چند سال تونه (ویرایش شده)

چند سالتونه

• مجموع رای دهنده‌ها
    250
14 ساله . (14 سالم کامله ، تو 15 سالم :d)
از 4 سالگی با سگا شروع کردم :d یادش بخیر . (همون موقع که PS1 رو تو یه مجموعه تلویزیونی آوردن ، گیر دادم از اینا میخوام :d . برام سگا خریدن :| )
بعدش یه سری کنسول دیگه هم داشتم که یادم نیست اسمشون رو . بعد با PS2 اولین بازی ای که کردم ، EURO 2000 بود که شاهکار EA هست . =))
بعد از اون هم در 2 فروردین یه PSP خریدم . یه سال بعدش هم در 7 فروردین PS3 خریدم . PC هم چون سروره که رتبه رو پایین نیاوردم :d . بهتره که کنسول ها رو با PC مقایسه نکنیم :d

منم یه 3 ماه دیگه میرم تو 14 سال از 3 سالگی بازی می کنم
از همون اول با PC داییم بازی می کردم تا 6 سالگی خودم PC خریدم بعدشم حدود 1 سال و نیم پیش PS3 خریدم که بدلیل مشکلات کپی خور بعد 6 ماه فروختم Xbox خریدم الانم همونو دارم

اوه یادش بخیر اون زمان داداشم Micro داشت منم یک مار آب پاش داشتم زدم به ... بردم میکرو شو میخواست منو بخوره:دی:دی:دی
بعد که بزرگ تر شدم خودم گرفتم دوباره:دی بعد توی 7 سالگی PC گرفتم میرفتم Pin ball بازی میکردم یک کیفی میداد:دی الانم 15 سالمه

من خودم16سالمه
اولین کنسولم رو درست اسمش رو یادم نمیاد(نمیدونم میکرو بود اتاری بود،چی بود)فقط میدونم یه تفنگ داشت که با اون بشقاب میومد تو هوا و باید میزدیشون(آخر هم به دست مادرم به دو نیمه مساوی تقصیم شد):d
و بازی دومم همون طور که یکی از دوستان گفتResident Evil 3بودکه تازه اومده بود و داداشیم برام خریدش چون می خواست من رو بترسونه اون رو خرید برام ولی دمش گرم که خریدش برام باعث شد که بااون بازی کلی خاطره گیرم بیاد(یادش بخیر وقتی بازیش میکردم شب تختم خیس میشد:d)
لازم به ذکر است که بگویم من گیم رو وقتی4سالم بود شروع کردم و الآن هم12ساله که گیمرم.خدابده برکت

آخرین ویرایش:
منم یه 3 ماه دیگه میرم تو 14 سال از 3 سالگی بازی می کنم
قصد جسارت ندارم،ولی بچه 3 ساله به زور و طِی طِی کنان راه میره،شما تو 3 سالگی بازی می کردین؟؟حالا 4 سالگی باز چیزی:d

سلام 23سالمه.
سیر تکامل :d : 4 سالگی آتاری ، 5سالگی میکرو ، ( از 9 تا 12 تلپ کلوپ) 12 سالگی pc پنتیوم 2 (15-17 الاف گیم نت ) 18سالگی pc پنتیوم 4 . 22 سالگی Pro Gaming Computer
فکر کنم حالا حالا ها جا داشته باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or