چکیده ای از نقد های PS4 Pro

aiat_gamer

کاربر سایت
PS4-Pro-Specs-709205.jpg

در حالی که کمتر از دو روز به عرضه جهانی PS4 Pro مانده است، اکثریت سایت ها نقد و نظر خود را در مورد این کنسول که عنوان قوی ترین کنسول در بازار را به خود اختصاص داده منتشر کرده اند. بنا به گفته قریب به اتفاق این سایت ها، این کنسول انتخاب خوبی برای کسانی هست که به دنبال خرید کنسولی جدید هستند، ولی برای کسانی که PS4 دارند ارزش چندانی ندارد:

GameSpot
-اگر صاحب یک کنسول PS4 هستید، خرید Pro نیازی نیست مگر اینکه یک تلویزیون 4K و مقداری پول برای خرج کردن دارید. کسانی که خیلی به دنبال گرافیک هستند شاید بتوانند از aliasing بهتر و رنگ های شادتر لذت ببرند ولی برای بقیه ، تفاوت در آن حد نیست که نیاز به ارتقا وجود داشته باشد.

CNET
در این مرحله از زندگی Pro، تعداد بسیار محدودی باید حتی به فکر خرید این کنسول باشند، این تعداد حتی برای کسانی که PS4 دارند کمتر هم می باشد. اگر تلویزیون 4K دارید، می خوهید کنسول بخرید و 100 دلار اضافه هم دارید، قدرت کنسول و حجم حافظه دو برابر کنسول می تواند دلیل خوبی برای خرید باشد. هرچقدر بخواهید می توانید در مورد قدرت و مشخصات بحث کنید، ولی حقیقت این است که ما تفاوت چندانی در بازی های Pro ندیدیم. البته این امکان دارد که درآینده، بازی هایی که Pro را در نظر دارند ساخته شوند و این تفاوت ملموس تر شود.

PCMag

بدون شک این کنسول قوی تر و ارتقایی از PS4 هست. ولی، تفاوت زیادی بر روی بازی های پچ نشده برای این کنسول دیده نمی شود. در مورد بازی های پچ شده هم بایست بین چیز هایی مثل 4K و یا Frame Rate بالاتر انتخاب کنید، امکان انتخاب هر دو وجود ندارد. عدم عرضه HD Blue ray player خود یک نقطه منفی در این کنسول حساب می شود. این ارتقای سخت افزاری برای "حرفه ای ها" جالب است، ولی بقیه؟ نه چندان که ارزش سرمایه گذاری داشته باشد.

TechRadar

برای تازه وارد ها و کسانی که کیفیت و رزلوشن 4K برایشان مهم است این کنسول انتخابی بسیار عالی است. برای بقیه، احتمال زیادی وجود دارد که مزیت های این کنسول ارزش قیمت بیشتر را ندارد.

آخرین ویرایش:
والا این پرو مارو دیوونه کرد حدود 2/300 دارم بعد 4 معمولیم دارم لبتابمو فروختم و چند تا چیز دیگه حالا موندم چیکار کنم ایا ارزششو داره معمولیو بفروشم پرو بخرم یا نه تلوزیونمم 56 اینچ هست 1080 فول اچ دی
نمیدونم حالا کدوم عاقلانه تره جی تی ایکس 1070 بخرم با رم 16 یا پرو رو بگیرم خودم اول برنامم این بود پرو بگیرم با وی ار ولی الان که میگن زیاد فرقی اصلا ندراه بازیا تو پرو با معمولی خیلی به شک افتادم چیکار کنم واقعا این چه کاری بود سونی کرد اصلا هم حال و حوصله صبر کردن برا اسکپریو رو ندارم باز بشینم تا یکسال دیگه چون خیلی صبر کردم تا این پولو جمع کنم و تا قبل عید یه چیز عالی رو بازی کنم حالا هم واقعا موندم چیکار کنم قیمتش که تا هفته بعد قشنگ میاد رو 1800 تا1700 مطمئنم پرو ولی سوال اصلی اینه گرافیکش و کیفیتش فرقی داشته با معمولی یا نه واقعا موندم چیکار کنم :|:Sniper:
به نظر من HDR ندارید سراغش نرید. من فقط تو HDR تفاوت قابل لمس رو دیدم.

