کاراکتر مد نظرتون تو صنعت گیم چجوریه؟

ویژگی های یک کاراکتر بامزه چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    41

rahyarpaul

کاربر سایت
سلام. یه توضیحی بدیم.
تو این چند وقت یه بحثی راه افتاده، این کاراکتر چاقه، اون یکی فکش مردونه هست، اون یکی چرا خال داره اون یکی چرا فلته و ... و ...
این تاپیک در مورد محبوبترین کاراکتر نیست، در مورد اینم نیست که کاراکتر استاندارتون تو صنعت گیم، کیه، اونم نیست.
در مورد اینه کاراکتری که تو ذهن شما اوکی هست، چیه. یعنی چی؟
اگه قراره کاراکتر سفید پوست یه بازی داشته باشه، چجوریه اگه تیره پوست چجوریه.
عکس بزارین، اگه عکس خاله و عمه هم بود از دید من مشکل نداره ولی اگه ناظما بنتون کردن، پای خودتونه.
توصیف بزارید تا همه بدانیم.

FiveGreatFemaleGameCharacters_MainPic.jpg

سفیدپوست و زیبا با لب‌های جذاب و چشمان دلربا:
do.php

واقعا فرق خاصی برام نداره که کارا‌کتر چه شکلی باشه. :D اگه قشنگ باشه که خیلی هم خوبه، ولی اصل ماجرا به شخصیت‌پردازی برمی‌گرده.
واضح‌ترین نمونه برای من ابی توی The Last of Us 2 هست که اصلا کاراکتر قشنگی نیست و نه از نظر قیافه و نه فیزیک بدن، جذابیتی نداره. ولی شخصیت‌پردازیش رو خیلی دوست داشتم و تبدیل شد به یکی از کاراکترهای محبوبم توی این سال‌ها.
صورت زیبای ظاهر هیچ نیست *** ای برادر (خواهر) سیرت زیبا بیار

کاراکتر امیرپسند معروفه :-"

گرچه شما منظورتون بانوان هست...ولی ما به همون کاراکترهای امیرپسند میپردازیم:-"

Zoro-wielding-three-swords.jpg 1f7e75bcb40c8fd2d746c09c0011a8b3.jpg Date.Masamune.(Sengoku.Basara).full.986267.jpg RaidenPortrait2018.png

یک چشم ، شمشیرزن ، جنگ جو و عشق مبارزه ، وفادار، با مرام :-"
حالا ممکنه این موارد کمتر و بیشتر باشه تو کاراکترها :D
کاکاشی یا هیجیکاتا توشیرو مثلا بخشی از این موارد رو دارن، یا تارتاگلیا از گنشین فقط یک چشم بودن رو نداره:-"

تو انیمه ها/بلزی های ژاپنی یه مورد چشم بسته ای وجود داره... صداپیشه ش Kazuya Nakai باشه:)) احتمال 97% من با اون کاراکتر شدیدا حال میکنم:))
صداپیشه ی ژاپنی جین ساکای هم هست... البته جین هنوز اونقدری که در حد صدا گولاخ بشه نشده، امیدواریم تو سوشیما 2 یک چشمش رو از دست بده و یکم ابهت بگیره :))

---

این موارد بالا رو توی بانوان هم اگر پیدا کردیم بسیار حمایت میشه البته:D
مثل بیدو از گنشین:D

---

به طور کلی ولی طراحی کاراکتر برام مهمه... یکی از اولین/مهم ترین چیزایی که باعث میشه به یک بازی علاقه مند بشم، کاراکترهاشه :D

و اگر با طراحی طرف حال نکنم به هیچ عنوان، طرف بهترین کاراکترم باشه احتمالا باهاش کنار نیام:-" (مثلا دماغ!!! توی TLOU 2 میخوام سر به تنش نباشه:)) البته به عنوان کاراکتر هم اصلا باهاش حال نکردم و به نظرم خیلی آدم بی خودیه:-" )

آها اینم بگم... با خال کنار لب بانوان به شدت مشکل دارم:))
و دلیل اصلیی که بایونتا و Nier نزدم همین مورده:)) اونم دلیلش برمیگرده به یکی از شاخصه های این طراحی تو کاراکترهای انیمه ای ... که رسما با این کاراکترها حال نمیکنم:-" (و دقیقا یکی مثل بایونتا قشنگ روی همون شاخصه ها تمرکز داره:)) )
---

پست اول هم نه اریث داره و نه النا (آنچارتد) شرم کنید :-"

کاراکتر امیرپسند معروفه :-"

گرچه شما منظورتون بانوان هست...ولی ما به همون کاراکترهای امیرپسند میپردازیم:-"

View attachment 341283 View attachment 341284 View attachment 341285 View attachment 341286

یک چشم ، شمشیرزن ، جنگ جو و عشق مبارزه ، وفادار، با مرام :-"
حالا ممکنه این موارد کمتر و بیشتر باشه تو کاراکترها :D
کاکاشی یا هیجیکاتا توشیرو مثلا بخشی از این موارد رو دارن، یا تارتاگلیا از گنشین فقط یک چشم بودن رو نداره:-"

تو انیمه ها/بلزی های ژاپنی یه مورد چشم بسته ای وجود داره... صداپیشه ش Kazuya Nakai باشه:)) احتمال 97% من با اون کاراکتر شدیدا حال میکنم:))
صداپیشه ی ژاپنی جین ساکای هم هست... البته جین هنوز اونقدری که در حد صدا گولاخ بشه نشده، امیدواریم تو سوشیما 2 یک چشمش رو از دست بده و یکم ابهت بگیره :))
1_w4DxUy0PMoqeq25UXfyL0g@2x.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or