چند روز ديگر تا رونمايي بزرگي از Assassin's Creed

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
terrible-logo-mock-up.jpg

تا چند روز ديگر رونمايي بزرگي در رابطه با Assassin's Creed انجام خواهد شد . اين اطلاعات در صفحه ي فيسبوك رسمي AC آمده است ، البته در سايت رسمي خود بازي هم نوشته شده است كه طرفداران اين سري بايد منتظر اخبار جديدي باشند كه به زودي منتشر ميشود.
هنوز مشخص نيست كه اين رونمايي DLC هاي بيشتر براي آخرين نسخه از اين عنوان است يا اطلاعات تكميلي درباره ي Assassin's Creed 3 است. بهترين كار انتظار است ، اما تا آنجا كه ما ميدانيم شخصيت اصلي بازي فرد جديدي است و بازي در 30 اكتبر عرضه خواهد شد.

انقدر واسه اين سري احترام قائل بودم كه تمام نسخه هاشو اورجينال گرفتم ، به قول يكي از دوستان با AC II زندگي كرديم . ولي AC:R رو با چنگ و دندون به زور خودم رو كشوندم كه فقط بازي رو تموم كنم . خيلي تكراري شده بود .
ولي هنوز بسي اميد به ACIII دارم اميدوارم مثل ACII بي نظير و پر از سورپرايز باشه.

کلا نظرات درباره Assassin's Creed خیلی خیلی متفاوته.
منم از نسخه اول که شروع کرد همینجوری رفته رفته بعدش نسخه دوم و Brotherhood باهاشون حال کردم ولی این آخری یعنی Revelations احساس میکنم بگی نگی یکنواخت ظاهر شد.
(هر چند هنوز وقت نکردم تمومش کنم!)

امیدوارم این نسخه جدیده ایده های جدید زیادی داشته باشه
(مخصوصا خیلی علاقه دارم مبارزات یکم هیجان انگیز تر و سریع تر بشه)

صابر راست میگه که. این شماره آخر یعنی رسما داشت با اعصاب من بازی می کرد. برای منی که واقعا مثل خیلی ها عاشق این سری بودم و هستم یه شکست تلقی شد. یعنی همه چی تکراری. همه چی. کارهای بی معنی مثل بمب سازی که جز تلف کردن وقت و اینکه بخوان بگن چیز جدید اضافه کردیم کارایی دیگه نداشتن تقریبا. البته اینجا جاش نیست وگر نه اگه بخوای، دونه دونه حاظرم سر مسائلی که باعث شد این شماره ضعیف عمل کنه (از نظر من) رو برات شرح بدم.
افت این نسخه دلیل داره فردین جان

اول اینکه از اول در برنامه ریزی های بلند مدت یوبی AC به اسم Revelations اصلا قرار نبود ساخته بشه نمیدونم کدوم احمقی اومد گفت پتانسیل داستانی AC Lost Legacy خیلی بیشتر از اینه که یه عنوان 3DS ـی باشه بعد یهو گفتن هرچه باداباد کامل ترش میکنیم در واقع اب بهش میبندیم میدیم دسته یه تیم زپرتی تا هم پتانسیل داستانیش حدر نره مثلا هم هواس ملت از AC III پرت شه تا با خیال راحت بسازنش هم حالا که داره خوب میفروشه تو این وضع خراب بازار خوب بزار مام کش بدیم (اینو گیلموت میگه) برای همین ACR شد این

در واقع ACR رو اصلا نباید حسابش کرد منظورم اینه که فکر نکنید چون ACR خیلی بد و خسته کننده بود پس AC روبه افوله دلایل اصلیش همینه که تایمه ساخت ACR خیلی کوتاه بود هم یه تیم بی تجربه (در ضمینه AC) و هیچی از AC ندون ساختنش هم چون خیلی عجله ای تصمیم به ساختش گرفتن و تایمم نداشتن دیگه نوع اوری و این حرفا تعطیل

قطعا تیم اصلی دوباره AC رو به اوج برمیگردونه مخصوصا که 3 سالم هست در دست ساخته

اوه اوه صاحبش اومد !

