yes! see more watch dalil wirayesh"بچه ها یه سوال: وقتی من لایسنس دوستمو بزنم و بازیهاشو شریک بشم، آیا بازیهای منم با اون شیر میشه؟ یعنی لایسنس کردن دوطرفه هست بطور کامل؟؟:-b
آخرین ویرایش:
yes! see more watch dalil wirayesh"بچه ها یه سوال: وقتی من لایسنس دوستمو بزنم و بازیهاشو شریک بشم، آیا بازیهای منم با اون شیر میشه؟ یعنی لایسنس کردن دوطرفه هست بطور کامل؟؟:-b
تا وقتی که دوستت لایسنسشو نده به کسی:dحالا یه سوالی برام پیش اومده !!! اگه من لایسانس پروفایل دوستم رو تو کنسول خودم بزنم !! تا چه مدت مییتونم بازیهاشو داشته باشم ؟؟؟؟؟
خیر،یه مثال برات میزنم،سلام.
یه سوال داشتم...
من یه بازی میخرم و نصب میکنم بعد لایسنس پروفایل خودمو میدم به دوستم.حالا اون میتونه بدون داشتن دیسک بازی کنه؟؟؟یا حتما باید بازی رو روی هاردش بریزه و بعد استفاده کنه؟
این که نوشتید فقط سه بار میشه اینکارو انجام داد منظور سه نفر هست؟؟؟(یعنی دوست من فقط میتونه از سه تا از بازی های من استفاده کنه؟؟؟)
ممنون میشم پاسخ بدید.واقعا گیج شدم...
دیسک بازی رو اجاره می کنید و بعد نصبش می کنید و بازی رو دیجیتالی میخرید یا لاینسس می کنید دیگه نیازی به اون همه گیگ مصرف کردن نداره (نمونه اش خود بنده که cod ghosts رو که 40 گیگ بود با دیسک نصبش کردم و بعد از طریق دیجیتالی خریدمش !
بعد پروفایل دوستت رو لایسنس میکنی و شریکی از یه بازی استفاده میکنید دیگه! نصف در می آد!میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟ اجاره می کنی خب بعد که نصب کردی یعنی کلی پول به دلار میدی برای اینکه بازی رو بخری ؟؟؟ خب چه کاریه بیرون هم می فروشن با همون قیمت با دیسک اصل
ببین خرید دیجیتالی یعنی میری تو استور Xbox و بازی یا dlc رو از طریق گیفت کارت میخری.یعنی چی دیجیتالی می خرید ؟؟؟ ( شرمنده اطلاعاتم در این زمینه خیلی پایینه ) فکر کنم منظورتون به وسیله کارت های مخصوص باشه ؟؟؟ که توش دلار هست ؟؟ حالا از کجا می خرید
حتما داره كه اين تاپيك براش إيجاد شدهسلام دوستان، می خواستم بدونم آیا ps4 هم مثل xbox one قابلیت لایسنس زدن و استفاده از بازی های دیجیتالی دوستان رو داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
حتما داره كه اين تاپيك براش إيجاد شده
پست اول اين تاپيكو بخون
اره من اشتباه متوجه شدم :dدوست عزیز فکر کنم شما برعکس متوجه شدید، این تاپیک که واسه ایکس باکس هست، من میخوام بدونم پی اس 4 هم داره یا نه ؟