اوه اوه صاحبش اومد !
قبول دارم تکراری بود اما نه برای همه من خودم هر کدوم از نسخه های بازی Assassinsc creed یکی 4 بار تموم کردم این نسخه هم 2 بار تموم کردم 1 بار دیگه هم طرفهای عید میرم :d یعنی خدایی تنها بازی هست که تونستم بدون خستگی اینقدر تمومش کنم ! هنوزم حاظرم برای بار پنجم

ا ز نو برم :d یعنی دیگه زیرو بم این بازی رو در اوردم !
اینهایی که شما ها بازی کردید ! همشون یک Spin Off بودند نه نسخه ی اصلی ! نباید اندازه ی یه نسخه ی کامل ازشون انتظار داشت ! حالا این نسخه جدیده که میخواد بیاد 3 سال روش کار شده ! مطمئن باش تحولی عظیم به وجود میاره در این سری !
نظر شما هم محترم !
من تمام سری اساسین رو تموم کردم اما این نسخه واقعا کسل کننده بود ! برای من هیچ تنوعی نداشت !!
به خدا وقتی تموم شد از فرت خوشحالی داشتم گریه میکردم نه به خاطر الطیر فقط به حاطر این که بازی تموم شد از شرش خلاص شدم!!
از ویژگی های خیلی اعصاب خورد کنه این نسخه:
یکی محافظت از تاور ها بود
2- دیگر کشتن رئیس یه تاور مشکل نبود و به اندازه BH لذت نداشت!
3 - همون گیم پلی تکراری به عوض کردن جزئیات کوچیکی مثل دو تیغ و جاش اضافه کردن یه دسته *ر , اضافه کردن امکان بمب سازی که عملا بدون استفاده و همچنین کسل کننده بود!
دسترسی بسیار سخت به قسمت اپگرید اساسین ها نسبت به BH
برای من فقط AC 1,2 قابل احترام بود . ولی سر نسخه جدید خدا خدا میکردم زودتر تموم شه!!
امیدورام 3 سالی که رو بازی کارکردن واقعا حقیقت داشته باشه و واقعا بازی تغییرات عمده ای کرده باشه , ولی به نظر من ممکن نیست با دنیای فعلی که برای AC ساختن بشه به سرعت طرز فکر رو عوض کرد ایده ها رو باز کرد برای یه ریبوت تو نسخه ی سوم !
این امکان نداره که همون گروه قبلی رو نسخه ی سوم کار کنن ولی بازم بتونن تو این بازی ایده سوار کنن جوری که بشه نجاتش داد , میتونین نمونش رو تو همین نسخه ی اخر ببینید که سازندگان بازی واقعا تا چه مقدار تونستن ایده ی جدید رو بازی سوار کنن!!
من امیدوار نیستم که این نسخه بتونه داستانی شگفت انگیز گیم پلی بسیار متفاوت از نسخه های پیشین داشته باشه ولی اگر این طور باشه با توجه به این که ممکنه کرکتر جدید باشه میتونه یه ریبوت به حساب بیاد (هم قرن بازی هم کرکتر و هم داستان عوض میشه پس این ریبوت به حساب میاد ) ولی اگر خود دزمند باشه که کرکتر جدید میشه میتونم بگم نمیشه گیم پلی خیلی متفاوتی رو شاهد بود چون دزمند یه سری اموزش های خواص دیده و همونا توش نهادینه شده !
به هر حال امیدوارم گندکاری نسخه اخر جبران بشه!!
اگر سالیانه که هیچی ماهیانه هم Splinter cell میدادن بیرون ملت هیچ شکایتی نداشت چون همش فان بود ولی این که ولت کنن تو یه شهر و هی داستان مفت به خورده بدن میره رو اعصاب!
یوبی اسپلینتر و پرنس رو ول کرده و تصمیم داره با تمام قدرت یه فرانچز رو تخریب کنه بعد بره سراغ اون یکی!
واقعا هرکی ندونه فکر میکنه این کمپانی جز اساسین هیچ بازی دیگه برای توسعه نداره !
دم یوبی گرم فقط میخواد سر کیسه کنه به چیز دیگه اهمیت نمیده!