در اصل یک مانگاستمن تا حالا فکر می کردم این یک انیمه هست
واجب شد بازیش رو بخرم تا بفهمم چرا این همه طرفدار داره!
شما کلا مثینکه متوجه نیستی و نمیخوای بفهمی! عزیزم! بازی فایتینگ رو با ادونچر مقایسه نمیکنن. میگه اگه مبارزاتش رو بگیری دیگه هیچی نداشتمن نمیفهمم چرا میخوای اینقدر این بازی رو خوب بدونی؟ نمیگم بد بود ولی واقعا داغون بود AA بازی که منفی بود، تو بخش سرگرمی که شدیدا از شکست خورده، دقیقا یه بازی ای بود که بعد 3 یا 4 ساعت شدیدا خسته کننده میشد در حالی که همین BB که میگی اصلا اینجوری نبود. اگه از Storm مبارزاتش رو بگیری و کات سین هاش رو دیگه هیچی برای گفتن نداره، واقعا سازنده ها هیچ وقتی برای بخش کلی بازی نزاشته بودن هیچ درگیری تو بازی نبود هیچ سورپرازی تو بازی نبود، فقط یه بخش مبارزه بود و بس دیگه بقیه اش رو به اجبار گذاشته بودن تو بازی هیچ ایده ای پشت بقیه بخش های بازی نیست! واقعا نمیدونم چه طوری میگی، تو این چند سال که بازی های ناروتو کردم واقعا اون عنوانی که Ubi از این سری ساخت بهترین بازی ای بود که از ناروتو کردم.
واقعا ایده پشتش بود یه بازی هرتی پرتی نبود که سازنده برای فروش بخواد بسازه.
! الان مثلا میخوای برات ناروتو بندری بزنه؟ چجوریه که یه بازی فایتینگ بدون مبارزاتش میتونه چیزی داشته باشه؟!ایول این تیکه رو خیلی خوب اومدی.اروچیمارو بشه بابای ناروتو خیلی باحال میشهدنبال سورپرایز میگردی بفرما برو Heavy rain بازی کن.این بازی همه چیزش مشخصه.داستانش رو همه از قبل میدونن.
حتما میخواستی Orochimaru یهو بابای ناروتو از اب در بیاد سورپرایز بشی

توجه کنید سبک بازی Fighting ـه. اینی هم که میبینید ناروتو تو یه محیط open world میگرده فقط برای بخش Story Mode بازی هست در اصل سری Naruto Ultimate Ninja Storm قرار بوده روی چیزی به نام 3D Fighting تمرکز کنه که فوق العاده هم از آب دراومده و نظیرش رو توی هیچ بازی سبک ّFightingـی تا به حال ندیدیم!من فکر می کنم بازیهای یوبی گیم های بهتری بودن ولی بازیهای سایبر کانکت واسه طرفدارای انیمه ها بهتر بودن.
طراحی گرافیکی Storm 2 ، انیمه ای ترین حالت ممکن بود.
البته من هیچکدوم از بازیهای ناروتو رو تا آخر نرفتم.
در اصل یک مانگاستبعد شد انیمه بعد الان شده بازی به ترتیب هم کیفیتشون اومده پایین
.

افتضاح قرن Naruto: The Broken Bond میانگین 79.98% (تاریخ عرضه 2007).
افتخار بشریت و صنعت گیم Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 میانگین 77.09% (تاریخ عرضه 2010).
الان نصف سایتهای دنیا به HAZE نمره زیر 4 دادن، درب کدومشون تخته شده الان؟fratos عزیز امتیاز اون Broken Bond مسخره فقط به این دلیل بالا بود که بازی رو یوبی سافت میساخت و هیچ سایتی جرات نداشت نمره ی پایین بهش بده...
کدوم سایتی جرات داره بگه بازی یوبی بده سه سوت درش رو تخته می کنن!!!!
شما یه دور مانگای این سری رو بخون، بعد برو انیمش رو ببین، بعد ببین کدومش بهتره، یه مقایسه هم بین کیفیت انیمه و بازی هاش بکن ببین کدوم بهترهشما دیگه داری از حد میگذرونی ها حواست باشه!!!!:d شوخی !!!!
در کل سلیقه ای دیگه یکی از ناروتو حال میکنه هی بره تو محیط به چرخه جنگولک(با فتحه خوانده شود) بازی در بیاره:d یکی دیگه حال میکنه بره تو مبارزات بازی!!!!
راستی این مجله ژاپنیه چه قدر باحاله هر سری میاد یه دونه عکس میذاره بعدشم میگه اطلاعات جدید!!!!
fratos عزیز امتیاز اون Broken Bond مسخره فقط به این دلیل بالا بود که بازی رو یوبی سافت میساخت و هیچ سایتی جرات نداشت نمره ی پایین بهش بده...
ملاک برتری بازی های محتوا ژاپنی نسبت به همدیگه فقط و فقط نمره هایی هست که خود ژاپنی ها بهشون میدن.
به عنوان مثال فامیتسو به این عنوان 20/40 داده ولی به Shippuuden نمره ی 39/40 ..
کدوم سایتی جرات داره بگه بازی یوبی بده سه سوت درش رو تخته می کنن!!!!
الان نصف سایتهای دنیا به HAZE نمره زیر 4 دادن، درب کدومشون تخته شده الان؟
قابل درک نیست به خدا. بلاخره امتیاز مهم هست یا نه؟ اگر نیست قبول دارید C: lords of Shadow از GOW 3 خیلی خیلی بهتره ؟ شما و دوست خوبمون Robin Hood این قضیه رو OK کنید، بنده هم قبول میکنه Broken Bond چرته.
شما یه دور مانگای این سری رو بخون، بعد برو انیمش رو ببین، بعد ببین کدومش بهتره، یه مقایسه هم بین کیفیت انیمه و بازی هاش بکن ببین کدوم بهتره. خب مانگا>انیمه>بازی من چیکارم؟
آقا اصلا اینطوری نیست، چرا باید به خاطر اسم یوبی نمره بالا بدن؟ اصلا این طوری نیست، قبول ندارم متاسفانه.
دوستان حالا که دعوا شده من یه چند تا سوال دارم.
1.فایده این فیلر ها تو انیمه چیه؟ مگه مجبورن با زور چیزی بدن بیرون؟
2.امکان نداره انیمه ای مانگاش نباشه؟ یعنی همه انیمه ها از روی مانگا ساخته میشن؟
3.این فیلم سینمایی هایی که ساخته میشه موضوعشون چیه؟
ممنون میشم جواب بدید دوستان.