• Like
Reactions: sadegh93
یعنی بنظر شما جی تی ایکس 1070 بگیرم با یه رم 16 بهتره ؟ تا اینکه پرو بگیرم ؟
اونو نمی دونم به جاش چی بگیری، ولی این جوری که من دیدم الان تفاوت خاصی به حال شما که 1080 tv داری نمی کنه. همین 4K و HDR هم خیلی فرقی ندارن در کل.

• Like
Reactions: nihilnigritude
والا این پرو مارو دیوونه کرد حدود 2/300 دارم بعد 4 معمولیم دارم لبتابمو فروختم و چند تا چیز دیگه حالا موندم چیکار کنم ایا ارزششو داره معمولیو بفروشم پرو بخرم یا نه تلوزیونمم 56 اینچ هست 1080 فول اچ دی
نمیدونم حالا کدوم عاقلانه تره جی تی ایکس 1070 بخرم با رم 16 یا پرو رو بگیرم خودم اول برنامم این بود پرو بگیرم با وی ار ولی الان که میگن زیاد فرقی اصلا ندراه بازیا تو پرو با معمولی خیلی به شک افتادم چیکار کنم واقعا این چه کاری بود سونی کرد اصلا هم حال و حوصله صبر کردن برا اسکپریو رو ندارم باز بشینم تا یکسال دیگه چون خیلی صبر کردم تا این پولو جمع کنم و تا قبل عید یه چیز عالی رو بازی کنم حالا هم واقعا موندم چیکار کنم قیمتش که تا هفته بعد قشنگ میاد رو 1800 تا1700 مطمئنم پرو ولی سوال اصلی اینه گرافیکش و کیفیتش فرقی داشته با معمولی یا نه واقعا موندم چیکار کنم :|:Sniper:

اگه پولش رو داری حتما بخر و به حرف های همینجوری اصلا توجهی نکن.

این دوستانی که میان میگن تفاوت چندان نیست و یا فقط تو HDR مشهوده البته که حرفشون درسته اما این نکته رو فراموش کردن که این بازی ها حتی نسل اول بازی های Pro هم نیستن. بلکه صرفا سازنده ها برای رفع تکلیف با یه پچ سعی کردن گرافیک رو ارتقا بدن و طبیعی هست که خیلی تفاوت چشمگیری بوجود نیاد.

منتهای مراتب بازی هایی که فرصت بیشتری برای مچ شدن با Pro داشتن یا اینکه به کل بر مبنی سخت افزار جدید طراحی میشن (یعنی قدرت Pro هم لحاظ میشه) و به زودی هم شاهد معرفی و نمایش هاشون خواهیم بود، یه اختلاف گرافیکی خیلی زیادی خواهند داشت. پرو اختلاف سخت افزاری زیادی داره. مثلا اگه DLC داستانی UC4 که تو PSX هم نمایش داده میشه بر مبنی Pro طراحی شده باشه (که خیلی محتمله و حکم تست برای ساخت بازی بعدی رو داره) یه شمه از قدرت Pro رو نمایش میده و میشه دید اختلاف گرافیک بازی ها چقدر خواهد بود.

ولی من متعحب شدم از بازی سنتر و دوستانی که کانال های اجتماعی سایت رو مدیریت میکنن ... اخه خبر ذوب شدن کنسول رو بدون تحقیق و پیگیری و صحت موضوع منتشر کردن ...
نمیگم قصد و غرضی یا عمدی در کار بوده .. ولی خیلی غیر حرفه ای بود

این دوستانی که میان میگن تفاوت چندان نیست و یا فقط تو HDR مشهوده البته که حرفشون درسته اما این نکته رو فراموش کردن که این بازی ها حتی نسل اول بازی های Pro هم نیستن. بلکه صرفا سازنده ها برای رفع تکلیف با یه پچ سعی کردن گرافیک رو ارتقا بدن و طبیعی هست که خیلی تفاوت چشمگیری بوجود نیاد.

