ژاپنی ها فعلا علاقه ای به خرید 3D TV ندارند!

game.fun

کاربر سایت
36066513524900129257.jpg

حدود %70 از شرکت کنندگان در نظر سنجی که در ژاپن صورت گرفت علاقه ای به خرید تلویزیون های 3D در سال جاری ندارند. دلیل آن هم خسته کننده بودنِ استفاده از عینک های مخصوص ذکر شده است.

طبق نظر سنجی سایت Kakaku.com، شرکت کنندگان در نظر سنجی از ضرورت استفاده از عینک انتقاد کرده اند، همچنین کمیاب و گران قیمت بودن تلویزیون های 3D از دلایل عمده بی علاقه گی به شمار می رود.

%70 از شرکت کنندگان از دردسرهای استفاده از عینک های مخصوص، %57 از گران قیمت بودن و نزدیک به %40 از کمیاب بودن مضامینی با قابلیت 3D انتقاد کرده اند.

بر طبق آمار %67.4 از شرکت کنندگان قصد خرید تلویزون 3D ندارند و تنها %31.2 قصد خرید دارند. (بقیه چی شدن؟ :d)

این نظر سنجی که به صورت اینترنتی بود در تاریخ 10 تا 16 ژوئن برگزار شد و 8,957 نفر در آن شرکت کردند.

فکر نمی کنم این جوری باشه.شما نګاه کن چقدر برای بازی خرج می کنند.
به نظرم بګی قدر پول رو می دوند بهتر باشه.
نه - اینطوریا هم نیست!خودش میگفت فوق العاده دقت به خرج میدن اینقدر پول خرج نمیکنن تا ...:دی این 10 ساله اونجا توی یک شرکت ماشین سازی -مهندس انجین سازی و اینجور چیزاشونه!
خفن پول نگه دارن -حتما از این کارا میکنن و دقتشونم بالاست که شرکتاشون ورشکسته نمیشن:دی

ولی اون میگفت خسیسن:دی -حالا ادم باید به چشم ببینه،من خودم هم نمیتونم بپذیرم
ولی اون میگفت توکیو 10-20 میلیون جمعیت داره!پس باید کلیت رو هم دید.

آخرین ویرایش:
من یه جا شنیدم استفاده از 3D یه کم باعث میشه ادم حالش بد بشه:-/شاید دلیل عدم استقبال همین باشه:-/
منم شنیدم کلا خیلی ها پس از استفاده از عینک ها دچار سرگیجه و سردرد میشن ...
به هر حال بخرن یا نخرن برا ما فرقی نداره ...

بنده هم شنیدم در صورت استفاده از این عینک های امکان ابتلا به بیماری مزمن بواسیر و اسهال وجود داره.تازه چشماتون هم چپ میشه.نخرید

آخرین ویرایش:
خوب حتما پولشو ندارن که نمیخرن :دی
اصلاً بحث سره پول نيست ....
مسئله اصلی نياز به عينکه که خيلی آزاردهندست ......
من عينک انويديا رو نيم ساعت هم نتونستم تحمل کنم ، واقعاً اذيت ميکنه ......
از يه طرف هم هنوز جا نيفتاده ....

نخیر ... فقط
کار + JRPG + خوراک هشت پا :-&
+تربچه+خودکشی دسته جمعی

بنده هم شنیدم در صورت استفاده از این عینک های امکان ابتلا به بیماری مزمن بواسیر و اسهال وجود داره.تازه چشماتون هم چپ میشه.نخرید
دیشب قبل خواب پای پی سی یه 15 دقیقه بلور بازی کردم تا صبح خوابشو میدیدم.فعلا همین دو بعدیش مرض مزمن بدخوابی رو به ماپیچونده.

اما به شخصه هیچوقت حاضر نیستم تلویزیون 3دی بخرم اولا چون هنوز جا برای کار داره و تکمیل نشدن دوما امراض مزمن و عواقب دنیوی و اخروی هم داره سوما گرونن فعلا و از همه مهمتر چهارمن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or