همه ی GTA ها برای Vita ساپورت میشه .... اگر نیستش با ps3 میتونی دانلود کنی بریزی تو ویتاتاقا gta chinatown wars نیست واسه دانلود (بشه با ویتا بازی کرد)؟
همه ی GTA ها برای Vita ساپورت میشه .... اگر نیستش با ps3 میتونی دانلود کنی بریزی تو ویتاتاقا gta chinatown wars نیست واسه دانلود (بشه با ویتا بازی کرد)؟
ویزا کارت برای فروش نیست ! از بانک میگیرین اما برای PSN هم دوستان باید راهنماییت کنم چون من ایران نیستم ... حتمال بهت Pm چیزی میدندوست عزیز ممنون از راهنماییت اکانتم رو عوض کردم و نام کشور آمریکا رو انتخواب کردم . فقط یه سوال دیگه آیا سایتی معتبر برای فروش psn کارت یا ویزا کارت سراغ دارین ؟
من اینا رو تست کردم اجرا شد
gta china town wars - starwars force unleashed - LBP - GT - Metal Slug - Daxter - guilty gear - street fighter alpha 3
این بازی ها هم نیومد
socom fireteam bravo3 - motorstorm arctic edge - RE2 - RE3- angry birds
خداکنه حداقل این arctic edge رو درست کنن . البته بعیده چون مثل اینکه یه جورایی از نظر هک و اینا مشکل داره . نمی دونم چرا بازی های ps1 رو نتونستم کلا" بیارم . کسی اجرا کرده ؟
PSONE بعدا اپدیتش میاد !من اینا رو تست کردم اجرا شد
gta china town wars - starwars force unleashed - LBP - GT - Metal Slug - Daxter - guilty gear - street fighter alpha 3
این بازی ها هم نیومد
socom fireteam bravo3 - motorstorm arctic edge - RE2 - RE3- angry birds
خداکنه حداقل این arctic edge رو درست کنن . البته بعیده چون مثل اینکه یه جورایی از نظر هک و اینا مشکل داره . نمی دونم چرا بازی های ps1 رو نتونستم کلا" بیارم . کسی اجرا کرده ؟
اما من همش رو توی استورم دارم .. .قبلا هم Chinatown wars نبود اما از روی ps3 ریختم کار کرد ... الان چک کردم Chinatown wars هستشبازیهای ps1 هنوز توی مارکت ویتا نیومدن.
من حتی gta هارو هم توی psn ندارم.گویا واسه ویتا توی us ریلیز نشدن هنوز.
دوست عزیز ممنون از راهنماییت اکانتم رو عوض کردم و نام کشور آمریکا رو انتخواب کردم . فقط یه سوال دیگه آیا سایتی معتبر برای فروش psn کارت یا ویزا کارت سراغ دارین ؟
سوالات به این تاپیک مربوط نیست دوسته منکسی جایی رو می شناسه که مموری ویتا بفروشه؟
اولا بازیهای باید اوریجینال باشه و با اکانتی که با ویتا بهش وصلی خریداری شده باشهمن ps vita دارم اما حالا چطور ی این بازی ها را روی ps vita بریزم
وقتی هم با USB به کامپیوتر وصل میشه بازی هارو شناسایی نمی کنه.
شما بازیهایی که دانلود کردی و توی pc داری از چه طریق دانلود کردی ؟ در ضمن باید به اینترنت هم وصل باشی تا بشه فایلها رو منتقل کرد.من همه ی کارهایی که گفته ای کرده بودم.
اماوقتی با content manager میرم بازی هارواز کامپیوتر به vita انتقال بدم ازفایل ایراد میگیره و مینویسه(Corrupt File)الان چه کنم
PsP3 ندارم.
یعنی فقط با PSP3 می شود . با PC نمی شود.:-b
از بازار منظورت PSN هست ؟من اون هارو خریدم.
(از بازار)
به اینترنت وصلم.