Squidward کاربر سایت Dec 15, 2010 #16 نوشته شده توسط vahid_ba: استاد بزرگ.... Rain بیشتر... هوووووووو هووووووووووو ! دمت گرم داداش ! فکر میکردم فقط من طرفدار Rain ام !!! اصلا امثال Scorpion نمیتونن در مقابل Rain کاری بکنن !
نوشته شده توسط vahid_ba: استاد بزرگ.... Rain بیشتر... هوووووووو هووووووووووو ! دمت گرم داداش ! فکر میکردم فقط من طرفدار Rain ام !!! اصلا امثال Scorpion نمیتونن در مقابل Rain کاری بکنن !
vahid_ba کاربر سایت Dec 16, 2010 #21 نوشته شده توسط spiderferi: Raiden :d Sub-zero:d shinnok :d scorpion :d و هزاران تن دیگر بیشتر... خائن ادم یا طرفداره sub zero یا scorpion :d
نوشته شده توسط spiderferi: Raiden :d Sub-zero:d shinnok :d scorpion :d و هزاران تن دیگر بیشتر... خائن ادم یا طرفداره sub zero یا scorpion :d
Daedalus کاربر سایت Dec 16, 2010 #23 نوشته شده توسط vahid_ba: خائن ادم یا طرفداره sub zero یا scorpion :d بیشتر... کی گفته ؟ من همونطور که هم طرفدار Shinnok و Raiden هستم طرفدار این دو تا هم هستم همونطور که از Shang Tsung و Lu kang [وشم میاد
نوشته شده توسط vahid_ba: خائن ادم یا طرفداره sub zero یا scorpion :d بیشتر... کی گفته ؟ من همونطور که هم طرفدار Shinnok و Raiden هستم طرفدار این دو تا هم هستم همونطور که از Shang Tsung و Lu kang [وشم میاد
ArianUndead Strike the shepherd, Sheep will scatter کاربر سایت Dec 16, 2010 #28 کسی به خشن ترین شخصیت MK استاد baraka اشاره نکرد. به نظر من فقط baraka جون میده واسه رنده کردن:d