چند روز ديگر تا رونمايي بزرگي از Assassin's Creed

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
terrible-logo-mock-up.jpg

تا چند روز ديگر رونمايي بزرگي در رابطه با Assassin's Creed انجام خواهد شد . اين اطلاعات در صفحه ي فيسبوك رسمي AC آمده است ، البته در سايت رسمي خود بازي هم نوشته شده است كه طرفداران اين سري بايد منتظر اخبار جديدي باشند كه به زودي منتشر ميشود.
هنوز مشخص نيست كه اين رونمايي DLC هاي بيشتر براي آخرين نسخه از اين عنوان است يا اطلاعات تكميلي درباره ي Assassin's Creed 3 است. بهترين كار انتظار است ، اما تا آنجا كه ما ميدانيم شخصيت اصلي بازي فرد جديدي است و بازي در 30 اكتبر عرضه خواهد شد.

به نظر من این شبیه زامبی ای میمونه که لباس اساسین ها رو پوشیده................
تیر و کمان،تبر با آرم اساسین و تفنگ،چه چیزی بشه،هیدن بلید پس کو؟؟؟

ASSASSIN سرخ پوست..! فکر کنم چهار سال دیگه به نینجا های ژاپنی ختم بشه..

در کل استقبال میشه.. حداقل از اون یکنواختی در میاد..

اصلا دوست ندارم ACIII تو این نسل بیاد چون مشخصه که با توجه به پتانسیل کنسول های نسل حاضر نمیشه انتظار تولید شاهکاری مثل ACII رو داشت یعنی بازی به هیچ وجه نمیتونه اون جهش لازم رو داشته باشه حتی اگه تیم اصلی بازی 20 سالم رو بازی کار کرده باشه

ما به این بازی ایمان داریم سه سال که الکی روش کار نکردن که :d امیدوارم مثل نسخه دوم و BH عالی در بیارند
پ.ن:عجب تیپی داره الطائر و اتزیو فراموش کردیم :d

بازی احتمالا ( و می تونم بگم یقینا)وقایع اتفاق افتاده در هنگام استقلال آمریکا را روایت می کنه، به هر حال وقایع بازی قطعا مربوط به همون سال ها می شه( سال1776 میلادی، حالا یه کم( تا 20 سال) جلوتر یا عقب تر) اگر دقت کرده باشید پرچم حال حاضر آمریکا سیزده ردایِ سفید و قرمز داره و پنجاه ستاره، اما این پرچم دقیقا سیزده ستاره و سیزده ردا داره. این سیزده ردا اشاره به سیزده مستعمره ای داره که برایِ اولین بار علیه انگلستان قیام کردند و باعث استقلال آمریکا شدند، برای همین هم سیزده ردا در پرچم آمریکا ثابت و این تعداد ستاره ها است که تغییر می کنه، اما این پرچم- که اولین پرچم آمریکا است و در ژوئن 1777 میلادی به طور رسمی پرچم این کشور شد- پرچم استفاده شده توسط همون سیزده مستعمره است که باعث استقلال آمریکا شدند. به هرحال اگر درستی عکس صحت داشته باشه، وقایع بازی در سال 1776، حالا یه کم جلوتر یا عقب تر، به وقوع می پیونده.

به هر حال عکس صفحه ی قبل، ابدا باعثِ خوشحالی من نشد... من نمی دونم وقتی این همه ایده ی خوب دارن، چرا رفتن سراغ استقلال آمریکا و یا بهتر بگم، آمریکایِ اون دوران...

آخرین ویرایش:
اتفاقا شخصیتش خیلیم باحاله!!!
یه سرخ پوست بی اعصابو برداری و بری بین یه جمعیت و بگی لی لی لی لی یو ها!!!!
چه شود!!!
کلا از این سری بازیای یوبی سافت خیلی خوشم میاد+پرنس مرحوم!!!
نگران نباشین احتمال زیادی هست که یه شاهکار مثل AC II بشه.همین تغییر مکان خودش گام بزرگیه!!!
فقط خدا کنه تو بازیش بارون هم باشه!!!
مردیم از بس محیط خشک دیدیم!!!

و اینجاست که باید به شایعات MondoXbox ایمان بیاریم :دی به نظرم Assassin سرخ پوست چیز جالبی میشه، فقط امیدوارم یه فکری به حال گیم پلی کنن که دیگه زیادی یکنواخت شده :دی

اصلا دوست ندارم ACIII تو این نسل بیاد چون مشخصه که با توجه به پتانسیل کنسول های نسل حاضر نمیشه انتظار تولید شاهکاری مثل ACII رو داشت یعنی بازی به هیچ وجه نمیتونه اون جهش لازم رو داشته باشه حتی اگه تیم اصلی بازی 20 سالم رو بازی کار کرده باشه
چرا کم بیااره کنسول؟ از نظر گرافیکی مشکلی نداره!!! مشکل تنوع و داستان و لذت بخش بودن بازیه چیزی که تو AC II دیدیم ولی تو ACRV ندیدیم

به نظرم اگر رویه brother hood را ادامه دهد همان طور که در revelation تکمیلش کرده بود عالی میشود چون واقعا من همه را بازی کرده بودم ولی از brother hood فن بازی شدم و همش به خاطر اون مامورت های جانبی و پول در آوردن و خرید مغازه ها بود چون 1 و 2 خداییش جز داستان چیزی نداش گیم پلی که فقط از a برو b و به قتل برسون بود در حقیقت با اضافه کردن این سیستم پول در آوردن حس گشت و گزار رو بردن بالا و ادم حس بهتری داره زمانی که در ازای کاری که میکنی جایزه و پول بگیری تا اینکه الکی هی پول بده هیچ استفاده ای هم نداشته باشه در ضمن امیدوارم شماره بعدی همون تور که تو اخری نارنجک ها مختلف بود باروت های مختلف برای تفنگ هم بهش اضاف بشه یکم هم این آیتم های لباسش را بیشتر کنن آدم بتونه شخصی سازی بیشتری بکنه نه اینکه فقط رنگش عوض بشه و یکم کپل تر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or