شایعه چیپ ست نسل بعد کنسول XBOX, در دست ساخت !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
28387455551757508334.jpg

بر طبق اخبار و گزارش های معتبر تکنولوژی: از ماه گذشته, چیپ ست نسل بعد کنسول XBOX در دست ساخت می باشد و تا پایان سال جاری به تولید کامل یا انبوه خواهد رسید .

بر طبق گزارشی از سایت معتبر Fudzilla در زمینه تکنولوژی و فن آوری "حدس و گمانه زنی ها پیرامون سیستم اصلی چیپ ست سازنده کنسول بعدی XBOX ظاهراً معتبر و دقیق است و در حقیقت کار ساخت این سیستم و تکنولوژی چیپ ست از ماه دسامبر سال سال 2011 استارت خورده است . منبع ما در این رابطه میگوید که Code Name یا نام فعلی این پردازنده Oban خوانده میشود و توسط دو کمپانی بزرگ IBM و Global Foundries برای مایکروسافت تولید خواهد شد" .

در این گزارش ادعا میشود که "قدرت پشت ساخت XBOX بعدی از یک CPU با قدرتی و کارائی همچون CPU کامپیوتر بهره خواهد برد که پیوسته با یک GPU چند قسمتی (از خانواده Southern Islands) یا سری تغییر یافته 7000 از کمپانی ATI همراه خواهد بود همچنین اضافه میشود که بعید بنظر میرسد تا پایان سال 2012 شاهد شیپ یا عرضه انبوه این کنسول باشیم".

این اولین اجرا از چیپ ست های 32 نانومتری Oban خواهد بود که برای ساخت کنسول استفاده خواهد شد پس هرگونه انتظار برای ریلیس XBOX بعدی در تعطیلات 2012 غیر واقعی یا بعید به نظر میرسد اما رونمایی از این کنسول تا قبل از پایان سال جاری دور از ذهن نیست . ما اینطور فکر میکنیم که کار تولید تراشه های سازنده کنسول نسل بعد مایکروسافت تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید و همچنین شاهد عرضه XBOX720 (یا هرچیزی که نامیده خواهد شد) در سال 2013 خواهیم بود .

سایت SemiAccurate نیز در همین زمینه گمانه زنی های مشابه ای داشته است و به تجزیه و تحلیل شایعات پیرامون این موضوع پرداخته است .

پیش از این مایکل پکتر نیز شایعات پیرامون عرضه XBOX720 در سال 2012 را احمقانه خوانده بود .
Xbox 720 Chipset "in Production" - Xbox360 News at IGN

آخرین ویرایش:
ینی امکانش هست هک نشه
کنسول ماکرو
اگ بخواد CPU دستگاه تو مایه ها CPU کامپیوتر باشه که مسلما فکر هک شدنو نباید کرد

گفته شده از کارت گرافیک Radeon HD 6670 استفاده می کنه!
چنین اخباری کذب محضه !
هیچ وقت من و شما یا هر کسی یا هر رسانه ای نخواهیم فهمید که Gpu مربوط به کدام گرافیک هست .
هیچ وقت Amd چنین خبری رو لو نمیده ! با یه کمپانی حرفه ای طرف هستین .
بیاد بگه من 6670 رو گذاشتم رو Next xbox ؟
کار amd اینه که یه چیز متفاوت , یه تراشه ی متفاوت برای سخت افزار xbox درست کنه .
اگر قرار باشه کارت گرافیک های قبلی رو استفاده کنه که این نشد نسل بعد !!!

من یه حدسی میزنم , win 8 طبق اعلام ماکرو در اواخر 2012 عرضه میشه ( کاری با ریلیز ویندوز ندارم قسمت مهم اینجاست که پس از عرضه ی این ویندوز ,نسل جدیدی از سخت افزارهای کامپیوتری هم وارد بازار میشن )
این یعنی Amd و دیگر کمپانی های سخت افزاری هم وارد نسل جدیدی میشن . پس مطمین باشین amd هیچ وقت رو به عقب نخواهد رفت . مجبوره که سخت افزار خوبی ( حداقل در اون زمان ) تحویل ماکرو بده .

