چه موقع رایانه خود را خاموش میکنید؟

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چه مواقعی رایانه خود را خاموش میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
امین جان این مرض نیست:)وقتی عده ی کسایی که تو خونه هستن (و با کامپیوتر کار دارن)
بیشتر از یه نفره این مشکلات هم بوجود میاد مثلا وقتی که من از پای کامپیوتر پا میشم بلافاصله خواهرم میشینه و برعکس و این وضعیت همین طوری ادامه داره....:cheesygri

خب وقتي كسي پاش باشه يعني اينكه عيب نداره روشن باشه ولي يه عده هستن كام روشنه ولي كسي هم پاش نيست و كاري هم نميكنه!
يادمه يه زماني خودم اين طوري بودم:biggrin1: خيلي بيكار ميشدم ميزدم ديفرگ كنه:laughing:

اصولا 360 داران جزو کنسول دوست ترین ها هستن....یا دست کم تا جایی که من میدونم!...چون از وقتی یادم میاد عزو شدم-و اون موقع غلط املایی نداشتم!-همه منتظر خریدش بودن.در حالی که دوست داران ps3 ،خیلی براشون مهم نبوده....
ps2 مثل رایانه.هر وقت باهاش کار دارم روشنش میکنم!
psp هم که یه هفته ای هست گم شده....امیدوارم قبلش خاموشش کرده باشم!

البته کامپیوتر ما اوایل که همه خانواده استفاده میکردن توی اتاقی بود موسوم به اتاق کتابخانه....چون حاصل تمامی سالهای کتابخوانی مامانم تو اون اتاقه!من هم وقتی میخوام درس بخونم یا....میام تو این اتاق،چون اتاق خودم زیاد از حد شلوغه،نمیشه آدم تمرکز کنه...و چون این جور مواقع با کامپیوتر آهنگ گوش میدم،وقتی که سرش نیستم هم روشنه،ولی نه این روشنش کنم بعد بزارم برم...

من نمیفهمم،بعد دوستانی که خاموش نمیکنن،هنوز رایانشون سالمه؟:confused:
کامپیوتر اگه پاور شما نسبت به قطعاتتون واتش مناسب باشه و نواسان برق شدیدی هم اتفاق نیفته و پنکه های اصلی مثل پنکه cpu و پنکه پاور ایرادی نداشته باشند همیشه می تونه روشن باشه و امکان خراب شدنش خیلی پایینه.

کلا قطعات الکترونیکی اگه مدام کار کنند عمر بیشتری می کنند تا اینکه هی خاموش روشن شوند چون هر بار خاموش روشن کردن در واقع یه شوک به قطعه وارد می کنه.

کامپیوتر اگه پاور شما نسبت به قطعاتتون واتش مناسب باشه و نواسان برق شدیدی هم اتفاق نیفته و پنکه های اصلی مثل پنکه cpu و پنکه پاور ایرادی نداشته باشند همیشه می تونه روشن باشه و امکان خراب شدنش خیلی پایینه
.

اين پاور خيلی مهمه من يه مدت پاورم مشکل داشت منم همينطوری کامپیوتر رو روشنش ميزاشتم هر 3 4 روز چند ساعت خاموشش ميکردم. آخرشم يه بار که خاموشش کردم ديگه روشن نشد بعد فهميدم پاورم، مين رو به باد داده:(

خب وقتي كسي پاش باشه يعني اينكه عيب نداره روشن باشه ولي يه عده هستن كام روشنه ولي كسي هم پاش نيست و كاري هم نميكنه!
معمولا اونایی که باز میذارن برای دانلود اینکار میکنن
من قبل اینکه ADSL بگیرم با اینترنت DialUp شبانه وصل میشدم بعد میذاشتم دانلوود کنه تا صبح منم میخوابیدم
الان خیلی ها هستم مثل من اینکارو انجام میدن

تو کنسول ها که:
psp:معمولا یادم میره خاموش کنم....!
ps2:بازی نمیکنم خوب خاموشه!
---
pc:این adsl مگه میزاره؟شبا فقط خاموشش میکنم(اگر چیزی رو dl نمیکنم).وقتی از پاش بلد میشم به 2 دقیقه نرسیده دوباره پاشم.

pc منم اغلب روشنه.البته فقط شبها دانلود میکنه.روز هم که اگه خونه باشم حتما روشنه حالا یا موزیک اجرا میکنه یا هیچ چی دیگه:biggrin1:
به هر حال از 24 ساعت کامپیوتر من 5 یا 6 ساعت خاموشه و بقیش روشنه.
پ.ن: خوب حالا که چی؟:biggrin1:

کامپیوتر اگه پاور شما نسبت به قطعاتتون واتش مناسب باشه و نواسان برق شدیدی هم اتفاق نیفته و پنکه های اصلی مثل پنکه cpu و پنکه پاور ایرادی نداشته باشند همیشه می تونه روشن باشه و امکان خراب شدنش خیلی پایینه.

دقيقا" ... خوشبختانه سيستم من همين طوره .
کلا قطعات الکترونیکی اگه مدام کار کنند عمر بیشتری می کنند تا اینکه هی خاموش روشن شوند چون هر بار خاموش روشن کردن در واقع یه شوک به قطعه وارد می کنه.

قبلا" هم اين جمله رو از زبان پژوهشگرا شنيده بودم .

معمولا اونایی که باز میذارن برای دانلود اینکار میکنن

كامپيوتر من در دو حالت در طبيعت يافت مي شه :

_ در حال دانلود كردن
_ در حال دانلود نكردن

هفته ي پيش تماما" ( مي دونم اشتباهه ! ) روشن بود ... خلاصه من رايم گزينه ي آخر بود .

بله البته،دوستان توضیح دادن،من تسلیمم!
خوب موقع دانلود طبیعیه روشن باشه رایانه،ولی شبا...!!من هیچ وقت شب چیزی رو نذاشتم دان بشه...از ظهر میزارم....که هر چه قدر سنگینه تا شب تموم بشه دیگه...آخه شبا احتمال خاموشی(رفتن برق،بدون هیچ اخطاری!)بیشتره بخصوص تو تهران،خوب پدر کامپیوتر در میاد !ا!
1052.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or