چند سال تونه (ویرایش شده)

چند سالتونه

• مجموع رای دهنده‌ها
    250
چقدر اعداد نظرسنجی حساب شده هستند:دی

بازی سنتر = نوب سنتر

4 تا کاربر ادونسد نداره این فروم!
آقای ادونسد، همین که شما داخل فروم فعالیت میکنید باعث افتخار هستش؛ پس به فعالیت هاتون ادامه بدید و کاری به نوب ها نداشته باشید!
شنیده بودم بعضی ها سن شون افزایش پیدا میکنه اما شعورشون نه؛ الان یقین کردم!

آقای ادونسد، همین که شما داخل فروم فعالیت میکنید باعث افتخار هستش؛ پس به فعالیت هاتون ادامه بدید و کاری به نوب ها نداشته باشید!
شنیده بودم بعضی ها سن شون افزایش پیدا میکنه اما شعورشون نه؛ الان یقین کردم!

من نگفتم خودم آماتور هستم یا ادونسد!

من جایی فعالیت می کنم که از وجود کاربر های ادوندسش درس ها یاد بگیرم نه اینکه بخوام با یک مشت نوب سر و کله بزنم!

و بازی سنتر هم متاسفانه فقط یوزر هایی مثل شما داره که حرفی برای گفتن ندارند و فقط دنبال بحث های فرسایشی هستند!

موفق باشید!

من جایی فعالیت می کنم که از وجود کاربر های ادوندسش درس ها یاد بگیرم نه اینکه بخوام با یک مشت نوب سر و کله بزنم!

و بازی سنتر هم متاسفانه فقط یوزر هایی مثل شما داره که حرفی برای گفتن ندارند و فقط دنبال بحث های فرسایشی هستند!

موفق باشید!
واقعا واست متاسفم!
آدمایی مثل تو باعث میشن به ما بگن بی تمدن و بی فرهنگ!

اپل سابقه ای 8 ساله ای داشت در ایران و ما نمیدانسیتم ...
ما 8 سالمون با با مصالح ساختمانی بازی میکردیم ...
البته 6 سال ،14 سالشه اوشون:d چهارده منهای 8 میشه 6:d
در مورد خط دوم که...دوره شما مصالح ساختمونی کجا بود؟؟:|خشتی بود خونه ها:d

14 سالم هست از 3 یا 4 سالگی با کامپیوتر یه بازیه جنگلی بود داخلش شکار میکردی و یه دستگاه دیگه هم داشتم ( اسمش رو نمیدونم چیه ) شروع کردم به بازی کردن بازی های کامپیوتری .

arian007 جان مگه فیسبوق هست که هی میگی لایک بده ( اونم با کمال پررویی :d خودت گفتی پررویی ما هم یاد آوری کردیم :d )

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 PM ارسال شده بود ----------

موفق باشید!

چه رویی هم داره . الان بچه 6 ساله تو رو تو بازی رگبارت میکنه .

آخرین ویرایش:
منم کوچیم همه 15 سالمه 2 ماه دیگه میرم 16

;;)

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 PM ارسال شده بود ----------

از 4 سالگی با گیم بودم و بازی می کردم

آتاری - سگا - پلی 1 - کامپیوتر -

اولین بازی هم رزیدنت اویل 3 نمسیس که واقعا می ترسیدم :-ss

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or