواب بدید دوستان.

الان نصف سایتهای دنیا به HAZE نمره زیر 4 دادن، درب کدومشون تخته شده الان؟

قابل درک نیست به خدا. بلاخره امتیاز مهم هست یا نه؟ اگر نیست قبول دارید C: lords of Shadow از GOW 3 خیلی خیلی بهتره ؟ شما و دوست خوبمون Robin Hood این قضیه رو OK کنید، بنده هم قبول میکنه Broken Bond چرته.

Haze که واقعا چرت بود ....امتیاز مهمه ولی تو این یه مورد من حرفم اینه که سایت ها اول نگاه می کنن به اسم شرکت سازنده بعد بازی رو نقد می کنن خداییش غیر از اینه؟؟
من خداییش با Castlevania بیشتر حال کردم حالا بیام یه نقد بنویسم و GOD رو مشکلاتش رو بگم میان همه سرم خراب میشن غیر از اینه..
من نگفتم که Broken Bond چرته گفتم که نسبت به Ninja storm ها ضعیف تره با اون دلایلی که اوردم.هنوز نقد من هست تو قسمت معرفی بازی ها.اینم لینکشhttp://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=42654 نظر من دقیقا در مورد تمام عناوین اینه!!!!

شما یه دور مانگای این سری رو بخون، بعد برو انیمش رو ببین، بعد ببین کدومش بهتره، یه مقایسه هم بین کیفیت انیمه و بازی هاش بکن ببین کدوم بهتره :دی. خب مانگا>انیمه>بازی من چیکارم؟

آقا اصلا اینطوری نیست، چرا باید به خاطر اسم یوبی نمره بالا بدن؟ اصلا این طوری نیست، قبول ندارم متاسفانه.

هر کدوم از اون 3 تا که گفتین یه مزیتی نسبت به هم دارن...
مانگا خوب داستان رو تشریح کرده.....انیمه جنگ ها رو خوب به تصویر کشیده.....بازی هم طرفدارا رو تو دنیای بازی غرق کرده(جمله رو حال کردی:d)
اینا رو که قبول دارین ؟؟؟
به خدا نصف سایتا اول میبینن بازی رو کجا ساخته بعد بهش نمره میدن....البته به جز گیم اسپات و IGN ....

دوستان حالا که دعوا شده من یه چند تا سوال دارم.
1.فایده این فیلر ها تو انیمه چیه؟ مگه مجبورن با زور چیزی بدن بیرون؟
2.امکان نداره انیمه ای مانگاش نباشه؟ یعنی همه انیمه ها از روی مانگا ساخته میشن؟
3.این فیلم سینمایی هایی که ساخته میشه موضوعشون چیه؟
ممنون میشم جواب بدید دوستان.

سلام دعوا کجا بود:
1-فیلر ها وقتی شروع میشن که فاصله مانگا با انیمه کم میشه و برای اینکه این فاصله ی زمانی رو جبران کنن فیلر میدن.
2-اکثر انیمه ها از مانگا درست میشن موردی رو به اسم نمیشناسم که مانگا نداشته باشه.
3-دقیقا مثل فیلر ها موضوعی خارج از موضوع اصلی دارن و بیشتر واسه درامد زایی میان.(اکثر فیلمای سینمایی رو پرده میرن).;)

• Like
Reactions: shayan720

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or