منتهای مراتب بازی هایی که فرصت بیشتری برای مچ شدن با Pro داشتن یا اینکه به کل بر مبنی سخت افزار جدید طراحی میشن (یعنی قدرت Pro هم لحاظ میشه) و به زودی هم شاهد معرفی و نمایش هاشون خواهیم بود، یه اختلاف گرافیکی خیلی زیادی خواهند داشت. پرو اختلاف سخت افزاری زیادی داره. مثلا اگه DLC داستانی UC4 که تو PSX هم نمایش داده میشه بر مبنی Pro طراحی شده باشه (که خیلی محتمله و حکم تست برای ساخت بازی بعدی رو داره) یه شمه از قدرت Pro رو نمایش میده و میشه دید اختلاف گرافیک بازی ها چقدر خواهد بود.
اینم شد قضیه preorder کردن بازی. اگر قراره در آینده خبری بشه، عجله برای چی هست؟ قیمتش که بالا نمیره، تموم هم نمیشه. مدتی صبر کنید ببینید چی به چیه بخرید بهتر نیست؟ حالا اگر کسی کلا می خواد کنسول بخره آره ولی کسایی که قصدش رو نداشتن و یا می خوان اپگرید کنن از صبر کردن هیچ ضرری نخواهند کرد.

سلام دوست عزیز.قرار بود یک انباکسینگ از دستگاهت بزاری اینجا؟

والا جعبه اش که چیزی نداشت گفتم اون مهم نیست حالا توش چیه، ولی از نظر تفاوت بازی ها خودم بازی زیاد ندارم منتظرم بازی دستم بیاد بذارم. مثلا Uncharted 4 رو می خوام بذارم ولی مشکل قفل کردن داره HDR رو خاموش کنم قفل می کنه. عکس Infamous ولی یه مقدار واضح تر بود اونو می ذارم عصری. حالا به زور زیر TV جاش دادم ولی خوب یه عکسی هم از خود کنسول می ذارم!

ولی من متعحب شدم از بازی سنتر و دوستانی که کانال های اجتماعی سایت رو مدیریت میکنن ... اخه خبر ذوب شدن کنسول رو بدون تحقیق و پیگیری و صحت موضوع منتشر کردن ...
نمیگم قصد و غرضی یا عمدی در کار بوده .. ولی خیلی غیر حرفه ای بود

من در عجبم واقعا چیز بدی مد شده این کانال های تلگرام و اینا شدن منبع اخبار ملت، خیلی اخبار الکی توش هست همین جوری هم دست به دست می شن کم کم همه باور می کنن.

آخرین ویرایش:

ارزش نداره معمولی رو بفروشی پرو بخری ، بازی های آینده هم بر اساس مدل فعلی ساخته میشن و تفاوت با مدل پرو در حد همین رزولوشن و اینا میمونه ، پرو کنسول جدید نیست به هیچ وجه
تمرکز سونی هم روی مدل معمولیه ، اگه قرار بود پرو جایگزین فعلی باشه برای پرو یه عالمه باندل میداد (درصورتی که الان همه باندل ها برای مدل استانداره) و یا اصلا مدل استاندارد رو دیگه تولید نمیکرد

من میخوام سرفریس پرو بخرم پول بیکار ندارم وگرنه همین الان Pro میخریدم.

اول از اینکه به نظر من به عنوان یک گیمر کسی که توانایی مالیش رو داره کلا از خرید کنسول ضرر نمیکنه، تجربه تکنولوژی های جدید و متفاوت همیشه جذابه.

دوم اینکه ما در مورد یه کنسول یا برند مجهول صحبت نمیکنیم که آیندش نامعلوم باشه و صبر کنیم ببینیم اگه خوب بود بریم سمتش! Pro حداقل به مدت 3 سال آینده برند PS هست. یعنی کامل از هر نظر میشه بهش مطمعن بود و اصلا صبر کردن دلیلی نداره. از الان به بعد همه بازی های مولتی ورژن بهترشون متعلق به Pro هست (و همینطور اختلاف هم بیشتر میشه) و این قضیه تا امدن اسکورپیو ادامه خواهد داشت. یه نفر در صورتی که قدرت مالیش رو داره چرا باید خودش رو از تجربه یه چیز بهتر منع کنه؟ کمااینکه فروش خوب Pro نشون میده بیشتر مخاطب ها نظر مشابه رو دارن.

