ژاپنی ها فعلا علاقه ای به خرید 3D TV ندارند!

game.fun

کاربر سایت
36066513524900129257.jpg

حدود %70 از شرکت کنندگان در نظر سنجی که در ژاپن صورت گرفت علاقه ای به خرید تلویزیون های 3D در سال جاری ندارند. دلیل آن هم خسته کننده بودنِ استفاده از عینک های مخصوص ذکر شده است.

طبق نظر سنجی سایت Kakaku.com، شرکت کنندگان در نظر سنجی از ضرورت استفاده از عینک انتقاد کرده اند، همچنین کمیاب و گران قیمت بودن تلویزیون های 3D از دلایل عمده بی علاقه گی به شمار می رود.

%70 از شرکت کنندگان از دردسرهای استفاده از عینک های مخصوص، %57 از گران قیمت بودن و نزدیک به %40 از کمیاب بودن مضامینی با قابلیت 3D انتقاد کرده اند.

بر طبق آمار %67.4 از شرکت کنندگان قصد خرید تلویزون 3D ندارند و تنها %31.2 قصد خرید دارند. (بقیه چی شدن؟ :d)

این نظر سنجی که به صورت اینترنتی بود در تاریخ 10 تا 16 ژوئن برگزار شد و 8,957 نفر در آن شرکت کردند.

فقط بگند FF V XIII سه بعدی خواهد بود اون موقعست که 99.9 % میگند به شدت علاقه به خرید 3D TV داریم اصلا هم خسته نمیشیم و ... :d

ویرایش:
اون که 100%
برای همین چندسالی طول میکشه که همه گیر بشه :d ولی خوب ژاپنی جماعت فکر کنم به عشق FF هرکاری بکنه :d

آخرین ویرایش:
فقط بگند FF V XIII سه بعدی خواهد بود اون موقعست که 99.9 % میگند به شدت علاقه به خرید 3D TV داریم اصلا هم خسته نمیشیم و ... :d

به نظر من نظر سنجیش یه جورای درست میتونه باشه اول از همه این که 3D هنوز جا نیفتاده بعدشم قیمتش از HD TV یکم بالا تر هستش بعدش زیاد تو بازار مثل HD tv یافت نمیشه .

اما این هم مثل HD TV یه هو همه گیر میشه این عینک هم برای نسل اولش این جوری هستش خدا رو چه دیدی یه زمان کلا عینکش رو هم حذف میکنن در TV های بزرگ اما به این زودی ها شک دارم .

اما این FF رو برای ژاپنی ها خوب امدی .:d

من شنیدم این عینک ها اونقدر سبک هستن که بعد از یه مدت دیگه فراموش میکنید عینکی دارید و اذیت نمیشید...:d

این تکنولوژی هم یه روزی اپیدمیک میشه ولی فک نکنم به این زودی ها 3D TV های بدون عینک بزرگ بیاد...

من هنوز نفهمیدم طرز کار این 3DS چیه و چجوری چشم رو گول میزنه تا 3D ببینه اونم بدون عینک ! :-/

دیگه همه باید تست کرده باشن این عینکارو
والا من که زدم اخر فیلم اصلا یادم رفت عینک زدم یاد اوری کردن بهم حالا نمیدونم اونوریا باد تشریف دارن یا اینوریا (منظورم اون جمعیت کلانه که از این عینکا استفاده میکنن) خیلی قوی تشریف دارن

من شنیدم این عینک ها اونقدر سبک هستن که بعد از یه مدت دیگه فراموش میکنید عینکی دارید و اذیت نمیشید...:d

این تکنولوژی هم یه روزی اپیدمیک میشه ولی فک نکنم به این زودی ها 3D TV های بدون عینک بزرگ بیاد...

من هنوز نفهمیدم طرز کار این 3DS چیه و چجوری چشم رو گول میزنه تا 3D ببینه اونم بدون عینک ! :-/

مگه تا حالا عینک نزدی آدم فکر میکنه یه چیزی مانع دیدش هست

دوما آدم به غیر از کنترل تلویزیون هم حالا دیگه باید دنبال عینک بگرده

ولی من فکر کنم اگر بتونن ماده ای پیدا بکنن یا بسازن که به یک فرکانس خاص جواب بده
بتونن این مشکل رو حل کنند

مثلا یک پرتو با یک فرکانس خاص رو به صفحه ای پرتاب کنند که نتیجه اش شکل گیری تصویر با رنگ آبی بشه

و پرتو بعدی با فرکانس دیگر به شیشه دوم برخورد کنه که نتیجه اش شکل گیری تصویر دوم باشه
(البته شیشه اول باید توانایی اجازه عبور این اشعه رو داشته باشه تا به شیشه دوم برسه)

البته این فرکانسها باید از دو منبع با فاصله معین پرتاب بشن که در نهایت تو چشم ما یک تصویر بشن

البته فکر نمیکنم ساخت چنین چیزی براشون سخت باشه شاید اونها دارن روی روشهای آسون تر دیگری کار میکنند شاید هم اصلا عملی نباشه !!!

ولی خوب اینم نظریه من بود

آخه الان این 3D ها اصلا نمیصرفه !

مثلا بخوای با خانواده یا دوستان Movie ببینی ، کلی عینک باید اضافه بخری !

هم نمیصرفه ، هم اینکه یجورایی قشنگ نیست این حرکت !

کلا خسیس ترین انسانهای دنیا همین ژاپنی ها هستن-پسر داییم اونجا کار میکنه- میگه رئیسمون تو دفترش یه TV 14(crt) اینچ داره!حساب بکنید ادم توی مهد تکنولوژی باشه ولی میگه همین کافیه:دی

جدا من اصلا به چیز خریدن ژاپنیا فکر نمیکنم:دی

آخرین ویرایش:
کلا خسیس ترین انسانهای دنیا همین ژاپنی ها هستن-پسر داییم اونجا کار میکنه- میگه رئیسمون تو دفترش یه TV 14(crt) اینچ داره!حساب بکنید ادم توی مهد تکنولوژی باشه ولی میگه همین کافیه:دی

جدا من اصلا به چیز خریدن ژاپنیا فکر نمیکنم:دی
فکر نمی کنم این جوری باشه.شما نګاه کن چقدر برای بازی خرج می کنند.
به نظرم بګی قدر پول رو می دوند بهتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or