چه اتفاقی می افتد که شما از پای کنسول پا میشید؟

• Thread starter Thread starter dude
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گیر های ممتد در طول روز + ساعت خواب شب :| :d :|
دنباله این گیرهای ممتد نصایحی از جمله بازی همیشه هست ولی درس و کنکور همیشه نیست و آینده ی تو بازی نیست میباشد. دیده شده این سخنان مورد تایید اینجانب واقع شده ولی هیچگاه عمل نشده. البته الان به علت بی اعتمادی به خود دستگاه را کارتن پیچ کرده و بر گوشه ای نهاده و بی صبرانه منتظر عید میباشیم.
با تشکرات ویژه!

من قبلا تا 14 ساعت هم بازی میکردم ..... اما الان تنها dota بازی میکنم اونم هر 2-3 روزی یکبار ...... نه وقتش دارم و نه حوصلش مگر اینکه بازیش شاهکار باشه مثل portal 2

من هر وقت توی یک بازی،زیاد بمیرم،اول به سازنده های بازی فحش میدم،بعد میگم من دیگه این بازی رو ادامه نمیدم و پا میشم میرم.
اما 5 دقیقه بعدش بر میگردم شروع میکنم به ادامه بازی.:-b

دقیقا مثل ما هستی!! :d

مثلا یک باس بیاد زیاد بمیرم پا میشم l-)

من جديدا نميدونم چرا اينجوري شدم نيم ساعت يه بازي رو ميرم خسته ميشم، بعد ميگم بزار يه بازي ديگه بزارم اما هر بازي رو ميرم سراغش ميگم الان حسش نيست، بيشتر از ٢٠ بازي تموم نكرده دارم خيلي ناراحتم ميترسم روح گيمري در من افول كرده باشه، دارويي چيزي سراغ دارين؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
خدایی ناجوون مردانست که واسه خستگی و بی حالی و گرسنگی و خاب الودگی از پای کنسول پاشیم ولی مامانمون گریه بیفته پا نشیم تورو خدا نکنید اینجوری گناه دارن اون یکی میگی ناسلامتی بزرگ شدیم نمیاد ما رو بزنه یعنی نمیتونه شاید خب اگه بزرگ شدی که این وضعش نیست چرا حرصش میدی دوس دارم بابام بود و همون دفعه اول میومد میزد تو گوشم و منم پا میشدم.

تا دیروز خستگی مدرسه و درس و خواب و فوتبال نمیزاشت بیش تر از نیم ساعت 1 ساعت پای کنسول باشم ولی دیروز جاتون خالی 6 7 ساعت باهاش حال کردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or