چهار نسل با خانواده PlayStation

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
PS_Memories.jpg

چند وقت دیگر کنسول PS4 عرضه می شود. شرکت سونی ویدیویی تبلیغاتی و البته تأثیرگذار منتشر کرده که به 4 دوره از روند مجموعه کنسولهای PlayStation می پردازد. این ویدیو جالب مربوط به زندگی شخصی است که هیچ وقت از این کنسول ها جدا نشده و از دوره نوجوانی و همراه با اجرای بازیهایی مثل Tekken در PSone - ا Resident Evil 4 در PS2 - ا Gran Turismo 5 در PS3 و بالاخره Killzone: Shadow Fall در PlayStation 4 خاطراتی را برای خود و دوستش رقم زده است.

اینجا آپ کردم - حجم ویدیو 16 مگ(حتما ببینید)
You

1
2

وقتی صدا روشن شدن کنسول های قدیمی میشنوم چهار سطون بدم میلرزه میگم یه زمانی چقدر بچه بودیم انگار دیروز بود .:((

واقعا برای جدیدی ها خیلی متاسفم که کنسول های قدیمی تجربه نکردن از سگا و کمودور و میکرو بگیر تا PS1 و PS2 و XBOX و دریمکست واقعا هر کدام برای خودشون لذتی داشتن من هم با هر کدام خاطره ای با پسر خاله ها و برادرم تا دوستان الان که یادشون میفتم خاطره های خوب و تلخ زیادی یادم امد .:((:x:-s

کلا ویدئو نکات زیادی داره

مثلا روی زمین کنار کنسول مجله Edge هم حضور داره که تو هر نسل اون مجله هم تغییر میکنه :دی
shadow of the colossus اون گوشه تو حلقم :دی

ويديو خيلي از خاطراتو زنده كرد..
به عنوان يك عضو كوچك از خانواده بيكران طرفدار و دارندگان playstation , افتخار ميكنم كه بهترين لحظات گِيمِريم رو با playstation گذروندم.
2223927-sonymakebelieve.jpeg

این ویدیو محشر بود هر باز میبینم اشک تو چشام جمع میشه خدایی مخصوصا موقعی که PsOne slim و ps2 نشون میده خاطرات بچگیم واقعا زنده شد
صدای کرش اول ویدیوم حرف نداشت:دی
ps4 هم که نشون میده کف کرده بودن عجیب خود اون پسر هم ذوق زده شد وقتی کنترلرو گرفت دیگه چه برسه به ما :دی:x

من رســــمـــــــا این کلیپ کوتاه رو، احساسی ترین ویدئو تاریخ جهان نام گذاری می کنم!
آبم کرد اَصَن...

اخرت هر چی ویدیو تبلیغاتی بود :x از خردسالی تا پیری فقط پلی استیشن :d

این ویدئو هر چی داشت جز احساس !! :|

خیلی ممنون:|
کامنت های زیر این ویدئو تو Uتیوب نه نظر دوستان همینجا رو بخونید شاید هدایت شدید
09.gif

گفتم که این تیزر احساسات گیمرهای هدایت شده رو بر می انگیزد:>

واقعا چه دورانی بود با خانواده سونی .. PS1 با کراش و سایفون و گرن توریسمو و وینینگ الون و چند تا دیگه گذشت .. PS2 اوج هنر سونی بود .. God of War شاهکارترین چیز واسه نشون دادن قدرت سونی .. متاسفانه با نسل سوم از این خانواده فقط Uncharted 2 و Heavy Rain و GoW 3 رو تجربه کردم اما همونش هم عالی بود .. امیدوارم نسل چهارم هم برای سونی و طرفداراش عالی باشه .. درضمن شدیدا منتظر یه کراش هستم واسه PS4 .. من نمیدونم دیگه باید بیاد ! ... :| :دی

هی .... گریه مان گرفت :| یاد tekken افتادم ! چه کل ها که سر این بازی ننداختیم.فوتبال - nfs 4 - رزیدنت اویل 3 ! و البته عشقم: Duke nukem ! time to kill,,,,یه بار بود من تازه nascar خریده بودم.حالیمون نبود شوک چیه.اقا این ماشینه رفت جاده خاکی دسته شروع کرد به لرزیدن !! همچین دسته رو ول کردم و ترسیدم....یادش بخیر.

و چه قدر سخته اگه playstation 4 اخرین کنسول sony باشه ..... به امید عرضه شدن playstation 5 و شماره های بعدی تا اخر .......

living with playstation

a1e3a5aede16.png

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or