خلاصه صبر کردن فاقد معنی و مفهومه. اگه میتونید حتما بخرید. من خودم به محض اینکه پولش جور بشه Pro و یه TV جدید میخرم. چون باعث میشه از بازی کردن بیشتر لذت ببرم. خصوصا که تو این خراب شده غیر از بازی کردن لذت دیگه ای وجود نداره!:دی

پ.ن: تازه به نظر من خرید VR هم به شدت واجبه!:دی

اگه ورژن قبلی ps4 یا xbox one رو دارید توصیه میکنم طرف pro و scorpio نرید...
آقاجون بیسِ سخت افزاری و نرم افزاریه نسل هشتم همون سال ۲۰۱۳ بسته شد رفت، بقیش داستان اوورکلاکه والسلام...
بلاخره pro هم تو بازار اومده و گرافیکش رو همه دیدن، اگه اخبارش رو دنبال کرده باشید حتماً دیدید که تفاوت گرافیک معمولی و pro رو با ذره بین هم نمیشه تشخیص داد چه برسه به چشم غیر مسلح. اون رزولوشن 4k هم که همه میدونید آپ-اسکیله و واقعی نیست.
اگه از قبل کنسول رو دارین همونو نگه دارین و برای خریدن این جدیده پولتون رو هدر ندین. لذتشو ببرین و تا نسل نهم صبر کنین. بهر جهت این پدیده (کنسول میان نسلی) یه اشتباهی بود که از سازندگان کنسول سر زد و دیگه کاریش نمیشه کرد، حداقل بیایید ما حساب شده رفتار کنیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0lid Snake
من میخوام سرفریس پرو بخرم پول بیکار ندارم وگرنه همین الان Pro میخریدم.

اول از اینکه به نظر من به عنوان یک گیمر کسی که توانایی مالیش رو داره کلا از خرید کنسول ضرر نمیکنه، تجربه تکنولوژی های جدید و متفاوت همیشه جذابه.

دوم اینکه ما در مورد یه کنسول یا برند مجهول صحبت نمیکنیم که آیندش نامعلوم باشه و صبر کنیم ببینیم اگه خوب بود بریم سمتش! Pro حداقل به مدت 3 سال آینده برند PS هست. یعنی کامل از هر نظر میشه بهش مطمعن بود و اصلا صبر کردن دلیلی نداره. از الان به بعد همه بازی های مولتی ورژن بهترشون متعلق به Pro هست (و همینطور اختلاف هم بیشتر میشه) و این قضیه تا امدن اسکورپیو ادامه خواهد داشت. یه نفر در صورتی که قدرت مالیش رو داره چرا باید خودش رو از تجربه یه چیز بهتر منع کنه؟ کمااینکه فروش خوب Pro نشون میده بیشتر مخاطب ها نظر مشابه رو دارن.

خلاصه صبر کردن فاقد معنی و مفهومه. اگه میتونید حتما بخرید. من خودم به محض اینکه پولش جور بشه Pro و یه TV جدید میخرم. چون باعث میشه از بازی کردن بیشتر لذت ببرم. خصوصا که تو این خراب شده غیر از بازی کردن لذت دیگه ای وجود نداره!:D

پ.ن: تازه به نظر من خرید VR هم به شدت واجبه!:D

این که میگی «صبر کردن فاقد معنی و مفهومه» اصلا درست نیست. دو نکته هست. اول اینکه برای کسی که تازه میخواد کنسول بخره و کنسول نداره بله بهتر هست پرو رو بخره ولی یه مقدار صبر کنه تا قیمت متعادل بشه و بیخودی پول تو جیب دلال ها نریزه پس میبینی که صبر کردن مفهوم داره.
دوم اینکه برای کسی که PS4 داره به نظر من الان اصلا نیاز نیست بخاطر چند تا پچ نصف و نیمه و یه قابلیت HDR بره پرو بخره. به نظرم صبر کنه تا تفاوت ها بین مدل پرو و معمولی زیاد بشه بعد بره بخره. پس میبینی باز هم مفهوم داره.
این جور مسائل که آدم باید براش پول خرج کنه دیگه فن بازی بر نمیداره. نه باید پول اضافه برای یک محصول داد و نه پول بیخودی برای آپگرید یک محصول.