6 برابر !!!یکم بجو، مزه مزه کن !! خیلی گندســـت 6 برابر !! :d
میدونم زیاده ولی الانpcها10برابر قوی تر از کنسول ها و شایعات میگفت کنسول ها16برابر قویتره حداقل باید در حدpcباشن

منم میگم AMD به خاطره رقیب سر سخت خودش یه چیزی مذاره رو کنسول که از PC های الان یه مدتی جلوتر باشه
مگر اینکه مایکرو بخواد 2تا کنسول بده که همچین چیزی امکان نداره.اونوقت اینجوری فقط واسه سازنده ها دردسر میشه
از یه طرفم اگر 2تا کنسول بزنه یکیش میشه مخصوص کژوال ها و هر کی خواست کژوال بسازه واسه این می سازه یه کنسولم میشه هاردکور و بازی های مولتی و انحصاری هاردکور رو این کنسول قرار می گیره

تا دلار 5000 تومن نشده بیا خواهشا :دی!
در کل بیاد یا نیاد بعید میدونم جز قشر خاصی بخرند! به زودی یه بلاگ در این مورد میزنم! :دی! وقتی دلار 2500 باشه بازی اورجینال 140 150 برا وارد کننده میفته، وای به حال یوزر :دی!

منم میگم AMD به خاطره رقیب سر سخت خودش یه چیزی مذاره رو کنسول که از PC های الان یه مدتی جلوتر باشه

یک چیزی بزاره روکنسول که ازPCها جلو بی افته !!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من این حرف ها کدوم بود !!!!!!!!!!!!
این حرف شما از بیخ غلط و اشتباه هست
مگه الکی هست همچین چیزی در حال حاضر الان قوی ترین کارت های دنیا به ترتیب 6990و GTX590 هستند قیمت هارا هم که احتمالا نمیدونی !!!!!!!!!!!االان همین 2 تا کارت هر کدوم بالای 750 دلار هست اون وقت فکرشو بکن بخواد یک کارتی طراحی کنه که بقول شما اگه قرار باشه PCرا بگیره باید از این ها هم قوی تر باشه دیگه خودت قیمتشو حساب کن ببین چی میشه !
حالا فکر کن بخواد یک چیزی بزاره که قدرتش مثلا 6990 بگیره !!!!!!!!!!!!!
اصلا و ابدا !
چیزی که کاملا مشخص هست یک کارت دایرکس 11 با قابلیت خوب می تونه بزاره که با توجه به اون شروع کنن به برنامه ریزی برای بازی سازی .

یک چیزی بزاره روکنسول که ازPCها جلو بی افته !!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من این حرف ها کدوم بود !!!!!!!!!!!!
این حرف شما از بیخ غلط و اشتباه هست
مگه الکی هست همچین چیزی در حال حاضر الان قوی ترین کارت های دنیا به ترتیب 6990و GTX590 هستند قیمت هارا هم که احتمالا نمیدونی !!!!!!!!!!!االان همین 2 تا کارت هر کدوم بالای 750 دلار هست اون وقت فکرشو بکن بخواد یک کارتی طراحی کنه که بقول شما اگه قرار باشه PCرا بگیره باید از این ها هم قوی تر باشه دیگه خودت قیمتشو حساب کن ببین چی میشه !
حالا فکر کن بخواد یک چیزی بزاره که قدرتش مثلا 6990 بگیره !!!!!!!!!!!!!
اصلا و ابدا !
چیزی که کاملا مشخص هست یک کارت دایرکس 11 با قابلیت خوب می تونه بزاره که با توجه به اون شروع کنن به برنامه ریزی برای بازی سازی .
ببخشید من اصلا قصدم توهین نبود.
ولی خوب مگه اون اولا که xbox و ps3 اومده بودن یه مقدار از pc های زمان خودشون بهتر نبودن؟ یا بازی ها تو اینا بهتر اجرا نمی شد؟

