гадюка کاربر سایت Dec 17, 2010 #34 نوشته شده توسط FAQ: هوووووووو هووووووووووو ! دمت گرم داداش ! فکر میکردم فقط من طرفدار Rain ام !!! اصلا امثال Scorpion نمیتونن در مقابل Rain کاری بکنن ! بیشتر... ای بابا.:dRain که در مقابل Scorpion هیچی نیست.
نوشته شده توسط FAQ: هوووووووو هووووووووووو ! دمت گرم داداش ! فکر میکردم فقط من طرفدار Rain ام !!! اصلا امثال Scorpion نمیتونن در مقابل Rain کاری بکنن ! بیشتر... ای بابا.:dRain که در مقابل Scorpion هیچی نیست.
esm nadaram کاربر سایت Dec 17, 2010 #35 نوب بود داخل نسخهٔ سگا اون خیلی خوب بود. دیگه بقیه مثل اون نشدن.
B!G_BosS کاربر سایت Dec 17, 2010 #37 با Scorpion تخصص داریم،دوسش هم داریم،:dولی با بقیه هم میتونم بترکونم.:d
Reza-sony کاربر سایت Dec 18, 2010 #39 آقا خوب بود یه نظر سنجی هم به تاپیک اضافه بشه ، مدیران گرامی اگه امکانش هست اینکارو انجام بدن SUB-ZERO
آقا خوب بود یه نظر سنجی هم به تاپیک اضافه بشه ، مدیران گرامی اگه امکانش هست اینکارو انجام بدن SUB-ZERO
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Dec 18, 2010 #41 من عاشق KRATOS هستم :d بهترین شخصیت MK هست :d :d :d این بالایی شوخی بود! :d از سابزیرو و اسکورپیون خوشم میاد تو این سری :d ابهت خاصی دارند :d
من عاشق KRATOS هستم :d بهترین شخصیت MK هست :d :d :d این بالایی شوخی بود! :d از سابزیرو و اسکورپیون خوشم میاد تو این سری :d ابهت خاصی دارند :d