چکیده ای از نقد های PS4 Pro

aiat_gamer

کاربر سایت
PS4-Pro-Specs-709205.jpg

در حالی که کمتر از دو روز به عرضه جهانی PS4 Pro مانده است، اکثریت سایت ها نقد و نظر خود را در مورد این کنسول که عنوان قوی ترین کنسول در بازار را به خود اختصاص داده منتشر کرده اند. بنا به گفته قریب به اتفاق این سایت ها، این کنسول انتخاب خوبی برای کسانی هست که به دنبال خرید کنسولی جدید هستند، ولی برای کسانی که PS4 دارند ارزش چندانی ندارد:

GameSpot
-اگر صاحب یک کنسول PS4 هستید، خرید Pro نیازی نیست مگر اینکه یک تلویزیون 4K و مقداری پول برای خرج کردن دارید. کسانی که خیلی به دنبال گرافیک هستند شاید بتوانند از aliasing بهتر و رنگ های شادتر لذت ببرند ولی برای بقیه ، تفاوت در آن حد نیست که نیاز به ارتقا وجود داشته باشد.

CNET
در این مرحله از زندگی Pro، تعداد بسیار محدودی باید حتی به فکر خرید این کنسول باشند، این تعداد حتی برای کسانی که PS4 دارند کمتر هم می باشد. اگر تلویزیون 4K دارید، می خوهید کنسول بخرید و 100 دلار اضافه هم دارید، قدرت کنسول و حجم حافظه دو برابر کنسول می تواند دلیل خوبی برای خرید باشد. هرچقدر بخواهید می توانید در مورد قدرت و مشخصات بحث کنید، ولی حقیقت این است که ما تفاوت چندانی در بازی های Pro ندیدیم. البته این امکان دارد که درآینده، بازی هایی که Pro را در نظر دارند ساخته شوند و این تفاوت ملموس تر شود.

PCMag

بدون شک این کنسول قوی تر و ارتقایی از PS4 هست. ولی، تفاوت زیادی بر روی بازی های پچ نشده برای این کنسول دیده نمی شود. در مورد بازی های پچ شده هم بایست بین چیز هایی مثل 4K و یا Frame Rate بالاتر انتخاب کنید، امکان انتخاب هر دو وجود ندارد. عدم عرضه HD Blue ray player خود یک نقطه منفی در این کنسول حساب می شود. این ارتقای سخت افزاری برای "حرفه ای ها" جالب است، ولی بقیه؟ نه چندان که ارزش سرمایه گذاری داشته باشد.

TechRadar

برای تازه وارد ها و کسانی که کیفیت و رزلوشن 4K برایشان مهم است این کنسول انتخابی بسیار عالی است. برای بقیه، احتمال زیادی وجود دارد که مزیت های این کنسول ارزش قیمت بیشتر را ندارد.

آخرین ویرایش:
به نظر من هم اینکه بتونه بازیها رو ۱۰۸۰ و ۶۰ فریم اجرا کنه کافیه و بهترین دلیل برای خریدش.4k رو کی از فاصله یه متری تشخیص میده؟خودشون هم اینو کامل میدونن.هر چند که این ۱۰۸۰ و ۶۰ فریم رو نامردا رو نسل ۸ قولش رو داده بودن ولی زدن زیرش

اینم عکس های Infamous:

با HDR:

بدون HDR:

با HDR:

بدون HDR:

اولی که رسما هیچ چیزی دیده نمیشه کله پایین صحنه تو قسمت سایه سیاه شده ! البته نمیدونم روی مانیتور من اینطوریه یا نه برای شما هم تلویزیونتون ساپورت میکنه از HDR هم اینطوریه !
یکجورایی انگار کنتراست تصویر تو این عکس ها بالا رفته با چیزایی که قبلا تو مقایسه ها از HDR دیده بودم کلا فرق داره

اولی که رسما هیچ چیزی دیده نمیشه کله پایین صحنه تو قسمت سایه سیاه شده ! البته نمیدونم روی مانیتور من اینطوریه یا نه برای شما هم تلویزیونتون ساپورت میکنه از HDR هم اینطوریه !
یکجورایی انگار کنتراست تصویر تو این عکس ها بالا رفته با چیزایی که قبلا تو مقایسه ها از HDR دیده بودم کلا فرق داره
والا سایه هاش خیلی عوض شده غلیظ تر میشه تو این قسمت وقتی hdr روشنه.

