چگونه لاینسس دوستان خود را در XBOX ONE بزنیم؟(راه حل)

حالا یه سوالی برام پیش اومده !!! اگه من لایسانس پروفایل دوستم رو تو کنسول خودم بزنم !! تا چه مدت مییتونم بازیهاشو داشته باشم ؟؟؟؟؟

mhgpmx1p3gyh5q1c6bei.png

سلام.
یه سوال داشتم...
من یه بازی میخرم و نصب میکنم بعد لایسنس پروفایل خودمو میدم به دوستم.حالا اون میتونه بدون داشتن دیسک بازی کنه؟؟؟یا حتما باید بازی رو روی هاردش بریزه و بعد استفاده کنه؟
این که نوشتید فقط سه بار میشه اینکارو انجام داد منظور سه نفر هست؟؟؟(یعنی دوست من فقط میتونه از سه تا از بازی های من استفاده کنه؟؟؟)
ممنون میشم پاسخ بدید.واقعا گیج شدم...

سلام.
یه سوال داشتم...
من یه بازی میخرم و نصب میکنم بعد لایسنس پروفایل خودمو میدم به دوستم.حالا اون میتونه بدون داشتن دیسک بازی کنه؟؟؟یا حتما باید بازی رو روی هاردش بریزه و بعد استفاده کنه؟
این که نوشتید فقط سه بار میشه اینکارو انجام داد منظور سه نفر هست؟؟؟(یعنی دوست من فقط میتونه از سه تا از بازی های من استفاده کنه؟؟؟)
ممنون میشم پاسخ بدید.واقعا گیج شدم...
خیر،یه مثال برات میزنم،
دوستت پروفایلتو میده به تو و تواین مراحلی که درپستاول گفته شده رو انجام میدی،حالا همه بازی هایی که دوستت بصورت (دیجیتالی) خریده,دوباره میگم،دیجیتالی،برای شما ازاد میشه و شما هم میتونین بصورت رایگان دانلود کنین.
قضیه 3بار هم اینه که مثلا دوستت 3بار بیشتر نمیتونه لایسنسشو در طی یک سال به کسی بده.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.

خب محدودیت هاش برای کسی که لایسنس رو میگیره چیه؟
بعدش من یه بازی بگیرم چند نفر میتون ازش استفاده کنن؟
یعنی هرکسی که حداقل یه لایسنس داشته باشه میتونه استفاده کنه
در اخر من متوجه نشدم پروفایل دوست من تو ایکس باکس من چه میکنه؟

دیسک بازی رو اجاره می کنید و بعد نصبش می کنید و بازی رو دیجیتالی میخرید یا لاینسس می کنید دیگه نیازی به اون همه گیگ مصرف کردن نداره (نمونه اش خود بنده که cod ghosts رو که 40 گیگ بود با دیسک نصبش کردم و بعد از طریق دیجیتالی خریدمش !

میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟ اجاره می کنی خب بعد که نصب کردی یعنی کلی پول به دلار میدی برای اینکه بازی رو بخری ؟؟؟ خب چه کاریه بیرون هم می فروشن با همون قیمت با دیسک اصل

میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟ اجاره می کنی خب بعد که نصب کردی یعنی کلی پول به دلار میدی برای اینکه بازی رو بخری ؟؟؟ خب چه کاریه بیرون هم می فروشن با همون قیمت با دیسک اصل
بعد پروفایل دوستت رو لایسنس میکنی و شریکی از یه بازی استفاده میکنید دیگه! نصف در می آد!

یعنی چی دیجیتالی می خرید ؟؟؟ ( شرمنده اطلاعاتم در این زمینه خیلی پایینه ) فکر کنم منظورتون به وسیله کارت های مخصوص باشه ؟؟؟ که توش دلار هست ؟؟ حالا از کجا می خرید :D

سلام دوستان، می خواستم بدونم آیا ps4 هم مثل xbox one قابلیت لایسنس زدن و استفاده از بازی های دیجیتالی دوستان رو داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

یعنی چی دیجیتالی می خرید ؟؟؟ ( شرمنده اطلاعاتم در این زمینه خیلی پایینه ) فکر کنم منظورتون به وسیله کارت های مخصوص باشه ؟؟؟ که توش دلار هست ؟؟ حالا از کجا می خرید :D
ببین خرید دیجیتالی یعنی میری تو استور Xbox و بازی یا dlc رو از طریق گیفت کارت میخری.
گیفت کارت میتونه ۱۰ &۲۵ یا ۵۰ دلاری یا پوندی باشه.

سلام دوستان، می خواستم بدونم آیا ps4 هم مثل xbox one قابلیت لایسنس زدن و استفاده از بازی های دیجیتالی دوستان رو داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
حتما داره كه اين تاپيك براش إيجاد شده:|
پست اول اين تاپيكو بخون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or