• Like
Reactions: s.snake2
این که میگی «صبر کردن فاقد معنی و مفهومه» اصلا درست نیست. دو نکته هست. اول اینکه برای کسی که تازه میخواد کنسول بخره و کنسول نداره بله بهتر هست پرو رو بخره ولی یه مقدار صبر کنه تا قیمت متعادل بشه و بیخودی پول تو جیب دلال ها نریزه پس میبینی که صبر کردن مفهوم داره.
دوم اینکه برای کسی که PS4 داره به نظر من الان اصلا نیاز نیست بخاطر چند تا پچ نصف و نیمه و یه قابلیت HDR بره پرو بخره. به نظرم صبر کنه تا تفاوت ها بین مدل پرو و معمولی زیاد بشه بعد بره بخره. پس میبینی باز هم مفهوم داره.
این جور مسائل که آدم باید براش پول خرج کنه دیگه فن بازی بر نمیداره. نه باید پول اضافه برای یک محصول داد و نه پول بیخودی برای آپگرید یک محصول.

در مورد نکته اول، بحث قیمت و سر و کله زدن با فروشنده ها اصلا یه چیز دیگه هست و اصلا ربطی به حرف من نداره. چون من منظورم یکی دو هفته صبر کردن که نیست. بعد تازه این مساله رو ما فقط تو ایران داریم. و فرض من این هست که با قیمت واقعی بگیریم.

در مورد نکته دوم، باز دو مساله وجود داره. اول اینکه حرف من در مورد کلیت و ماهیت Pro هست. یعنی چون میشه کاملا به آینده Pro امیدوار بود و برای خریدار ریسکی وجود نداره (که مثلا نکنه کنسول نگیره ساپورتش نکنن و ...) در نتیجه نیاز به آینده نگری هم نداره. وقتی Pro بخری در حال حاضر میتونی با پچ کیفیت بازی هارو ارتقا بدی، و از این به بعد هر بازی هم که بیاد ورژن بهترش برای Pro هست، تا چند وقت دیگه هم اختلاف گرافیکی بازی ها به قدری زیاد میشه که تفاوت به طرز معنی داری محسوس خواهد بود. و مورد دوم هم اینه که دست آخر نظر تو و نظر من سلیقس. یعنی از نظر تو شاید الان خرید پرو واجب نیست و بهتره صبر کنیم تا خیلی تفاوت زیاد بشه بعد بخریم(؟) و از نظر من گیمری که پولش رو داره ($) بهتره همین الان بخره و از تکنولوژی جدید لذت ببره.

جمله آخرم که بولد کردم وحشتناک غلطه. چون اتفاقا فن بازی تو خرید و پول دادن خیلی موثره. فن بودن برخلاف تصور معنی بدی نداره، و کسی که فن یه برند هست طبیعیه که توی تصمیمش برای خرید محصولات جدیدش به شدت تاثیر میزاره. و این اصلا مفهوم برندسازیه. سونی، اپل، مایکرو ... یه زمانی صرف کردن، یه برند ساختن و یه فن بیس عظیمی پیدا کردن که به کیفیت کارهاشون اطمینان دارن. در نتیجه به سرعت اطمینان میکنن و اگه شرایط مالی رو داشته باشن هرچی بده بیرون میخرن. فن بودن خیلی مهمه! بحث فلسفی نیست که فقط و فقط منطق رو ملاک قرار بدیم. خرید پرو هم پول اضافه دادن نیست. چون یه انتخاب هست و در عوضش یه چیز مهم گیرت میاد، کیفیت و گرافیک بهتر.

در نتیجه باز تاکید میکنم، برای کسی که قصد و پول خرید رو داره، صبر کردن کاملا فاقد معنی هست. برای چی صبر کنه؟ از همین الان کنسول رو میخره، از کیفیت بهتر، ولو جزیی، لذت میبره و میدونه که از این به بعد هم این اختلاف قراره بیشتر و بیشتر بشه و برای کنسول شکستی محتمل نیست.

در مورد نکته اول، بحث قیمت و سر و کله زدن با فروشنده ها اصلا یه چیز دیگه هست و اصلا ربطی به حرف من نداره. چون من منظورم یکی دو هفته صبر کردن که نیست. بعد تازه این مساله رو ما فقط تو ایران داریم. و فرض من این هست که با قیمت واقعی بگیریم.