قبول دارم تکراری بود اما نه برای همه من خودم هر کدوم از نسخه های بازی Assassinsc creed یکی 4 بار تموم کردم این نسخه هم 2 بار تموم کردم 1 بار دیگه هم طرفهای عید میرم :d یعنی خدایی تنها بازی هست که تونستم بدون خستگی اینقدر تمومش کنم ! هنوزم حاظرم برای بار پنجم :|ا ز نو برم :d یعنی دیگه زیرو بم این بازی رو در اوردم !
اینهایی که شما ها بازی کردید ! همشون یک Spin Off بودند نه نسخه ی اصلی ! نباید اندازه ی یه نسخه ی کامل ازشون انتظار داشت ! حالا این نسخه جدیده که میخواد بیاد 3 سال روش کار شده ! مطمئن باش تحولی عظیم به وجود میاره در این سری !
نظر شما هم محترم !
من تمام سری اساسین رو تموم کردم اما این نسخه واقعا کسل کننده بود ! برای من هیچ تنوعی نداشت !!
به خدا وقتی تموم شد از فرت خوشحالی داشتم گریه میکردم نه به خاطر الطیر فقط به حاطر این که بازی تموم شد از شرش خلاص شدم!!
از ویژگی های خیلی اعصاب خورد کنه این نسخه:
یکی محافظت از تاور ها بود
2- دیگر کشتن رئیس یه تاور مشکل نبود و به اندازه BH لذت نداشت!
3 - همون گیم پلی تکراری به عوض کردن جزئیات کوچیکی مثل دو تیغ و جاش اضافه کردن یه دسته *ر , اضافه کردن امکان بمب سازی که عملا بدون استفاده و همچنین کسل کننده بود!
دسترسی بسیار سخت به قسمت اپگرید اساسین ها نسبت به BH
برای من فقط AC 1,2 قابل احترام بود . ولی سر نسخه جدید خدا خدا میکردم زودتر تموم شه!!
امیدورام 3 سالی که رو بازی کارکردن واقعا حقیقت داشته باشه و واقعا بازی تغییرات عمده ای کرده باشه , ولی به نظر من ممکن نیست با دنیای فعلی که برای AC ساختن بشه به سرعت طرز فکر رو عوض کرد ایده ها رو باز کرد برای یه ریبوت تو نسخه ی سوم !
این امکان نداره که همون گروه قبلی رو نسخه ی سوم کار کنن ولی بازم بتونن تو این بازی ایده سوار کنن جوری که بشه نجاتش داد , میتونین نمونش رو تو همین نسخه ی اخر ببینید که سازندگان بازی واقعا تا چه مقدار تونستن ایده ی جدید رو بازی سوار کنن!!
من امیدوار نیستم که این نسخه بتونه داستانی شگفت انگیز گیم پلی بسیار متفاوت از نسخه های پیشین داشته باشه ولی اگر این طور باشه با توجه به این که ممکنه کرکتر جدید باشه میتونه یه ریبوت به حساب بیاد (هم قرن بازی هم کرکتر و هم داستان عوض میشه پس این ریبوت به حساب میاد ) ولی اگر خود دزمند باشه که کرکتر جدید میشه میتونم بگم نمیشه گیم پلی خیلی متفاوتی رو شاهد بود چون دزمند یه سری اموزش های خواص دیده و همونا توش نهادینه شده !
به هر حال امیدوارم گندکاری نسخه اخر جبران بشه!!
اگر سالیانه که هیچی ماهیانه هم Splinter cell میدادن بیرون ملت هیچ شکایتی نداشت چون همش فان بود ولی این که ولت کنن تو یه شهر و هی داستان مفت به خورده بدن میره رو اعصاب!
یوبی اسپلینتر و پرنس رو ول کرده و تصمیم داره با تمام قدرت یه فرانچز رو تخریب کنه بعد بره سراغ اون یکی!
واقعا هرکی ندونه فکر میکنه این کمپانی جز اساسین هیچ بازی دیگه برای توسعه نداره !
دم یوبی گرم فقط میخواد سر کیسه کنه به چیز دیگه اهمیت نمیده!

آخرین ویرایش:
فقط به خاطر علاقه ایی که به نسخه های قبلی مخصوصا AC I و AC II داشتم AC:R رو تموم کردم ، داستان بازی جالب بود ولی مبارزات و گیم پلی بازی به شدت ساده و تکراری ، طوری که وسطای بازی تنها چیزی که من رو به بازی کردن ترغیب میکرد داستانش بود

برای همین فعلا در مورد این نسخه نظری نمیدم تا اطلاعات بیشتری ازش بیاد ، فقط امیدوارم همونطوری که دوست عزیزم مهراد توضیح داد سازنده اصلی AC بتونه بازی رو نجات بده از این یکنواختی و بی روحی ( و سادگی بیش از حد !!!! ) درش بیاره

اگه یادتون باشه گارگردان نسخه 1 و 2 و brotherhood (البته وسطای ساخت بازی از یوبی رفت ) آقای Patrice Désilets بود .
به نظر من وقتی این آقا از یوبی مونترئال رفت assassins creed هم نوآوریش رو از دست داد

اوه شت دوباره بهم حس خوبي داد لعنتي !!!!!!!!!:(:d

باور كنيد الان ميخواستم بعنوان يكي از سرسخت ترين و كنه ترين طرفدار قسمت هاي I و II بيام بگم گه حالم از دوتا نسخه اسپين اف بهم ميخوره اما حالا كه دوباره اين عكس رو ديدم اميدوارم شدم !! نميدونم چرا !!

برو ببينيم يوبي چيكار ميكني !>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or