چگونگی بازی آنلاین

• Thread starter Thread starter mojish
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببینید داداش های عزیز من شما اگه میخواهید بدون مشکل انلاین بازی کنید تنها راحتون اینه که تو بازی ها کلن یا یه سرور درست کنید که فقط و فقط توش ایرانی ها باشن اونوقت بدون هیچ قطعی میتونید انلاین بزنید ومشکل پینگ هم بوجود نمی اد چون تقریبا پینگ همه ی ایرانی ها مثل هم هستن یا هم انلاین رو بزارید کنار من خودم تازه دو ماه هست تو خط انلاین افتادم واعصابم هم همیشه خورده په کی منو تو خط انلاین انداخت همون افلاین خودمو ای کاش میزدم و هیچی اعصابم خورد نمیشد و با خیال راحت بازی میکردم.یکی هم اینترنت ایرانه انتظار زیادی نداشته باشید ازش ماشاالله رتبه ی 3 از اخر در جهان رو از لحاظ اینترنت داریم خوب اینم شکر میکنیم شکر میکنیم که رتبه ی اخر رو کسب نکردیم:d

دوستان از بازی های اورجینال استفاده میکنن!

---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 PM ارسال شده بود ----------

اصولا پینگ 4.2.2.4 برای اکثرا ایرانی ها شادی بخش چون isp بقل خونشون هست و مشکلی نیست ولی بازی های چیز دیگری می گن چون سرورهاش بقل خونمون نیست اون ور دنیا .
راحت نمی شه بازی کرد ولی می شه بازی کرد .بستگی به بازیش داره بازم .ولی سرعت تاثیرش کت تر از پینگ نیست .
خوب میدونی مشکل چیه؟ ما از سرور گیم های خارجی استفاده میکنیم حاضر به تست سرور های ایرانی هم نیستیم که چی تو اونا افراد حرفه ای هستن

دوستان از بازی های اورجینال استفاده میکنن!

---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 PM ارسال شده بود ----------

خوب میدونی مشکل چیه؟ ما از سرور گیم های خارجی استفاده میکنیم حاضر به تست سرور های ایرانی هم نیستیم که چی تو اونا افراد حرفه ای هستن
حرفه ای تر از من(به نام کاربریم یه نگاهی بنداز);)

سلام براساتید
آقایون من می خوام یه مدم بخرم که واسه آنلاین بازی کردن به مشکل نخرم باش این پینگش هم خوب باشه من اصفهان هستم بی زحمت یکی از شما اساتید که میدونه تو اصفهان چه شرکتی بیشتر ساپورت میکنه به من هم بگه تاباهم آنلاین بازی کنیم تامن هم بالاخره بفهمم این آنلاین چیه که همه این قدردوسش دارن؟

سلام به دوستان

من برای مولتی بازی کردن call of black ops 2 مشکل دارم اینه که وارد لابی میشم search match می کنه ولی وقتی analys mach میخواد بکنه 0 match نشون میده و وارد هیچ بازیی نمیشه و هیچ پلایری هم تو لیست لابی نمیاد و همش سرچ مکنه
کسی هست که بتونه مشکل من حل ! ممنون میشم.:-s

دوستان بنده تهران هستم...یه اینترنت 1مگ پارس آنلاین گرفتم و دارم به راحتی بازی میکنم...حتی تو این روزای بد اینترنت...من ک راضیم...

آخرین ویرایش:
سلام.
من call of duty black ops 2ً را دارم ولي انلاين نميشه بازي كرد. وقتي سرچ ميكنه كسي نمياد
كمك كنيد
داداش بلک اپس 2 یا باید بری چند تا ایرانی ادد کنی بهشون جوین شی یا بری سرچ کنی که اگه شانس داشته باشی میفتی با ایرانی ها چون به هیچ عنوان به خارجی ها جوین نمیشه مگه تو ادد لیستت رفیق خارجی داشته باشی بتونی جوینش شی مگرنه با تست وصل نمیشه
ایرانیا بیشتر مد core/headquarterz بازی میکنن بیشتر ونو سرچ کن
یا برو چند تا ایرانی ادد کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or