• Like
Reactions: Ali Venom
پ وقتی شما Pro میخری یعنی دستکم تا 3 سال آینده باهاش سرو کار داری و مطمئن باش به مرور زمان اختلاف ناچیز فعلی بیشترو بیشتر میشه.ضمنا تقریبا میشه اطمینان داشت PS5 از نظر اجرای سخت افزاری بازیها با PS4 و به ویژه Pro یکی باشن و اگه اون موقع عجله ای برای رفتن بسمت PS5 نداشته باشی میتونی بازیهایی که از پایه برای PS5 ساخته میشن رو روی Pro با اختلاف خیلی کمتری تجربه کنی.
.
اینا از بیخ اطلاعات بی اساس هست و هیچ پایه ای نداره. تا اونجا که گفته شده سونی توی قراردادی که به سازنده ها می ده گفته که بازی ها باید بر پایه PS4 معمولی ساخته بشن و هر دو کنسول رو ساپورت کنن. حالا اینکه روزی بیاد برگرده حرفش رو عوض کنه کسی نمی دونه ولی این حرفی رو که شما دوستان می زنید که بعدا بازی ها بر پایه PS4 Pro ساخته می شن هیچ مدرک و منبعی نداره. اون قسمتی که هم که در مورد PS5 می گی که دیگه رسما خیلی تخیلیه! اصلا معلوم نیست PS5 کی بیاد و مشخصاتش چی باشه بعد شما می گی میشه بازی های PS5 رو روی Pro با اختلاف ناچیز بازی کرد؟!

من میخوام سرفریس پرو بخرم پول بیکار ندارم وگرنه همین الان Pro میخریدم.

اول از اینکه به نظر من به عنوان یک گیمر کسی که توانایی مالیش رو داره کلا از خرید کنسول ضرر نمیکنه، تجربه تکنولوژی های جدید و متفاوت همیشه جذابه.

دوم اینکه ما در مورد یه کنسول یا برند مجهول صحبت نمیکنیم که آیندش نامعلوم باشه و صبر کنیم ببینیم اگه خوب بود بریم سمتش! Pro حداقل به مدت 3 سال آینده برند PS هست. یعنی کامل از هر نظر میشه بهش مطمعن بود و اصلا صبر کردن دلیلی نداره. از الان به بعد همه بازی های مولتی ورژن بهترشون متعلق به Pro هست (و همینطور اختلاف هم بیشتر میشه) و این قضیه تا امدن اسکورپیو ادامه خواهد داشت. یه نفر در صورتی که قدرت مالیش رو داره چرا باید خودش رو از تجربه یه چیز بهتر منع کنه؟ کمااینکه فروش خوب Pro نشون میده بیشتر مخاطب ها نظر مشابه رو دارن.

خلاصه صبر کردن فاقد معنی و مفهومه. اگه میتونید حتما بخرید. من خودم به محض اینکه پولش جور بشه Pro و یه TV جدید میخرم. چون باعث میشه از بازی کردن بیشتر لذت ببرم. خصوصا که تو این خراب شده غیر از بازی کردن لذت دیگه ای وجود نداره!:D

پ.ن: تازه به نظر من خرید VR هم به شدت واجبه!:D
البته معلوم نیست عمرش سه ساله باشه با توجه با اختلافی که با اسکورپیو داره حداقل از الانش ممکنه سونی دوباره تا دو سال 1.5 سال دیگه کنسول بعدیش معرفی کنه دیگه الان مثل قدیم نیست اولویت اول همه شده گرافیک

• Like
Reactions: S0lid Snake
اینم عکس های Infamous:

با HDR:

بدون HDR:

با HDR:

بدون HDR:

سلام یه سوال این عکسهایی که شما گزاشتید برا بازی هست که براش پچ هم اومده یا نه ؟ اخه قرار بود برا بعضی از بازیها مثل مثلا فیفا 17 پرو پچ مخصوص بده تا گرافیک و کیفیت بازی چند برابر بشه الان سوالی که هست اینه این عکسها با پچهای منتشر شده هست یا بدون اونها ؟

