چند وقت دیگر کنسول PS4 عرضه می شود. شرکت سونی ویدیویی تبلیغاتی و البته تأثیرگذار منتشر کرده که به 4 دوره از روند مجموعه کنسولهای PlayStation می پردازد. این ویدیو جالب مربوط به زندگی شخصی است که هیچ وقت از این کنسول ها جدا نشده و از دوره نوجوانی و همراه با اجرای بازیهایی مثل Tekken در PSone - ا Resident Evil 4 در PS2 - ا Gran Turismo 5 در PS3 و بالاخره Killzone: Shadow Fall در PlayStation 4 خاطراتی را برای خود و دوستش رقم زده است.
یادش بخیر اولین باری که پلی 1 خریدم یه پلی بزرگ ژاپنی بود 190 هزار خریدم چقدر باهاش بازی کردم دنیایی بازی داشت صدا اول روشن شدن کنسول منو به گذشته برد انگار تو دلم قند آب شد
هر سه کنسول ، اسلیمشونم نشون میده دقت کن بچه !! :d
یه چیز ورای بیان بود !!
چه لحظاتی که با پلی استیشن نداشتم و ندارم و نخواهم داشت !! :d ( چی گفتم من ؟!! )
سونی بهت وفادارم تا آخرین جرگه های خونم !!
موندم چطوری ندیدم این 2 تصویر رو:d
شاید از ذوق بیش از حد این ویدیو بود
از دوستان ممنون
منم سال 77 بود PS رو خریدماز توپخونه
یک حسی موقع باز کردن دستگاه و تستش توسط فروشنده داشتم که هیچ وقت دیگه تو خرید هیچ دستگاه الکترونیکی تکرار نشد
یادمه تو تهران روی اتوبوس های شرکت واحد تبلیغ PS بود با اون دسته های معمولی و بدون Dual shock
Resident evil هم اولین بازی بود که خریدم باهاش یادم نمیره اولین زامبی بازی
موندم چطوری ندیدم این 2 تصویر رو:d
شاید از ذوق بیش از حد این ویدیو بود
از دوستان ممنون
منم سال 77 بود PS رو خریدماز توپخونه
یک حسی موقع باز کردن دستگاه و تستش توسط فروشنده داشتم که هیچ وقت دیگه تو خرید هیچ دستگاه الکترونیکی تکرار نشد
یادمه تو تهران روی اتوبوس های شرکت واحد تبلیغ PS بود با اون دسته های معمولی و بدون Dual shock
Resident evil هم اولین بازی بود که خریدم باهاش یادم نمیره اولین زامبی بازی