به همون روش پست دوم تایپک پینگ رو گرفتم.
این 4.2.2.4 پینگ شرکتی ازش اینترنت دریافت می حکنی حالا این شرکت ممکن بقل خونتون باشه ممکن اون ور دنیا باشه طبیعتا فرق داره داره دیگه.اگر مثلا شرکتتون در شهرتون و پینگ 4.2.2.4 اینی که گفتین هست خب خوب نیست .
بهترین کار و مطمعن ترین روش تست بازی هست .هیچی مثل این جواب نمی ده بهتون شک نکنید .اعداد ارقام در این زمینه خیلی مهم هست ولی بازم تعیین کننده اصلی نیست .تجربه به خود من ثابت کرده .
بله خوب درستش همینه. شما خودت وقتی پینگ 4.2.2.4 رو میگیری چند نشون میده ؟؟ خوبه ؟
من تا حالا ندیدم کسی رو که زیر 200-300 باشه!
من خودم دو مدل اینترنت از دو شرکت مختلف یکی با سرعت 256 و یکی با 512 رو داشتم و امتحان کردم هر دو بالای 300 هستند اکثر مواقع! شاید چند دقیقه در سال!!! بیان زیر 250!!
چند تا از دوستان و اقوام رو هم در ساعات مختلف تست زدم اینترنتشون رو و پینگ اون ها هم همین حدود ها بود!
اما من با همین پینگ 200-300 و حتی بعضی وقتا 400 هم میتونم بازی کنم! گرچه همیشه تاخیر و لگ داری! مثلا پشت دیواری میمیری! چرا چون طرف چند لحظه زودتر تو رو دیده و کشته!!!
شما به نظر من اگه پینگ 100-200 داشته باشی تو ایران کارت ردیفه ردیفه! زیر 100 که حرف نداره دیگه! بین 200-300 هم معمولیه! از اون بد تر رو دیگه ولش کن!
من خودم دو مدل اینترنت از دو شرکت مختلف یکی با سرعت 256 و یکی با 512 رو داشتم و امتحان کردم هر دو بالای 300 هستند اکثر مواقع! شاید چند دقیقه در سال!!! بیان زیر 250!!
چند تا از دوستان و اقوام رو هم در ساعات مختلف تست زدم اینترنتشون رو و پینگ اون ها هم همین حدود ها بود!
اما من با همین پینگ 200-300 و حتی بعضی وقتا 400 هم میتونم بازی کنم! گرچه همیشه تاخیر و لگ داری! مثلا پشت دیواری میمیری! چرا چون طرف چند لحظه زودتر تو رو دیده و کشته!!!
شما به نظر من اگه پینگ 100-200 داشته باشی تو ایران کارت ردیفه ردیفه! زیر 100 که حرف نداره دیگه! بین 200-300 هم معمولیه! از اون بد تر رو دیگه ولش کن!
سلام
سوا من اینه که اگه پینگت خوب باشه و سرعت اینترنتت پایین میشه راحت آنلاین بازی کرد ؟؟
پینگ من الان 608 هست. فکر کنم رکورد ضعیف ترین پینگ دنیارو زدم. سوپر ماریو هم نمیتونم بازی کنم درسته ؟
male man 300 hast mitonam bazi konam?