در مورد نکته دوم، باز دو مساله وجود داره. اول اینکه حرف من در مورد کلیت و ماهیت Pro هست. یعنی چون میشه کاملا به آینده Pro امیدوار بود و برای خریدار ریسکی وجود نداره (که مثلا نکنه کنسول نگیره ساپورتش نکنن و ...) در نتیجه نیاز به آینده نگری هم نداره. وقتی Pro بخری در حال حاضر میتونی با پچ کیفیت بازی هارو ارتقا بدی، و از این به بعد هر بازی هم که بیاد ورژن بهترش برای Pro هست، تا چند وقت دیگه هم اختلاف گرافیکی بازی ها به قدری زیاد میشه که تفاوت به طرز معنی داری محسوس خواهد بود. و مورد دوم هم اینه که دست آخر نظر تو و نظر من سلیقس. یعنی از نظر تو شاید الان خرید پرو واجب نیست و بهتره صبر کنیم تا خیلی تفاوت زیاد بشه بعد بخریم(؟) و از نظر من گیمری که پولش رو داره ($) بهتره همین الان بخره و از تکنولوژی جدید لذت ببره.

جمله آخرم که بولد کردم وحشتناک غلطه. چون اتفاقا فن بازی تو خرید و پول دادن خیلی موثره. فن بودن برخلاف تصور معنی بدی نداره، و کسی که فن یه برند هست طبیعیه که توی تصمیمش برای خرید محصولات جدیدش به شدت تاثیر میزاره. و این اصلا مفهوم برندسازیه. سونی، اپل، مایکرو ... یه زمانی صرف کردن، یه برند ساختن و یه فن بیس عظیمی پیدا کردن که به کیفیت کارهاشون اطمینان دارن. در نتیجه به سرعت اطمینان میکنن و اگه شرایط مالی رو داشته باشن هرچی بده بیرون میخرن. فن بودن خیلی مهمه! بحث فلسفی نیست که فقط و فقط منطق رو ملاک قرار بدیم. خرید پرو هم پول اضافه دادن نیست. چون یه انتخاب هست و در عوضش یه چیز مهم گیرت میاد، کیفیت و گرافیک بهتر.

در نتیجه باز تاکید میکنم، برای کسی که قصد و پول خرید رو داره، صبر کردن کاملا فاقد معنی هست. برای چی صبر کنه؟ از همین الان کنسول رو میخره، از کیفیت بهتر، ولو جزیی، لذت میبره و میدونه که از این به بعد هم این اختلاف قراره بیشتر و بیشتر بشه و برای کنسول شکستی محتمل نیست.

اون جمله که میگی وحشتناک غلطه نظر تو هست ولی از نظر من هم وحشتناک درسته. من طرفدار یه چیزی هستم ولی حاضر نیستم پول بیخود براش بدم. مثلا آنچارتد 4 رو پیش خرید کردم ولی دیجیتالی هم قیمت مناسب بود هم اطمینان داشتم خروجی چی هست هم پول اضافه بخاطر روز اول بازی کردن ندادم. اما از نظر تو شاید درست باشه که الان شرکت X محصول Y رو میده من چون طرفدارم شرکتم میخرم و چند ماه بعد نسخه آپگرید شده میده من چون طرفدارم میخرم. این منطقی هست که ممکنه خیلی ها داشته باشن. یعنی دلیل خریدشون این باشه که چون طرفدار محصولی هستن اون رو تهیه میکنند ولی خب خیلی ها هم مثل من هستن که به دلیل طرفداری از یک محصول اون رو تهیه نمی کنند. این دسته یک محصول رو زمانی تهیه میکنند که براش دلایل درستی داشته باشن.

نکته بعد اینکه هر کسی بیاد نظرش رو بگه هیچ اشکالی نداره. از نظر تو صبر کردن بی معنی هست ولی از نظر من نیست. من خودم الان تمام شرایط خرید کنسول رو دارم (این رو گفتم چون زیاد روی این موارد تاکید کردی) ولی صبر میکنم چون به هیچ وجه الان لازم نمیدونم کنسول رو تهیه کنم چون هیچ نکته مثبتی برای من نداره. این نظر من هست و تو نظرت چیز دیگه و فکر میکنی صبر کردن بی معنی هست. خب هرکسی نظری داره و از جمیع این نظرات افراد میتونند تصمیم گیری کنند که فلان محصول رو تهیه کنند یا نه.

