MILAD619 کاربر سایت Nov 22, 2012 #1 خب تو این تاپیک بگین چه بازی بیشتر بهتون ضدحال زد؟ فقط از توهین به هم بپرهیزین!! ---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ---------- اول از خودم شروع میکنم. NEED FOR SPEED THE RUN SLEEPING DOGS
خب تو این تاپیک بگین چه بازی بیشتر بهتون ضدحال زد؟ فقط از توهین به هم بپرهیزین!! ---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ---------- اول از خودم شروع میکنم. NEED FOR SPEED THE RUN SLEEPING DOGS
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Nov 22, 2012 #2 Call of Juarez the cartel این همه منتظر بودم بیاد بعد که اومد به ... افتادم و زدم شیفت + دلیتش کردم
MILAD619 کاربر سایت Nov 22, 2012 #3 نوشته شده توسط majidred2011: Call of Juarez the cartel این همه منتظر بودم بیاد بعد که اومد به ... افتادم و زدم شیفت + دلیتش کردم بیشتر... من که سه باز تا تهش رفتم:d
نوشته شده توسط majidred2011: Call of Juarez the cartel این همه منتظر بودم بیاد بعد که اومد به ... افتادم و زدم شیفت + دلیتش کردم بیشتر... من که سه باز تا تهش رفتم:d
Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Nov 22, 2012 #4 Silent Hill Shattered Memories: خاطراتم رو با Silent Hill 1 مخشوش کرد! گرچه به کلی فراموشش کردم!
mrm2020 کاربر سایت Nov 22, 2012 #5 Fallout New Vegas Dead Rising 2 Kane & Lynch 2 که این آخری یک آشغال به تمام معنا بود :-o :-o و هر سه این بازی ها نقطه عطفی بود برای اینکه دیگه به نمره بو امتیاز بازیهایی که اطلاعی از اونها ندارم اهمیتی ندهم
Fallout New Vegas Dead Rising 2 Kane & Lynch 2 که این آخری یک آشغال به تمام معنا بود :-o :-o و هر سه این بازی ها نقطه عطفی بود برای اینکه دیگه به نمره بو امتیاز بازیهایی که اطلاعی از اونها ندارم اهمیتی ندهم
dark souls کاربر سایت Nov 22, 2012 #6 بدون هيچ شكي RESIDENT EVIL 6 كلا باورم نميشد اينقدر مزخرف شده باشه.
F FPS Dᴏug کاربر سایت Nov 23, 2012 #11 راستی Battl3field 3 هم بود .... نصبش کردم با کلی امیدواری 10-25 فریم میده .
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Nov 23, 2012 #15 سینگل BF3 فکر میکردم سینگلش مثل BFBC 2 قشنگه ولی وقتی نصبیدم حالم از سینگلش گرفته شد البته میدونم DICE همیشه روی مولتی تمرکز داره ولی بازم ...
سینگل BF3 فکر میکردم سینگلش مثل BFBC 2 قشنگه ولی وقتی نصبیدم حالم از سینگلش گرفته شد البته میدونم DICE همیشه روی مولتی تمرکز داره ولی بازم ...