challengeeverything
کاربر سایت
نه بابا مرض ندارن.نوشته شده توسط Miesam:ببخشید من که نمیفهمم مگه مرض دارن خب اگر از روی اون یارو کشیدن مدل رو چرا همون رو برای فیلم انتخاب نکردن
باشه پویا جون راست میگی شما !!!
من که واقعا سر در کار این مردم نمیارم هر روز یک کاری میکنن ادم به عقل انسان شک میکنه؟؟؟
نه آقا مصطفي شخصيته فيلمه تامب رايدر رو وقتي مي خواستن انتخاب كنن چون شباهت هايي بين اون و آنجليا جولي بود از اين بازيگر براي اون نقش استفاده كردن...نوشته شده توسط mostafa_cpp:نه ، Karima Adebibe فقط مدل قسمت Legends هستش ؛
در مورد ورژنهاي قبلي تومب ريدر و اينكه لارا كرافت از روي آنجلينا جولي ساخته شده يا بخاطر شباهت آنجينا جولي به لارا كرافت ، توي فيلم تومب ريدر بازي كرده هنوزم بين علما اختلاف هست
چرا که نه بزار دمت گرم.
عكسها رو تو همون پست قبليم قرار دادممصطفی جان!
از قدیم گفتن: نیکی و پرسش؟؟؟؟
گفتم كه بين علما اختلاف هست :cheesygriنه آقا مصطفي شخصيته فيلمه تامب رايدر رو وقتي مي خواستن انتخاب كنن چون شباهت
هايي بين اون و آنجليا جولي بود از اين بازيگر براي اون نقش استفاده كردن...
متاسفانه من چيزي پيدا نكردمدر ضمن توی آرشیوت از شخصیت های بازی های جنگ جهانی مثل ( brothers in arms)هستش؟
اصلا چنین چیزی پیدا میشه؟
خوب فیلمی مثل تامب رایدر رو نمیتونستن همینجوری نقش اولش رو بدن به هرکسی .ببخشید من که نمیفهمم مگه مرض دارن خب اگر از روی اون یارو کشیدن مدل رو چرا همون رو برای فیلم انتخاب نکردن