چگونگی اجرای بازی های مختلف با بهترین تنظیمات در PCXS2

کسی اینجا نمیاد دیگه مشکل مارو حل کنه؟مشکل قبلیم حل شدش - الان تو قسمت صدا مشکل دارم یا موسیقی پس زمینه خوب هست اونوقت صدا گذاری خش داره یا بر عکسه کسی مشکل منو داره؟کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد قسمت صدارو؟

سلام خسته نباشید
بنده یک مشکل بزرگ دارم با بازی Harvest Moon - A Wonderful Life - Special Edition (USA)ا صلا نمی دونم چی پلاگینی براش بزارم و بایوس چند و چه تنظیماتی بزارم لطفا کاملا توضیح بدبد

سلام به همگی دوستان..
من تو اجرای silent hill : shatterd memories مشکل دارم فریم ریت خوبه منتاها انگار تکسچرها کامل لود نمیشه... نیمی از تصویر معلومه... یه تصویر راه راه هم جلوشو گرفته!!!!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید...........................

دوستان کسی نمیتونه کمکی بکنه
من تو اجرای silent hill :shatterd memories مشکل دارم...............
تکسچرها کامل لود نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز پلاگین های مختلف مربوط به گرافیک رو تست کنید و سعی کنید تنظیمات اونو تغییر بدید تا از طریق آزمون و خطا به مطلوب ترین نتیجه برسید .( البته قبلش میتونی از بایوس های مختلف هم یه تست بگیری.)

دوست عزیز پلاگین های مختلف مربوط به گرافیک رو تست کنید و سعی کنید تنظیمات اونو تغییر بدید تا از طریق آزمون و خطا به مطلوب ترین نتیجه برسید .( البته قبلش میتونی از بایوس های مختلف هم یه تست بگیری.)
ممنون.... والا تغییر خاصی ندیدم فقط رو software mode درست اجرا میشه که اونم فریم ریتش خوب نیست!!!
ولش کن اصن حالا بازی زیاد مهمی نیست!!:(

با سلام
دوستان حرفه ای لطفا راهنمایی کنید
من ورژن جدید این برنامه رو دانلود کردم یعنی ورژن 1

در 2 سیستم این امولاتور رو اجرا کردم که هر دو سیستم قوی هستند ولی یک سیستم رم 2 گیگ و یک سیستم رم 4 گیگ داره

در سیستم اول که رم 2 گیگ داره بازی کمی کند هست و صدای بازی هم خش داره و یه مقدار بازی توی اون سخت هست و خسته کننده
در سیستم دوم که رم 4 گیگ داره سرعت بازی خیلی زیاد شده و انگاری بازی روی سرعت دو برابر رفته .البته این بیشتر شامل منوها و صدایهای دموی بازیها میشه و در بازی سرعت مناسب هست

تنظیمات دو سیستم رو هم یکی گذاشتم

در مورد بایوس هم روی USA گذاشتم
و GS برنامه رو هم روی همون ورژن آخر امولاتور یعنی R5350 گذاشتم
لطفا اگر تنظیمات دیگری لازم هست راهنمایی کنید تا بازی رو با حالت استاندارد و بدون مشکل اجرا کنیم
ضمن اینکه گرافیک بازیها هم به نسبت جالب نیست
و اینکه در مورد GS اکثر اونها رو امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or