ببخشید من اصلا قصدم توهین نبود.
ولی خوب مگه اون اولا که xbox و ps3 اومده بودن یه مقدار از pc های زمان خودشون بهتر نبودن؟ یا بازی ها تو اینا بهتر اجرا نمی شد؟
نه خواهش می کنم ولی حرفت غیر منطقی بود
عزیز من الان فرق کرده تکنولوژی مثل نور جلو می ره !!!!
بزار یک مثال برات بزنم مثلا تا دیروز GTX580 کارت خیلی خوبی بود ولی الان یک کارت امده به اسم HD7970 تو همون قیمت نه تنها 580 می گیره بلکه حدودا 30 درصدی هم قوی تر از اون هست .تازه این مثال فقط کارت بود که برات گفتم در مورد CPUکه دیگه فکر نکنم نیاز به توضیح باشه الان قدرت Intel Core i7 که دیگه فضای هست
با اون جمله ای که شما نوشتی اگه قرار باشه PCهارا بگیره !!!باید یک کارت باشه که از اون 2 تا کارتی که نوشتم توش قوی تر باشه که فقط قیمت کارت کنسول در میاد یک چیزی بالای 700 دلار دقت کن فقط کارت کنسول !!!که این اصلا امکان نداره برای شرکت سازنده

در کل با توجه به اینکه الان بیشتر بازی ساز ها بازی هارا طبق سخت افزار کنسول برنامه ریزی می کنند نه PC
می تونه با یک CPUکه انحصار خود کنسول باشسه مثل همین نسلی که برای کنسول ها هست و با یک کارت دایرکس 11 خوب کارتی که حداقل از نظر قدرت معادل GTX560TIباشه می تونیم شاهد یک کنسول خوب تو سال بعد باشیم

در جواب همه حرفات عمو حسین باید بگم که کار به عمل بباید به سخنوری نیست
شما حساب نکردی بر فرض مثال کارت GTX580 باید کنار یه رم و سی پی یو هم تراز خودش باشه که بشه از قدرتش استفاده کرد
ینی لپ کلامم اینه پی سی واسه اجرای یه بازی لقمرو دوره گردنش دور میده تا بزاره دهنش ولی کنسول یه راست میزاره دهنش در نتیجه اگ بخوای از پی سی قدرتی مشابه کنسول بگیری باید سیستمت از لحاظ اعداد ارقام از کنسول غول تر باشه
من هم همین گفتم دیگه :d
در کل با توجه به اینکه الان بیشتر بازی ساز ها بازی هارا طبق سخت افزار کنسول برنامه ریزی می کنند نه PC
می تونه با یک CPUکه انحصار خود کنسول باشسه مثل همین نسلی که برای کنسول ها هست و با یک کارت دایرکس 11 خوب کارتی که حداقل از نظر قدرت معادل GTX560TIباشه می تونیم شاهد یک کنسول خوب تو سال بعد باشیم

آخرین ویرایش:
نه خواهش می کنم ولی حرفت غیر منطقی بود
عزیز من الان فرق کرده تکنولوژی مثل نور جلو می ره !!!!
بزار یک مثال برات بزنم مثلا تا دیروز GTX580 کارت خیلی خوبی بود ولی الان یک کارت امده به اسم HD7970 تو همون قیمت نه تنها 580 می گیره بلکه حدودا 30 درصدی هم قوی تر از اون هست .تازه این مثال فقط کارت بود که برات گفتم در مورد CPUکه دیگه فکر نکنم نیاز به توضیح باشه الان قدرت Intel Core i7 که دیگه فضای هست
با اون جمله ای که شما نوشتی اگه قرار باشه PCهارا بگیره !!!باید یک کارت باشه که از اون 2 تا کارتی که نوشتم توش قوی تر باشه که فقط قیمت کارت کنسول در میاد یک چیزی بالای 700 دلار دقت کن فقط کارت کنسول !!!که این اصلا امکان نداره برای شرکت سازنده

در جواب همه حرفات عمو حسین باید بگم که کار به عمل بباید به سخنوری نیست
شما حساب نکردی بر فرض مثال کارت GTX580 باید کنار یه رم و سی پی یو هم تراز خودش باشه که بشه از قدرتش استفاده کرد
ینی لپ کلامم اینه پی سی واسه اجرای یه بازی لقمرو دوره گردنش دور میده تا بزاره دهنش ولی کنسول یه راست میزاره دهنش در نتیجه اگ بخوای از پی سی قدرتی مشابه کنسول بگیری باید سیستمت از لحاظ اعداد ارقام از کنسول غول تر باشه

میدونم زیاده ولی الانpcها10برابر قوی تر از کنسول ها و شایعات میگفت کنسول ها16برابر قویتره حداقل باید در حدpcباشن

ببین اصلا خروجی کنسول رو مقایسه نکن با پی سی !
ظاهرا همینه !!
ولی به نظرت چه پی سی لازمه که بتونه گاد او وار 3 رو در همون حد پردازش کنه ؟
حداقل، حداقل یه 460 میخواد
اونوقت پردازنده پی اس 3 چیه ؟ واسه 5 سال پیشم هست !

