BaziStore
کاربر سایت
ها؟چی میگه غلام؟با سلام می خواستم بدونم می شه چند بازی را روی یک dvd رایت کرد که در ps2 هم اجرا بشه؟:confused:
منظورت بازی خود ps2 هست؟اونا که خودش یه دی وی دیه
ها؟چی میگه غلام؟با سلام می خواستم بدونم می شه چند بازی را روی یک dvd رایت کرد که در ps2 هم اجرا بشه؟:confused:
دوست عزيز . با اين برنامه مي توني راحت فايل هاي تيكه شده رو بهم بچسبوني و يك فايل iso كامل بدستسلام
من مي دونم چطوري بازي ها را روي CD يا DVD رايت كنم ولي مشكلم اينه كه فايلي كه دانلود كردم چند تكه شده و پسوندشون .iso.001 است كه وقتي با 7zip كه نرم افزار مخصوص باز كردن اين جور فرمت هاست بازش مي كنم كل فايل هاي داخل فايل iso را باز مي كنه و فايلي با فرمت iso باز نمي كنه كه مي خواستم ببينم دوستان راه حلي سراغ دارند ؟
سلامدوست عزيز . با اين برنامه مي توني راحت فايل هاي تيكه شده رو بهم بچسبوني و يك فايل iso كامل بدست
بياري
http://www.speedyshare.com/530523767.html
دوست عزیز اگه فایل کامل اکسترکت میشه که دیگه مشکلی نیست . میتونی با nero راحت رایتش کنی بهترین
برنامه هم برای رایت بازی ps2 همین nero هست از طریق Burn Image to disk رایتش کن با سرعت 4x . اگر
فایل اکسترکت نمیشه پس اون فایل شما مشکل داره یعنی اگه iso.001 هست باید یک iso.002 هم درکار باشه
سلامنه درسته.
شما بده توی کلون سی دی فایلو به عنوان ایمیج خودش رایت میکنه کاری به اسمش نداشته باش
بايد ripش كني، يعني فيلم و قسمتهاي اضافش رو حذفشون كني با نرم افزارها و Patch هاي مخصوص همون بازيدوستان من يك بازي 7.5 گيگي ps2 را از اينترنت دان كردم و من نتونستم تويه شهرمون دي وي دي 9 گيگ پيدا كنم
حالا راهي نيست كه من بتونم اين فايا iso را در 2 دي وي دي 4.7 گيگ رايت كنم؟
من هم روي پرينكو ميزنم و رايترم هم قديميه ولي مشكلي با هيچ كدوم از بازيها ندارم.دوستان من بعد خراب کردن نزدیک به 50 دی وی دی و امتحان کردن 10 نوع دی وی دی خام به این نتیجه رسیدم که باید رایتر شما نو باشه و سالم
الان من 2 تا رایتر نو دارم هر دوشون بسیار عالی بازی ها رو رایت می کنن و اجرا هم میشه
روی دی وی دی های پرینکو فوق العاده خوب جواب میده
روی تی گیت هم خوبه ولی کو تی گیت اصل!
من هم با شما موافقم. من با Nero هم ايميج ميگيرم هم رايتشون ميكنم. تا حالا مشكلي هم برام پيش نيومدهبا سلام خدمت دوستان ميخواستم بگم راه ساده تري هم هست چرا اين قدر پيچيدش كرديد با نرم افزارUltraIsoاز دي وي دي ايميج مي گيريد وبا خود نرم افزار رايت مي كنيد