چند وقت دیگر کنسول PS4 عرضه می شود. شرکت سونی ویدیویی تبلیغاتی و البته تأثیرگذار منتشر کرده که به 4 دوره از روند مجموعه کنسولهای PlayStation می پردازد. این ویدیو جالب مربوط به زندگی شخصی است که هیچ وقت از این کنسول ها جدا نشده و از دوره نوجوانی و همراه با اجرای بازیهایی مثل Tekken در PSone - ا Resident Evil 4 در PS2 - ا Gran Turismo 5 در PS3 و بالاخره Killzone: Shadow Fall در PlayStation 4 خاطراتی را برای خود و دوستش رقم زده است.
وقتی صدا روشن شدن کنسول های قدیمی میشنوم چهار سطون بدم میلرزه میگم یه زمانی چقدر بچه بودیم انگار دیروز بود .
واقعا برای جدیدی ها خیلی متاسفم که کنسول های قدیمی تجربه نکردن از سگا و کمودور و میکرو بگیر تا PS1 و PS2 و XBOX و دریمکست واقعا هر کدام برای خودشون لذتی داشتن من هم با هر کدام خاطره ای با پسر خاله ها و برادرم تا دوستان الان که یادشون میفتم خاطره های خوب و تلخ زیادی یادم امد .
ويديو خيلي از خاطراتو زنده كرد..
به عنوان يك عضو كوچك از خانواده بيكران طرفدار و دارندگان playstation , افتخار ميكنم كه بهترين لحظات گِيمِريم رو با playstation گذروندم.
این ویدیو محشر بود هر باز میبینم اشک تو چشام جمع میشه خدایی مخصوصا موقعی که PsOne slim و ps2 نشون میده خاطرات بچگیم واقعا زنده شد
صدای کرش اول ویدیوم حرف نداشت
ps4 هم که نشون میده کف کرده بودن عجیب خود اون پسر هم ذوق زده شد وقتی کنترلرو گرفت دیگه چه برسه به ما
واقعا چه دورانی بود با خانواده سونی .. PS1 با کراش و سایفون و گرن توریسمو و وینینگ الون و چند تا دیگه گذشت .. PS2 اوج هنر سونی بود .. God of War شاهکارترین چیز واسه نشون دادن قدرت سونی .. متاسفانه با نسل سوم از این خانواده فقط Uncharted 2 و Heavy Rain و GoW 3 رو تجربه کردم اما همونش هم عالی بود .. امیدوارم نسل چهارم هم برای سونی و طرفداراش عالی باشه .. درضمن شدیدا منتظر یه کراش هستم واسه PS4 .. من نمیدونم دیگه باید بیاد ! ...
هی .... گریه مان گرفت یاد tekken افتادم ! چه کل ها که سر این بازی ننداختیم.فوتبال - nfs 4 - رزیدنت اویل 3 ! و البته عشقم: Duke nukem ! time to kill,,,,یه بار بود من تازه nascar خریده بودم.حالیمون نبود شوک چیه.اقا این ماشینه رفت جاده خاکی دسته شروع کرد به لرزیدن !! همچین دسته رو ول کردم و ترسیدم....یادش بخیر.