فقط قیمت کارت کنسول در میاد یک چیزی بالای 700 دلار دقت کن فقط کارت کنسول !!

دوست عزیز حرفات درست ولی قیمت این کارت برای مردم معمولی اینقدر حساب میشه ولی وقتی میخواد مخصوص و اختصاصی یک کنسول و بصورت انبوه و با قرار داد با شرکتی فرضاً مایکروسافت باشه خیلی ارزون تر در میاد اصولش هم همینه والا زمان Ps3 هم خود Nvidia گفت RSX به اندازه 2 تا 6800 Ultra قدرت داره که هر کدوم اونا اوون موقع حداقل 500 600 دلاری قیمت داشتن.ولی کو Ps3 قیمتش شد 1200 دلار یا پردازنده 7 هسته ایش که اوون زمان عجیب غریب بود ... یا رم XDR گرون قیمتش

اینکه آدم انتظار فرضاً یه 7990 مخصوص ایکس باکس جدید و یه CPU خفن و ... با قیمت 500 دلار تو کنسول جدید داشته باشه اصلاً بیجا نیست.

مگر اینکه مایکرو بخواد 2تا کنسول بده که همچین چیزی امکان نداره.اونوقت اینجوری فقط واسه سازنده ها دردسر میشه
از یه طرفم اگر 2تا کنسول بزنه یکیش میشه مخصوص کژوال ها و هر کی خواست کژوال بسازه واسه این می سازه یه کنسولم میشه هاردکور و بازی های مولتی و انحصاری هاردکور رو این کنسول قرار می گیره

دقیقا تا حالا دو تا منبع معتبر گفتن دوتا کنسول میده !
اول Eurogamer خبر داد که دو کنسول جدا برای Core ها و Casual ها با قیمت کاملا متفاوت
بعدم که Neowin (جزء جاهایی هست که خبر های مایکرو رو خیلی زودتر به دست میاره) گفت دوتا کنسول کاملا جدا ! که یکیش رو با اسم Kinect Box و قیمت 150 تا 200 دلار پخش کرد و گفت معرفی میشه ! سخت افزاری هم کاملا باهم فرق دارن و قرار نیست بازی هاشون روی هم بیاد

به شخصه کاملا با این مورد بالا موافقم و امیدواریم از شر کینکت و Move و این حرفا نسل دیگه راحت باشیم :d یا اگر هم نبودیم لااقل اینجوری جدا باشن :d

ببین اصلا خروجی کنسول رو مقایسه نکن با پی سی !
ظاهرا همینه !!
ولی به نظرت چه پی سی لازمه که بتونه گاد او وار 3 رو در همون حد پردازش کنه ؟
حداقل، حداقل یه 460 میخواد
اونوقت پردازنده پی اس 3 چیه ؟ واسه 5 سال پیشم هست !
ps3با استفاده از cellمیتونه یه همچین کاری کنه.
ولی هرچیزی حساب کتاب داره مثلا 7800جی تی ایکس از نظر معماری piplineفرقی نمیکنه با 7800کامپیوتر یکیه فقط بجای pciexpressاز flexسی پی یو استفاده میکنه در ضمن 7800کامپیوتر پهنای باند بیشتری داره چون 256بیت هست ولی مال پلی 3 پهنای باند رابطش 128بیت هست.
تغییرات هم زیاد نیست میتونی بری تو ps3devتمام مشخصات رو ببینی.

مهم اینه که پلتفرم اصلی فعلا کنسولها هستن وبرنامه نویسها خیلی بیشتر رو کنسولها کار میکنن تا پی سی وفقط بازیها رو برای pcپورت میکنن که نتیجه میشه این.
کرایسیز1 مثال خوبیه ساخت 2007ولی روی کنسولها باید یک سری چیزها رو کاهش بدن تا رو 30فریم اجرا کنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or