چه اتفاقی می افتد که شما از پای کنسول پا میشید؟

• Thread starter Thread starter dude
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که روزی 7 ساعت بیشتر بازی نمیکنم و معمولا برای خوابیدن از پای کنسول پا میشم!

شما چجوری روزی 7 ساعت بازی می کنی ؟؟؟

من بعد یکی دو ساعت که بازی می کنم بازی دیگه بهم حال نمیده خاموش می کنم :surrender:

شما چجوری روزی 7 ساعت بازی می کنی ؟؟؟

من بعد یکی دو ساعت که بازی می کنم بازی دیگه بهم حال نمیده خاموش می کنم :surrender:
شما وقتی شرو می کنی بازی مثل MW3 رو آنلاین بازی کنی، هیچ عملی ارادی نمی تونه تو رو از پای X بلند کنه. حتما باید یه اتفاقی بیفته. مخصوصا که همه هم تو سرور ایرانی باشند و موضوع ، موضوع رو کم کنی باشه.

شما وقتی شرو می کنی بازی مثل MW3 رو آنلاین بازی کنی، هیچ عملی ارادی نمی تونه تو رو از پای X بلند کنه. حتما باید یه اتفاقی بیفته. مخصوصا که همه هم تو سرور ایرانی باشند و موضوع ، موضوع رو کم کنی باشه.
دقیقا درسته آخه کی میتونه از پای مولتیپلیر mw3 بلند شه؟

فقط زمانی از پای کنسول بلند میشم که میرم به طرف CD هام و یه بازی دیگه انتخاب میکنم و میزارم تو دستگاه و بازم...!
این روند ادامه پیدا میکنه تا موقع دانشگاه رفتن فرا میرسه و وقتی برمی‌گردم دوباره شروع میشه...:d

منم مامانم فقط در حد حرف زدن بهم گیر میده یا میگه مگه سال اینده کنکور داری و درس داری بشین بخون ولی من متاسفانه گوشم بدهکار نیست!
اگه بشینم بای ایکس باکس اونم انلاین باشه توی ایکس باکس لایو دیگه بلند نمیشم تا اینکه خوابم ببره یا دیگه دستگاه خیلی داغ کنه!
یا اینکه مثلا امروز تا ساعت 12 شب بازی کنم و بدونم فرداش امتحان دارم اونوقت کمتر بازی میکنم
البته من شب امتحانات هم کمی بازی میکنم:d

من هر وقت توی یک بازی،زیاد بمیرم،اول به سازنده های بازی فحش میدم،بعد میگم من دیگه این بازی رو ادامه نمیدم و پا میشم میرم.
اما 5 دقیقه بعدش بر میگردم شروع میکنم به ادامه بازی.:-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or