به نظر منم فارغ از فن هرچیزی بودن صبر کردن و بهینه خرید کردن یک شرط اساسی و حیاتی توی بازار هست.نه تنها به خاطر خود آدم بلکه به خاطر سایر مصرف کننده گان.اگه قرار باشه من چون فن یک شرکت هستم فاقد از کیفیت و قیمت اون محصول هرچیزی رو گذاشت جلوم بدو بدو برم بخرم به خودم و سایر مصرف کننده گان دارم ضربه میزنم.

این مورد حتی کم و بیش توی بازار جهانی هم ثابت شده است.اساسا حداقل یک ماه فرصت به نظر من میخاد تا ارزش یک کالا به لحاظ قیمت و به لحاظ کیفیت دربرابر قیمت مشخص بشه.فرقی هم نداره سازنده کی باشه.به وفور هم شاهد ساخت محصولات بی کیفیت از طرف شرکت های بزرگ بودیم نظیر 360 های اولیه تا همین گوشی های جدید سامسونگ.

علاوه براین ما داریم درمورد بازار ایران صحبت میکنیم.فکر نکنم کل افرادی که ساکن اروپا و آمریکا باشن و از این فروم بازدید بکنن به 1 درصد هم برسه.پس این چنین نظراتی میتونه تاثیرات بد در افکار بازدیدکنندگان به خصوص افراد جوان تر بذاره.هر خرید نامعقولی در بازار ایران مستقیم به من مصرف کننده ضرر میزنه.الان قیمت جهانی PS4 Pro 400 دلار هستش.قیمت PS4 Slim هم 300 دلار که دو ماه قبل عرضه شده. الان همین اسلیم داخل ایران از حدود 3 هفته قبل 1120 هزار تومن داره به فروش میره .یعنی در عرض حدود 1 ماه قیمت کنسول با نرخی تقریب هردلار 3750 تومن داره به فروش میرسه.اگه همین نرخ را ضرب در قیمت Pro بکنیم به این نتیجه میرسیم که تقریبا با فاصله یک ماه از الان Pro به قیمت 1500 هزار تومن در ایران میرسه که میشه خرید.پس صبر کردن و پرداختن یک قیمت معقول فکر کنم ارزشش را داشته باشه.

منم تا اینجای نسل با PC گذروندم و بازی کردم.قصد خرید PS4 Pro رو هم از زمان اولین شایعه داشتم.خوشبختانه کاملا توانایی پرداخت حتی قیمت الانش رو هم دارم.منتهی به خاطر همون اصول بالایی ترجیح میدم یک ماه دیگه هم صبر کنم ولی پول مفت نریزم توی جیب یک عده دزد +ارزش خرید کنسول بیشتر مشخص بشه.حالا این خرید بهینه برای اونایی که با پول جیبی باباشون میخان خرید کنن به نظر بسیار حیاتی تر هم هست.

دوستان عزیز چند تا نکته هست که باید خدمتتون عرض کنم درباره مزایا و معایب HDR
HDR یه تکنولوژی جدید هست که باعث افزایش کنتراست تصویر میشه و واقعا خوب عملکرده و عمق رنگ ها رو به مقداری چشمگیری افزایش داده مخصوصا توی پنل های Oled که واقعا کیفیت رو چشم نواز میکنه و شما مناظر بازی رو یه بهترین کیفیت خواهید دید .یعنی جوری که مثلا رنگ مشکی رو مشکی خالص میبینید و سفید رو پرنور و براق یعنی مثلا سفید رو به یه هالی ای از زرد نشون نمیده و رنگ رو خیلی واقعی و چشم نواز رو نشون میده
عیب HDR این هست که اینپوت لگ بازی رو به شدت افزایش میده و وقتی روی تلویزیون روشن بشه توی رزولوشن 4K اینپوت لگ به 70 میلی ثانیه هم میرسه که برای بازی های آنلاین خیلی بده و تجربه شما رو خراب میکنه!ولی برای بازی های آفلاین مشکلی نداره
یکی از عیب های دیگه HDR این هست که بعد از خیره شدن و بازی کردن طولانی شما ممکنه سردرد بگیرید و چشمتون شدید خسته بشه.این مورد در مورد افرادی که عینک میزنن کمتر هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or