Lg uh950 65 inch
ای کاش tv بهتری میگرفتی.!سری uh الجی کیفیت تصویرش زیاد جالب نیست.
کنتراست به شدت کم،نشت نور زیاد،روشنایی تصویرش هم خیلی کمه.بهتر بود میرفتی سراغ سامسونگ سری ks
الان تو همین تصاویر روشنایی تصویر خیلی کمه وجزییات تصویر بین میره.این یکی از مشکلات سری uh هستش.به هر حال مبارکت باشه

• Like
Reactions: s.1
کنتراست به شدت کم،نشت نور زیاد،روشنایی تصویرش هم خیلی کمه.بهتر بود میرفتی سراغ سامسونگ سری ks
الان تو همین تصاویر روشنایی تصویر خیلی کمه وجزییات تصویر بین میره.این یکی از مشکلات سری uh هستش.به هر حال مبارکت باشه
والا من کلی نقد خوندم تقریبا یک ماه درگیرش بودم، Samsung مشکل Curve بودن و زاویه دید از بقل رو داره. اینی که من گرفتم نقد هاش عالی بود و یکی از بهترین TV های سال 2016 هست. ( Techradar بهش داد 4.5 از 5 مثلا). اینم وقتی HDr رو روشن می کنی سایه ها میرن بالاتر منم جایی عکس گذاشتم که کاملا مشخص باشه. خودم روشن خاموش می کنم HDR رو فرق متوجه نمی شم مگه اینکه عکس ها رو بذارم کنار هم.

سلام یه سوال این عکسهایی که شما گزاشتید برا بازی هست که براش پچ هم اومده یا نه ؟ اخه قرار بود برا بعضی از بازیها مثل مثلا فیفا 17 پرو پچ مخصوص بده تا گرافیک و کیفیت بازی چند برابر بشه الان سوالی که هست اینه این عکسها با پچهای منتشر شده هست یا بدون اونها ؟
با پچ، یه قسمت high resolution داره که من اصلا فرقی رو نمی بینم والا هر چی با دوستم میخ شدیم چیزی متوجه نشدیم. اون چند برابر هم فعلا حرفه، من تو بازی هایی که دیدم واقعا فرقی نمی تونم ببینم.

دوست عزیز نقد های توی سایت ها اکثرا چرت و پرت و پرت و پلا هستن و نظر شخصی مالک هستن!شما باید این تلویزیون رو از نزدیک ببینید.من خودم از نزدیک دیدم و کنتراستش خیلی خیلی بالاست جوری که اگه روی صد بزاریش چشمت درد میگیره مگه اینکه خیلی ازش دور بشینی.
من خودم uf950 دارم و uh950 رو هم از نزدیک دیدم و میتونم بگم هیچ ایرادی ندارن.
نشت نور اصلا چیز مهمی نیست و فقط وقتی معلومه که یه عکس خاکستری تمام صفحه رو ببینید که ممکنه بعضی گوشه ها نشت داشته باشه که اصلا مهم نیست!کسی توی تلویزیون که صفحه خاکستری نمیبینه

دوست عزیز نقد های توی سایت ها اکثرا چرت و پرت و پرت و پلا هستن و نظر شخصی مالک هستن!شما باید این تلویزیون رو از نزدیک ببینید.من خودم از نزدیک دیدم و کنتراستش خیلی خیلی بالاست جوری که اگه روی صد بزاریش چشمت درد میگیره مگه اینکه خیلی ازش دور بشینی.
من خودم uf950 دارم و uh950 رو هم از نزدیک دیدم و میتونم بگم هیچ ایرادی ندارن.
نشت نور اصلا چیز مهمی نیست و فقط وقتی معلومه که یه عکس خاکستری تمام صفحه رو ببینید که ممکنه بعضی گوشه ها نشت داشته باشه که اصلا مهم نیست!کسی توی تلویزیون که صفحه خاکستری نمیبینه
دوست عزیز شما یک فیلم بزار بعد چراغ ها رو خاموش کن.اونموقع متوجه منظور من میشی.من همیشه چراغ خاموش فیلم و بازی نگاه میکنم.لذتش بیشتره

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما یک فیلم بزار بعد چراغ ها رو خاموش کن.اونموقع متوجه منظور من میشی.من همیشه چراغ خاموش فیلم و بازی نگاه میکنم.لذتش بیشتره
اینا الان قیمتاش تو ایران چنده؟ چه الجی چه سامسونگ ؟ من ندیدم قیمتاش رو جستجو زدم بعد کوچکترین اندازه 4k ها چند اینچی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or